Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Sterbinszky a zalaegerszegi DJ Fesztiválon! (partybeszámoló + letölthető mix)

Barthezz | 2009.06.26. 12:34 | kategória: programajánló / partybeszámoló | 7 hozzászólás

Június 20-án Zalaegerszegen került megrendezésre a DJ Fesztivál, melynek keretében 10 Magyarországon meglehetősen elismert és népszerű DJ váltotta egymást óránként a lemezjátszóknál, így egy nem mindennapi partyban lehetett az oda ellátogatóknak része! A fellépő DJ-k között helyett kapott hazánk egyik legtechnikásabb, külföldön is elismert DJ-je, Sterbinszky Károly is, aki egy igazán felpörgető erejű, exkluzív szettel készült az eseményre!

A Fesztiválnak a zalaegerszegi AquaCity adott volna otthont, ám a rossz idő sajnos közbeszólt, így be kellett érnie a vendégeknek a fedett helyszínnel is, amelynek szerepét a helyi Club Atlantis szórakozóhely töltötte be. A fellépő DJ-k sora valóban meglehetősen ütős volt: Danny & Tr4cer helyi rezidensek vezették fel a bulit, majd Antonyo, Dandy, Sterbinszky, Wallas, Kincses, Andrewboy, Matthew, Randall és Letter B. gondoskodtak sorra a megfelelő talpalávalóról!

Sterbinszky 11-től állt a lemezjátszók mögé, s ekkora már teljes teltház gyűlt össze a helyszínen. Nem könnyű feladat nagyobb szabású eseményeken fellépni, ahol mindössze egy, esetleg másfél órájuk van a DJ-knek arra, hogy levegyék a lábáról a közönséget. Egy átlagos DJ szett megfelelő felépítéséhez (felvezetés, tetőpont, levezetés) ugyanis általában 2-3 óra szükségeltetik. Ezen felül éppen ezen eseményeken várja el a közönség leginkább a maximumot, hogy minden DJ a lehető legjobban odategye magát, s a lehető legtöbbet hozza ki önmagából. Nos, Sterbinszky ezt az akadályt abszolút gond nélkül vette, s teljes profizmussal pörgette a lemezeket a rendelkezésére álló 1 óra alatt!

A szett azonnal egy óriási nyitánnyal, Fatboy Slim Right Here, Right Now című slágerének 2009-es prog. house remixével indult, majd következett Wippenberg idei nagy visszatérő zenéje, a Chakalaka, s már ekkor teljesen a tetőfokára hágott a hangulat! Következett aztán Sterby nagysikerű saját felvétele, a Sequence 11 néven elkövetett Madonna - Frozen remix, mely természetesen nem maradhat ki jelenleg egyetlen Sterby-buliból sem! Mikor pedig Chris Lake legújabb, zseniálisan megkomponált progressive house felvétele, a Violins is felcsendült (személyes kedvencem jelenleg amúgy ez a szám ^^), már tényleg teljes fokú volt az Atlantis klubban az extázis. ^^
A szett leginkább a régi nagy klasszikusok modern hangzásvilággal történt feldolgozásaira koncentrált, így olyan örökzöld darabok voltak hallhatóak mai köntösben, mint a már említett Fatboy Slim - Right Here, Right Now, a Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl, a Daft Punk - One More Time, illetve a leginkább Sterbinszky-kötődésű trance-himnuszok: a 10 évvel ezelőtt megjelent Egy nyár a Flörtben óta a DJ nevével már szinte teljesen összeforrt Chicane - Saltwater, ill. a Mauro Picotto - Lizard, mely utóbbinak remixét maga Sterbinszky készítette el, s - tiszteletben tartva az eredeti változatot -, a teljes egészében átemelt kiállás alatt talán a legnagyobb tombolás volt látható a fesztiválon a közönség részéről!

Az említett 1 órás Sterbinszky DJ-set az alábbi linkről tölthető le és hallgatható meg:
Sterbinszky – Hungarian DJs Festival @ Club Atlantis, Zalaegerszeg (2009.06.20.)

Utolsó módosítás: 2009.06.26. 22:27

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2009.06.26. 12:36
Zsír lehetett!

Első, by the way. :D
Barthezz
2 | Barthezz 2009.06.26. 12:38
Mixet is tessék leszedni és akkor még jobban megtudhatod, milyen volt. ^^ :-P
LordMatteo
3 | LordMatteo 2009.06.26. 12:59
Lizard - kell! :D
Barthezz
4 | Barthezz 2009.06.26. 13:09
Hehe. :-D Pedig elég sok Sterby mixen megtalálható volt már eddig is. ;-)
LordMatteo
5 | LordMatteo 2009.06.26. 14:03
Most ezt próbálod dorgáló tekintettel és hangsúllyal mondani, célozván arra, hogy nekem nincs meg mi?!

Mellé, mert csomó mixben megvan, illetve a szám önmagában, eredeti verzióban is, de muszáj újra meg újra leszednem. :-D
Barthezz
6 | Barthezz 2009.06.26. 14:07
Okok, akkor el van nézve, LM úr. :-P
Star Wars
7 | Star Wars 2009.06.27. 14:28
Bár minden számot ismerek róla, de természetesen jó, mint kb. minden Sterbinszky mix. :)

Nagy buli lehetett. ^^

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.