Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Beszámoló az első PC Dome-os élő nyereményjátékról!

Barthezz | 2009.04.13. 15:50 | kategória: PC Dome | 21 hozzászólás

Kissé rendhagyó bejegyzés következik most, s a szokásos blogolós témáimat félretéve ezúttal a Dome fórumának közösségi életével foglalkoznék. Mármint szó szerint az életével, értitek, mert hogy élő fórumtali volt, egybekötve egy Dino által kezdeményezett nyereményjátékkal. ^^ Nos, ennek beszámolója következzék most, mert bizonyára a fél fórum tűkön ülve vár már, hogy hogyan mérkőztünk meg a 3 nyereményért. :-P

Fórumtalikat mostanában elég sűrűn szoktunk rendezni, kialakult ugyebár egy tök jó közösség, egy 6-7 fős stabil mag és az ehhez időnként csatlakozó újabb és újabb fórumozók. Ápr. 10-én is valami hasonlót tartottunk, megfűszerezve azzal, hogy Dino (gy.k.: a Dome főmuftija ;-) ) felajánlott egy-két korábbi PC Dome-os online nyereményjátékon át nem vett és ezáltal rajtuk maradt nyereményt, hogy a fórumtalálkozókat kicsit felélénkítendő, csináljunk már egy élő nyereményjátékot, s sorsoljuk ki őket a résztvevők között. A lehetőséget természetesen örömmel vettük, így hát minden eddiginél nagyobb reklámkampánnyal hirdettük meg a következő fórumtalálkozót, amin ugyebár kisorsolásra került nah, van aki még nem tudja fejből az 1 héten át elhalmozott rengeteg spam után? :-D egy Mega Sound Headphones MM42 mikrofonos fejhallgató, egy Bionicle Heroes PC játék és egy egy EA Games-es feliratú csuklópánt! Íme egy kép a nyereményekről.

Nos, a múlt pénteken tehát 16:30-tól a Hősök terén gyülekeztünk, s kezdetben 5-en voltunk jelen: bal, illetve jobb oldalt a 2 újonc fórumtali résztvevő Lavar és stubb, míg középen balról jobbra a már veteránnak számító Darth Vader Star Wars, Sturmgewehr és végül a rendező, a főszervező, az alapember, aki nélkül ez a fórumtalálkozó nem jöhetett volna létre, a leg-leg-leg... szerény személyem. :-) Nézzük meg magunkat egy másik beállításból is, meg még egyből, és még egyből :-D, mivelhogy ennyire telhetetlenek vagyunk több fotó is készült!

A Hősök tere után Lavar elbúcsúzott tőlünk, s kezdetben tehát negyedmagunkkal elindultunk keresni egy padot. A nap beszólását SW produkálta, mikor is megkérdezte, hogy "ez a stubb gyerek nem jön el akkor a fórumtalira?", miközben 10 perce ott ment mellette... Hát nem kicsit szakadtunk... :-D
Végül ráakadtunk a Széchényi-fürdő előterében egy szabad pad-asztal párosításra, bevártuk a később érkező, a moderátori gárdát is ezáltal képviselő Pyro-t, s kezdetét vette a nagy nyereményjáték, melyet egy rikiki kártyajátékkal döntöttünk el! Közben természetesen elfogyott jópár sör is, amint a képek tanúskodnak róla ;-) : stubb, Pyro, Sturm és SW az asztalnál, illetve egy kép, amin én is rajt vagyok. ;-) A játék hevében újabb ember csatlakozott hozzánk Phoenix személyében (a jobb oldali kólás úriembert tessék keresni), aki nem más, mint a Dome egyik cikkírója! A játékban ő már nem vett részt, csupán Dome-staff tagként ellenőrizte, hogy nem ám sunyi módon eladjuk a nyereményeket és sört veszünk rajta magunknak beugrott egy kis időre megismerni a társaságot. :-)
A kártyajáték félidejénél meglehetősen szoros állás alakult ki, mikor is Pyronak, stubbnak és nekem is egyaránt 51-51 pontunk volt, de SW is ott loholt mögöttünk pár ponttal lemaradva. Az izgalmak tehát a tetőfokára hágtak! :-P Ezután nekem kevésbé jó körök következtek, mivel a játék főszervezőjeként azért mégsem akartam elvinni a nyereményeket, így hagytam a többieket nyerni, így végül az utolsó kör után a 3 jutalmon Pyro, SW és stubb osztozkodtak. A főnyeremény Mega Sound headset Pyro-é lett, aki moderátori hatalmával visszaélve megfenyegetett minket, hogy ha nem hagyjuk nyerni, kibannol mindenkit egy hétre a fórumról :-P, a PC-s játékot SW vihette haza, míg stubb a bronzérem révén a felbecsülhetetlen értékű csuklópánttal lett gazdagabb.

