Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bálint92 blogja

Transformers 3

Bálint92 | 2009.12.30. 14:36 | kategória: Transformers 3 | 1 hozzászólás

Kiszivárgott a forgatókönyv!
Rajongók tömegei visszafojtott lélegzettel várják, hogy a készítők mit találtak ki a Transformers harmadik epizódját illetően. Nos, kiderült egysmás. Megszereztük az Ehren Krueger tollából kelt harmadik Transformers rész forgatókönyvét, amelyet november 24-én írt.

Figyelem! SPOILER-veszély!

Még mielőtt túl sokat árulnánk el, a forgatókönyv az Autobot és a Decepticon robok összeütközéséről szól, egészen pontosan 1982-ben, egy űrbéli csata után. Starscream harcirobot megölte a jelenkorban lévő Megatront. Megkeresi All Spark-ot a Hoover Damben (ahogy ez az első filmben is látható volt), de nem volt esélye elpusztítani az öreg Megatront, mivel lefagyasztották a Dam-ban.

Egyébként Sam megkéri Mikaela kezét és segít nagyapjával megtalálni Vector Sigma kulcsát. Mindezek mellett, megtudjuk, hogy Starscream azt tervezi, megváltoztatja a múltat, amellyel egy újabb ajtó nyílik egy óriási csatára.

A forgatókönyv számos új robotot tartalmaz (Aerialbots, Wheeljack, Perceptor, Ultra Magnus), de teljesen hanyagolja a két részben látható robotokat. Ezek az új robotok a fő szálat mozgatják a forgatókönyvben, nem hagy teret az embereknek, kivéve Leo-t, akinek Michael Bay a harmadik epizódban jelentősebb szerepet szán. Mint ahogy az eddigi Transformersben, az újban sem lesz humorban hiány, főleg a 80-as évekre vonatkozóan.

Nyilván ez nem a végleges formája a forgatókönyvnek, s talán nem igazi. De nagyon érdekes olvasmány, és számos meglepetést tartogat az animált sorozatok rajongóinak. Ha gondolod, Te is beleolvashatsz és elmondhatod a véleményed. Olvasd el a forgatókönyvet >>> [.pdf/1.73 MB]

Most már biztos: lesz Transformers 3!
Michael Bay rendező, pár hete még csak lehetőségként említette, hogy trilógiává bővíti a Transformers-filmeket, a Paramount stúdió azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy a harmadik robotos filmet 2011. július 1-jén mutatják be.

Hozzászólások

Creativ3Form
1 | Creativ3Form 2009.12.30. 14:42
Remélem jobb lesz mint a második felvonás, mert az botrányos volt. Sokaknál már az első rész is kiverte a biztosítékot, de számomra az még egy tisztességes popcorn mozi volt, ahol kordában tudták tartani a giccset és a szánalmas poénokat, de amit a második részben levezettek...azon a két törpe roboton vagy min én sepciel egyszer sem tudtam nevetni sőt! A végére már kifejezetten idegesítettek, ahogy a hacker gyerek is, akkor kb. az egész film legszánalmasabb karaktere volt, és ráadásul tök fölösleges is.
Szóval kétségek közt várom a harmadik részt...

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.