Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ad99 blogja

Star Wars - Knights of the Old Republic II

ad99 | 2011.01.30. 15:58 | kategória: games | 9 hozzászólás

Sziasztok!
Ez a blog a Star Wars KotOR II-vel foglalkozik és itt bármilyen kérdéseket, ill. válaszokat lehet megadni!
Azért csináltam ezt a blogot, hogy legyen itt afféle "sziget" azoknak a felhasználóknak (köztük nekem is), akik szeretnének választ találni a kérdéseikre, és ezt más témákban nem találják meg, mert "kihalt a chat".

Nekem például az a problémám, hogy (persze találtam is két alkalmas témát) nem válaszoltak a kérdésemre még egy nap múlva se, és ez felháborító.
Éppen ezért szeretném, hogy gyakran szerkesztők (akik ismerik a KotOR II őt) is látogassák ezt a blogot, hogy segítsenek azoknak a felhasználók-
nak, akiknek problémája akadt.

További jó játékot!

Utolsó módosítás: 2011.01.30. 16:00

Hozzászólások

1 | rootshaper 2011.01.31. 12:37
nekem az elsővel az a bajom, hogy nem hajlandó menni Win7 64bit alatt. sehogy. már végigböngésztem kismillió fórumot, azok kismillió féle megoldását is végigpróbáltam, de nem akar menni. a fura az, hogy asszony 32bites Win7-es laptopján meg elindul. de ott meg szar a videó ugye és szaggat meg csúnya. totál tanácstalan vagyok...
Creativ3Form
2 | Creativ3Form 2011.01.31. 13:01
rootshaper:

Próbáld meg azt, hogy bemész a játék menüjébe (ahová installáltad) és nyisd meg F4-el az swkotor.ini filet. Majd írd be közvetlenül a [Graphic Options] alá ezt: Disable Vertex Buffer Objects=1

Igaz, nekem ez azt orvosolt, hogy fusson SP3 alatt, de valahol mintha azt olvastam volna, hogy a Win7 alatti kifagyásos meg egyéb hibákat is megoldja. Persze aztán lehet benéztem, de egy próbát megér. FOntos, hogy mielőtt belenyúlsz az swkotor.ini fileba, csinálj róla egy biztonsági másolatot.
3 | rootshaper 2011.01.31. 15:57
köszi, de ez is megvolt már. nem tudom, van-e még módszer amit nem próbáltam volna :/

az a probléma amúgy, hogy elindítanám az exe file-t, és egy darabig teker a "homokóra" és utána minden jel nélkül a folyamat megszűnik, mintha el sem indítottam volna.
Creativ3Form
4 | Creativ3Form 2011.01.31. 19:10
Értem.:-(

Amúgy az imént általam leírt módszert próbáltad úgy, hogy nem raktad fel a játékhoz a patchokat? Asszem kettő vagy három van, és ha felraktam őket, majd utána jött a trükközés, akkor ugyan úgy szétfagyott, de ha nem raktam fel a patcheket, hanem maradt az 1.00 verzió, akkor működött a trükközéssel. Persze, ha nem raktál fel javítást, és szétfagy, akkor nem szóltam.
5 | Z. Bundy 2011.01.31. 21:36
Sziasztok!
Máig legnagyobb kedvencem a Kotor, de sajnos mióta vettem egy új gépet (2 magosat) nem indul.. és azért is írtam a procit, mert sokan azt mondják az a baja.. megpróbáltam minden megoldást amit írtak és ami másoknál működik is (pl, hogy kikapcsolni az egyik magot) de nálam nem jön össze :/ Kb 5 percet tudok játszani, amíg az első küzdelem után bemegyek a következő helyiségbe.. és ugyan annál a pontnál kidob mindig valami hibaüzenettel (amire már nem is emlékszem, csak, hogy valami hibát észlelt) hibával. Eredeti a játék és sp3 van fent. A második része megy simán, de nekem az első a nagy kedvencem és annyira szívesen játszanék vele újra :(
Creativ3Form
6 | Creativ3Form 2011.01.31. 21:55
Z.Bundy

Fentebb leírtam a megoldást, próbáld meg azt;-)
7 | Z. Bundy 2011.01.31. 22:01
Persze, azért elolvastam a hozzászólásokat mielőtt írtam :) A héten úgyis újrateszem a gépet és megpróbálom megint megoldani a problémát, hátha ez a megoldás lesz a jó :)
Főleg, hogy mióta nem játszottam vele kikerültek különböző módok, mint pl a yavin 4 mod, amivel meglátogathatjuk a holdat :) Illetve a 2. részhez kijött droid gyáras módot sem volt még szerencsém kipróbálni. Szóval a hétvégén azt hiszem nekikezdek megint (remélem az első részt is sikerül megcsinálni és újra végigvinni)
8 | Sir Spike 2011.02.01. 11:26
Fut az Win7 x64 alatt is, csak kicsit dolgozni kell rajta:
-Fel kell telepíteni, majd patchelni kell.
- swkotor.ini-t, átírni a Creativ3Form által említett módon
- "FullScreen=0" ezt is írd át az ini-ben, hogy ablakban fusson!
A legtöbb hibát a videók okozzák, de ez elkerülhető, ha ablakban van futtatva a játék. Persze miután elindult, ki lehet tenni fullba, de azért menteni nem árt cutscene-ek előtt!
-vsync-et meg érdemes bekapcsolni, mert megakadályozza a karakter fagyást(ati kártyáknál jött elő).
Kompatibilitás mód nem kell hozzá.

Nekem ezekkel tökéletesen működött a kotor 1( a 2 is végülis ugyanaz), egyedül a videók miatt fagyott ki néha, de ilyenkor reload és ablakban már ment is.
9 | Malens 2011.05.14. 22:46
Hello mindenkinek !

Nos, nekem az a problémám lenne a játékban, hogy amikor Én feltelepítem a játékot akkor minden rendben megy.
Telepítés után, amikor elindítom a játékot és belépek a Főmenübe, akkor nekem általában Darth Sion, Darth Nihilus, Darth Traya szokott "kinnt lenni". (ha viszed a játékos és a vége felé tartassz...)
De most valahogy nincs ott egyik sem.
KB. 5 másodperc múlva bevillan egy fekete csík a monitor közepéről és a szélein.
Majd megjelenik Sion feje, és el is tűnik.
Ezután belépek a karakter készítésbe. Ott is ugyan ez a probléma, hogy nem látszódik egyikk férfi - nő karakter sem, hanem csak villannak be a karok, a kezek, a fejek, és a csíkok.
Miután elkészítem a karakterem, elindítom a játékot betölit a demo-t.
Még ott jó..
Majd amikor kezdetét veszi maga a játék, akkor egy csomó bevillanós csík jelenik meg a képernyő közepéről és mindent beterít a piros, fekete, fehér (STB.) csík.
Szóval nem tudom mi a gond.
Aki tud valamit azt megkérem írja le !

UI. Köszönöm !

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.