Íme a győztesek:
- az 1. helyezett Pyrogate a Mega Sound fejhallgatóval
- a 2. helyen végzett SW mint egy jóllakott napközis virul nyereményével
- a 3. helyen végzett stubb a csuklópánttal
- végül pedig egy csoportkép a három díjazottról ^^

A játék tehát igen jó hangulatban telt, s véleményem szerint ilyet még a következő fórumtalikon is fogunk tartani, csak immáron tét nélkül, vagy esetleg sörben (a nem sörösök számára pedig egyéb italban) játszva. :-)

A Városliget után stubb és Phoenix elbúcsúzott tőlünk, mi pedig negyedmagunkkal folytattuk az estét a Lehel térnél található törzshelyünkön, a Megállóban. Itt csatlakozott hozzánk egy ideig vally is, végül 10 óra körül vally és Sturm elindultak haza, mi pedig 3 főre fogyatkozva – Pyro, SW és jómagam – megkoronáztuk az eseményt a Mammut II-ben található Tabuban egy felejthetetlen bulival, ahol Sterbinszky adott az éjszaka folyamán egy eszméletlen jóra sikeredett 3 órás szettet. ^^ Íme a buli plakátja. :-)

Hát röviden ennyi, bánhatja, aki nem volt jelen! :-P De természetesen lesznek még fórumtalálkozók ezután is – legfeljebb nyereményjáték nélkül -, így aki az írás alapján kedvet kapott hozzá, azt várjuk a következő alkalmakkor! ^^

(Néhány fotó Photoshop-os retusálásáért pedig köszönet stubb-nak. ^^)

Utolsó módosítás: 2009.04.13. 16:05

Hozzászólások

1 | Pyrogate 2009.04.13. 15:57
és hozzáteszem azt is, hogy várjuk azt az egyént, aki letaszít a Dome (nem is olyan képzeletbeli) trónjáról kártyaügyben :)

Jó kis bejegyzés, remélem kedvet kap más is:)
Barthezz
2 | Barthezz 2009.04.13. 16:10
Majd legközelebb visszavágunk a kártyában. :-P
Star Wars
3 | Star Wars 2009.04.13. 16:11
"Veterán"
"Darth Vader"

Felröhögtem :D
Martin 19
4 | Martin 19 2009.04.13. 16:16
Áhhh nagyon jó bejgyzés lett barthina, grat hozzá ^^

Jó tali lehetett, szinte a képek is átadják a hangulatot :D Egyszer remélem én is eljutok! :)
Dino
5 | Dino 2009.04.13. 18:13
Kis kiegészítés, mielőtt valaki elkezd gondolkodni, hogy mikor maradt ki nyereményjátékokból: a Bionicle Heroes tesztelés után maradt itt, a headset nem tudom már, hogyan, a csuklópánt volt valami EA nyereményjátékból megmaradt. Ami nyereményjátékos maradékaink voltak, azokat a blogolók közötti díjakra osztottuk el pár hónappal ezelőtt emlékeim szerint. :)
A STRIKE tag enyhén túlhasználódott a bejegyzésben ;-) :-)

