Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

-T0ng- blogja

Mass Effect Kalauz - A vég kezdetének kapujának a köszöbének a...

-T0ng- | 2011.03.11. 22:40 | kategória: játék | 5 hozzászólás

Hölgyeim és Uraim! Eljött ez a nap is. Láttunk már Teaser Trailer, végigjátszottuk a második részt százezerszer, a kitartóbbak talán az első részt is hozzácsapták, egyszóval mindenki tűkön ül, hogy többet tudjon a Mass Effect Trilógia 3. részéről.

A Mass Effect 2. részének PS3-as megjelenése óta bizony igen felgyorsultak az események, sőt olyan tempót vettek, melyeket szégyenkezve vallom be, de már én is nehezen tudom követni.

Amit biztosan tudunk, hogy jön az utolsó DLC a második részhez Arrival résszel. Vajon mire utalhat ez? Megjelennek Galaxisunkban a Kaszások? De mégis hogy, ha legutoljára a mély-űrbe láttuk őket felébredni messze tőlünk. Egy biztos, hogy a történések egy bizonyos Dr. Amanda Kenson körül fog forogni, aki bebizonyította, hogy nem a proteaiak készítették a tömegreléket, legalábbis nem mindegyiket. Shepard parancsnoknak egy valaki már biztos fog hinni a csapatán kívül...

Új hír viszont és ezt sajnos csak másodkézből tudom közvetíteni nektek, hogy megjelent pár skicc, ami elég Concept Art gyanús.
Csorgassátok nyálatokat bátran

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon nehezen fogom kibírni a megjelenésig. Természetesen igyekszem majd titeket mindig frissebbnél frissebb infókkal ellátni, addig pedig kitartást.

Hozzászólások

Sucee
1 | Sucee 2011.03.12. 10:30
Megnéztem a képeket, de Normandy 3? Nem sok értelme lenne már megint hajót cserélni (a 2 elején ugye szükség volt rá... :P ), főleg, hogy az SR-2 már kőkeményre van upgradelve. :D
Ez így nem tűnik túl reálisnak.
2 | Kopiati 2011.03.12. 17:08
Aki azt Artworköket csinálta, volt vele riport, meg közleményt adott ki, hogy ez csak egy grafikus projektmunka volt egyetemen. Bár a logók igaziak, de nem áll a Bioware, EA alaklmazásában, csak egy feladat volt.
3 | Kopiati 2011.03.12. 17:12
http://www.robertdraws.com/2011/03/mass-effect-3-concept-art.html
Creativ3Form
4 | Creativ3Form 2011.03.12. 21:56
Ha már fan artok, akkor ezek is zseniálisak:

http://patryk-garrett.deviantart.com/
ufodani
5 | ufodani 2011.03.15. 23:12
Samantha mintha egy pöttyöt megemberesedett volna. Shepard szer biztos kezelgette így a szünetben is..:D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.