Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

-T0ng- blogja

Egy rövid kis filmecske

-T0ng- | 2010.01.15. 23:38 | kategória: film | 5 hozzászólás

Tegnap sikerült megszereznem a Borderlands című opust, mely meg kell mondjam kellemes csalódással szolgált. Leginkább műfaja volt az mely megfogott, hisz az "space western" a sci-fi amúgy is ritka válfaja, mely játékokban még ritkábban, PC-n pedig talán még soha nem képviseltette magát.

A játék előhozott belőlem egy régi emléket egy rövidfilmről, melyet egy másfél éve láthattam. Tisztán megmaradt bennem a története és képi világa, valamint az a letaglózó hangulat, mely ezt a mindössze hat perces filmecskét jellemzi.
Természetesen, miután ez a film eszembe jutott, a címén és a rendezőn kívül minden beugrott. Vadul elkezdtem kutatni a neten, beírva minden lehetséges keresési paramétert amivel anno rábukkanhattam.

Elárulhatom nektek, keresésem sikerrel járt, s most megosztom veletek.

Váljék egészségetekre;)

Hozzászólások

1 | Playbahnosh 2010.01.16. 07:24
Tetszik! Sztem a Borderlands-nek így kellett volna kinéznie (nem mintha bármi baj lenne a mostanival :)).

De ha space-western, akkor tagadhatatlanul Cowboy Bebop vagy Trigun.
2 | -T0ng- 2010.01.16. 08:44
Sajnos egyikhez sem volt szerencsém még:( DE ami késik nem múlik:D Én gyerekkoromból emlékszem a Bravestarr nevű mesére, meg a Star Saber-re:D Még német RTL en néztük tesómmal minden szombat reggel tátott szájjal:D Retró rulezXD
Gobiakos
3 | Gobiakos 2010.01.16. 15:01
Ejjjj! Piszok hangulatos + ez a vajszínes-barnás színvilág tök jól klappol az egészhez.

Ha a Borderlands hasonló ehhez, akkor már megint egy játék a listán, amiért érdemes vérfrissíteni hardveresen a vasamat... :-)
4 | -T0ng- 2010.01.16. 15:19
A Borderlands Buszos jelenete a játék elején, egy az egyben úgy néz ki, mint a film elején szereplő jelenet. Még a busz is hasonlóan néz miXD
5 | Playbahnosh 2010.01.16. 16:26
@-T0ng-

Jah, énis ezért asszociáltam azonnal a Borderlands-re, először azt hittem tényleg abból lesz, vagy valami korábbi work-in-progress videó :)

Amúgy ha szereted a space-westerneket akkor komolyan a Cowboy Bebop és a Trigun az alap. USTeam-en fent van mindkettő ^_^

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.