És köszi a beszámolót!
powerhouse
6 | powerhouse 2009.04.13. 19:36
NA ja, látta, hogy nálam meg Germinél milyen poénos, aztán próbált másolni több vagy kevesebb sikerrel. :D
7 | Lavar 2009.04.13. 19:44
Jó lett a bejegyzés, és a képek is!:-P
A hangulat is meglehetett!:-)
Barthezz
8 | Barthezz 2009.04.13. 21:12
Dino: Én köszönöm Neked a felajánlásokat és a besegítést a fórumtali reklámozásába. :-) A strike tag Word-ben, inaktív állapotban nem tűnt ennyinek, mikor elküldtem a bejegyzést, akkor tűnt fel nekem is, hogy hoppá, kissé too much lett, de már mindegy. :D Egy ilyen komolytalanabb hangvételű bejegyzésbe belefér. :-P

ph: Kikérem magamnak, eddig is használtam. :-P Bár szó mi szó, tényleg tetszett Germinél meg nálad is. :-D
9 | stubb 2009.04.14. 11:23
Pfff,jó bejegyzés..:D
(Pfffúúú,felnagyítva de szarok ezek a képek(Hála nekem),nah mindegy..):D
powerhouse
10 | powerhouse 2009.04.14. 11:24
Lavar csak egy kartonból kivágott alak, minden képen ugyanúgy néz ki... :D
Barthezz
11 | Barthezz 2009.04.14. 11:28
ph: Hát Lavar már csak ilyen, Helyzetbe is ugyanazokat a hsz-eket copyzza be mindig. >:]

stubb: Csak 1-2 képet cseréltem ki a Photoshoposra, mert túl erősek lettek a színek a legtöbbön. De pl. az a kép, amin 3-an vagytok a nyereménnyel, rohadt jó lett. Először nem értettem, hogy bírtatok mind a hárman ugyanolyan pózt felvenni a közös és az egyéni képen is, utána vettem észre, hogy a 3 egyéni képből vágtad össze, mert a rendes 3-as fotó nem lett annyira jó... xD :-D
Barthezz
12 | Barthezz 2009.04.14. 11:30
Jah és amit kifelejtettem, ezer köszönet, hogy a padból kivetted a firkákat. Nagyon tréül nézett volna különben ki a nyereményeket bemutató kép. :-D
13 | Lavar 2009.04.14. 14:09
lol tényleg:D
Barthezz
14 | Barthezz 2009.04.14. 14:19
Tényleg kartonból vágtunk ki? :-o :-D >:]
Martin 19
15 | Martin 19 2009.04.14. 16:19
LeGvár kartonból kivágott lavar >:-]
LordMatteo
16 | LordMatteo 2009.04.14. 17:48
MOST ESIK LE!!!!!!!!!

TI MEGKÉRTÉTEK LAVAR BARÁTNŐJÉT HOGY FÉNYKÉPEZZEN? XD
Star Wars
17 | Star Wars 2009.04.14. 19:23
Bazdmeg Lavar, ez szerinted kit érdekel?...:D
18 | Lavar 2009.04.14. 20:16
Oké, elég volt.:-)
Barthezz
19 | Barthezz 2009.04.14. 22:10
LM: Igen. :-D Ő nem akart szerepelni a képeken, hiszen kissé kívülállónak érezte volna magát, így hát elvállalta a fotózást. :-) A Hősök terés képek az ő kezét dicsérik tehát, az utána levő képek meg már az enyémet. ^^ :-P (Kivéve amelyiken rajta vagyok. :-D )
20 | 4rc28 2009.05.13. 12:45
Barthezz melyik vagy te a képen?
21 | 4rc28 2009.05.13. 12:52
Upps...nem szóltam.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.