Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

-T0ng- blogja

Mass Effect Kalauz - Mass Effect 3 Debute Trailer!

-T0ng- | 2010.12.12. 09:08 | kategória: játék | 4 hozzászólás

Hölgyeim és uraim! Tegnap este megtörtént, amit már régóta sejtettünk! Érkezik a Mass Effect 3.
A VGA keretén belül bemutatott Debut Trailer, ha nem is áraszt el minket infókkal, többet mond el a játékról, mint annak idején Legion lyukas mellkasát mutató Mass Effect 2 Debut Trailer.


Aki kicsit is Mass Effect fan, és rendszeresen figyeli a Cerberus Network híreit, már régóta sejtheti, hogy az a misztikus hajó, mely több támadásért is felel, nem más, mint egy Kaszás. Hamarabb ideértek, mint bárki gondolta, s most Shepard parancsnok feladata, hogy összeszedjen egy hadsereget, mielőtt a kaszások elpusztítanák a Földet.

- A videóban látható egy két lábon járó ellen, akit a főszereplő katona lelő. Lehet, hogy földi kaszás egységek? Esetleg a geth ismét több szerepet kap?

- A videó a lerombolt, jövőbeli Londont mutatja! Vajon lesznek Földi helyszínek is:

Az biztos, hogy jövő év karácsonyáig, még rengeteg infóval foglak titeket elárasztani!

Utolsó módosítás: 2010.12.12. 14:43

Hozzászólások

Creativ3Form
1 | Creativ3Form 2010.12.13. 11:34
Bár a fórumba már beírtam, de akkor itt is megosztom:

A teasert nézegetve felmerült bennem egy kérdés, hogy vajon ezúttal, hogy oldják meg a BioWares srácok Shepard képességeinek lenullázását, ugyan is kétlem, hogy azokkal a képesség pontokkal illetve fejlesztésekkel megyünk majd tovább, amikkel zártuk a 2. részt. Elég érdekes lenne, ha rögtön egy bivaly Shepardal kezdenénk.
Két lehetőség merült fel bennem, az egyik, hogy Shepard viszonylag hamar, még a játék elején egy föld ostromló küldi közben elhalálozik, de ezúttal végleg. Nem éleszti fől se a Szerberusz, se senki más, hanem Shepard is die. És akkor a teaserben látott katona veszi át a helyét, onnantól kezdve ő lesz az új hős, és Shepard a végén (vagy közben) kap egy szép megemlékezést stb. stb.
Vagy, már eleve ezzel a teaser csávóval kezdünk, és Shepard csak mellékszereplőként lesz jelen, akivel, a játékidőt tekintve, az első 10 órában nem is találkozunk, csak digitális fény újság meg rádió összeköttetés személyében. Vagy ezután a 10 óra után, amikor először találkozunk személyesen is Shepardal, visszakapjuk felette az irányítást, és akkor már elfogadható lesz, hogy ugyan olyan erős, mint a második végén.
Persze az is lehet, hogy a BioWare kitalál megint valami olyat, ami EPCI lesz, és meg leszünk vele elégedve, de az tény, hogy még egyszer nem süthetik el a "meghalt és feltámadt" poént.
Szóval kiváncsi vagyok, de messze még a holiday:-(
2 | -T0ng- 2010.12.13. 15:35
Hm érdekes felvetés, bár én ezekben a lehetőségekben kételkedem, ennek pedig egy nagyon egyszerű oka van. Casey Hudson ugyanis kijelentette egyszer, hogy ez a trilógia Shepard története, és ebből következtetve vajmi kevés az esélye, hogy bárki mással legyünk a játék során.

Ha megnézed a Mass Effect 1 és 2 karakterlapját, nagyba eltér a kettő egymástól, esély sincs a kompatibilitásnak, ilyen szempontból érthető, hogy miért volt szükség a képességek nullázására. Az más kérdés, hogy mindenki aki továbbvitte a karakterét az elért eredmények, szint és képességek függvényében kezdéskor a kettőbe bónuszokat kapott.

Ha azt nézzük, egy karakter egy játék kezdetén nem lehet agyontápol félisten, még ha a történet ezt is kívánná meg így a nullázás szükségszerű. Mélyebb RPG elemeket ígérnek a játékba, ami értelemszerűen új karakterlapot eredményez. Itt pedig megint jön a kompatibilitás kérdése.

Szerintem nem lesz semmi csavar, egyszerűen fogadjuk el, hogy minden részben egy kis bónusszal indulunk, de azon kívül nulla képességekkel.

Ettől függetlenül nem bánnék egy hasonlóan epic húzást, mint a kettő elején.Tényleg messze van azért a jövő karácsony:( De nem baj:D én újra belevetettem magam a második részbe régi öreg Alan Shepard parancsnokkalxd
3 | Kopiati 2010.12.13. 16:31
Gondolom, Sepörd nem ússza meg a "tuningolást" a repperek ellen,(már a 2ben olyan boimodok mentek a karakteree, hogy én már az ember létét megkérdőjelezném...:) ezért afféle biomod-tuning karakterlap elképzelhető. Mondjuk hiába lehet tápos a karakter az elején, itt az ellenfél is táposabb:)
4 | -T0ng- 2010.12.13. 16:44
Azért azt se felejtsük, hogy míg az első részben egy Reaper-rel kellett Shepard-nek szembenéznie, itt hadsereget kell toboroznia. Senki nem azt várja el a főhőstől, hogy skanderozzon le hándridz of veri bed élienz:D

Én inkább ebben az utolsó részben kicsit Star Trek, Andromeda, vagy Dragon Age beütést látok. Maguk a küldetések mind arra irányulnak majd, hogy megnyerjük a többi fajt, frakciót szövetségesnek.

Bennem csak egy kérdés maradt! A Normandia! Vajon lesz új hajónk vagy nem?:D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.