Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

A harmadik

Barthezz | 2009.01.12. 20:45 | kategória: szolgálati közlemény | 5 hozzászólás

A bejegyzés címéből gondolom sokan kikövetkeztettétek már, mi célból is vetem most ezeket a sorokat virtuálisan papírra. Tegnap ugyanis megtörtént a PC Dome "Az év blogja" versenyének eredményhirdetése, amelyben az olvasók - vagyis a TI - szavazataitok alapján a harmadik helyezést szereztem meg. Ezzel pedig megkaptam az első olyan komoly visszajelzést részetekről, hogy abszolút nem feleslegesen vezetem a blogom, s a bejegyzések, amiket írok, vagy a zenei válogatások, amelyeket a blog keretén belül összeállítok, sokatoknak elnyerte/elnyeri a tetszését!

Nem szeretnék ömlengeni, csupán megtenném azt, amivel most mindenképpen tartozom felétek: köszönetet szeretnék mondani tehát minden Olvasómnak - azoknak is, akik rám adták le voksukat és ezzel kifejezték bizalmukat felém nézve és azoknak is, akik nem rám szavaztak (hiszen a 8 jelölt blog mindegyike megérdemelte a szavazatokat), de folyamatos nyomon követői, olvasói blogomnak, netán időnként értékes kommentekkel is gazdagítják bejegyzéseimet.

A harmadik helyezéssel azonban felelősség is jár, hiszen mondhatni, kialakult most már egy stabil olvasóbázisom, akik immáron elvárják a hasonló színvonalú és témájú bejegyzéseket tőlem. Semmiképpen sem dőlök tehát nyugodtan hátra, mondván, most már letettem az asztalra, amit kellett és az elismerést is bezsebeltem érte, hanem pont ellenkezőleg, ez további munkára és bejegyzésekre ösztönöz!

Köszönöm tehát még egyszer a bizalmatokat és remélem, a 2009-es évben sem kell csalódnotok a blogomban, s ez az esztendő is ugyanolyan jó blogger - olvasó kapcsolatban telik majd, mint az idei! ^^

(Terveimről majd részletesebben blogom nemsokára bekövetkező 1 éves születésnapja alkalmából írandó bejegyzésem keretén belül fogok beszélni.)

Utolsó módosítás: 2009.01.16. 14:46

Hozzászólások

neumark
1 | neumark 2009.01.12. 21:01
Na hát akkor gratulálok a bronz éremért! Én igazából csak pár hónapja követem aktívan a blogrészleg terméseit, amióta nekem is van blogom, így ezért nem vettem részt a szavazáson mert nem tudtam volna hiteles véleményt formálni senkinek a webnaplójáról sem. De idén már követni fogom és ígérem én is most már tényleg bekapcsolom magam a pcdome aktív bloggerjei közé és remélem következő alkalommal már én is részt veszek a csatában. :-D

Addig is gratulálok még egyszer! Kitartást erre az évre is és sok olvasót. Mi pedig sok jó írást kérünk. :)
2 | Sgt. Hitman 2009.01.12. 21:09
Még egyszer grat, és így tovább. :)

A kép: ROFLMAOCOPTER! :DDDD
Barthezz
3 | Barthezz 2009.01.12. 23:24
Köszi mindkettőtöknek :-)

neumark: Jól indítottad a blogod, szal tényleg csak így tovább neked is! Hasonló színvonalú bejegyzésekkel 2009 végén minden gond nélkül ott leszel sztem a jelöltek között. ^^ ;-)
Kanduhrka
4 | Kanduhrka 2009.01.13. 08:19
Grat! A haverom képét viszont nem illik berakni a cikk alá...:)
Barthezz
5 | Barthezz 2009.01.13. 09:26
Köszi! ^^ Első pillanatban hirtelen nem esett le, de LOL :-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.