Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ABal blogja

Ez ám az üzlet!

ABal | 2008.09.14. 01:13 | kategória: Leleplezek | 2 hozzászólás

Vettem egy új, kártyafüggetlen telefont. Előtte mindig „hűséges” voltam, de ezúttal szeretett szolgáltatóm kínálatában nem szerepelt az áhított mobil, így kénytelen voltam nagyobb kört futni a tervezettnél. Szóval, meg lett az új teló, és elkezdődtek az ügyfélszolgálat hívásai is, amelyekben arról tájékoztattak, hogy észrevették, hogy lejárt a szerződésem, és nagyszerű ajánlataik vannak a számomra – természetesen hűségnyilatkozat aláírása ellenében. Egy ideig csak leráztam őket, aztán amikor nem akart szűnni a lelkesedésük, elárultam, hogy már van egy kártyafüggetlen mobilom. Ez után jött az az ajánlat, amelyet nem is tudom hogyan utasíthattam vissza, annyira jó üzlet lehetett volna… a szolgáltatónak.
Szóval, adva van egy eredeti árán 60 ezer forintos független telefon, amelyet ők bevennének (nagy kegyesen) 10 ezerért, és még segítenének is a számomra megfelelő telefon kiválasztásában. (Csak emlékeztetőül: azért van független telefonom, mert a kínálatban a mai napig nem szerepel az a telefon, amelyet szerettem volna) Ezek után a segítőkész hölgy megtalálta nekem az ideális telefont, amely 90%-ban megegyezik az én mostani készülékemmel (valóban, hiszen testvérmodellek, némi különbséggel), amelyet 50 ezer forintos vételáron a magaménak mondhatnék, természetesen az elmaradhatatlan hűségnyilatkozat mellett.
Tehát, összefoglalom: lemondok a kártyafüggetlen telómról 10k-ért, majd ráfizetek még 50-et, - vagyis összességében, az eredeti telefonra kidobott 60 ezret is beszámítva, már 100 ezret költök el /Köszönet Ericnek, hogy kisegített matekból :)/- és máris van az igényeimnek szinte megfelelő készülékem, ráadásul még alá is írtam egy hűségnyilatkozatot.
Mekkora üzlet! Csak nem nekem.

Hülyék jelentkezését továbbra is várják.

Utolsó módosítás: 2008.09.14. 10:56

Hozzászólások

1 | Eric 2008.09.14. 10:16
Tiszta bukó, az tény, csak számszakilag nem stimmel.
Vettél egy független telefont 60-ért. Ezt beszámítják 10-ért, tehát 50-be volt eddig a sztori. Veszel egy újat(hűségnyilatkozattal) 50-ért.
50+50=100e HUF.

Persze értem, ez így sehogyan sem jó, de gondoltam beleokoskodok a matekba. :-)
2 | ABal 2008.09.14. 10:53
Valóban, igazad van. Mindjárt kijavítom. Köszi!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.