Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Szolgálati közlemény

Barthezz | 2008.05.28. 23:03 | kategória: szolgálati közlemény | 3 hozzászólás

Ezen bejegyzést a célból írom, hogy tájékoztassam zenei rovataim törzsolvasóit (elsősorban LordMathaus-t és Pyro-t, de természetesen mindenki mást is, akit érdekelnek ezen írásaim, csak nem szoktak kommentelgetni), hogy a Zenei visszatekintő sorozat következő bejegyzése sajnos előreláthatólag jövő hétre csúszik. Tudom, hogy már az elmúlt hétvégére is beígértem a frissítést, de jelenleg nagyon tréül állok a vizsgákra való felkészüléssel, s a május 31-ig megírandó szakdoli elméleti részből is még jócskán van hátra. Így időm sajnos nem engedi meg blogom frissítését (összecsapott bejegyzést pedig nem szeretnék kiadni kezeim közül), úgyhogy várhatóan 1 hét múlva ilyenkor jelentkezem a következő zenei visszatekintéssel! Szóval mindenkitől még egy kis türelmet kérnék! ;-)

Ugyanakkor egyben - ha már megírtam eme bejegyzést - szeretnék köszönetet mondani minden Kedves Olvasómnak, hiszen a napokban blogom átlépte a 2000-es látogatottsági küszöböt! Remélem, a továbbiakban is sikerül hasonló irományokkal kiszolgálnom Olvasóim igényeit, s számíthatok további hűségetekre! ^_^

A képen egyébként nemcsak a 2000-es látogatottság átlépése miatt szerepeltettem a Greece 2000 zene borítóját, hanem egyben előfutára is Zenei visszatekintő sorozatom egyik nemsokára következő darabjának. A többi azonban legyen még meglepetés! ;-)

Utolsó módosítás: 2008.05.28. 23:06

Hozzászólások

LordMatteo
1 | LordMatteo 2008.05.29. 09:18
Hát, nagy kegyesen életben hagylak eme bűnödért :-D
powerhouse
2 | powerhouse 2008.05.29. 13:40
Mekkora zene ám az! Be is rakom

És persze gratulálok!!!
Barthezz
3 | Barthezz 2008.05.29. 20:11
Köszi ^_^

Én is nagyon szeretem amúgy, még most is majdnem minden 2. buli végén le szokták játszani a levezetésben! A másik ilyen örök klasszikus zene pedig a Café del Mar :-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.