Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Energiaital teszt – 3. tesztkör extra: Újabb 18 energiaital! - UPDATED

Barthezz | 2010.06.20. 11:02 | kategória: energiaital teszt 3. tesztkör+ | 7 hozzászólás


Ahogy az előző bejegyzésben ígértem, felfedem a leplet a nagy meglepetés elől, amit mondjuk mostanra már ki is lehetett találni. :-) Szóval a 3. tesztkör írása folyamán beszereztem még jónéhány új energiaitalt, s úgy döntöttem, nem várok ezek bemutatásával hónapokat egy újabb tesztkörig, hanem megtoldom a 3. kört néhány extra résszel, melyben ezeket az italokat is ismertetem.

Szóval a 3. tesztkör folytatódik, nézzük azt a 18 energiaitalt, amik az extra részek tartalmát fogják képezni! ^^


A 3. tesztkör extra 18 energiaitala:

kép: a 3. tesztkör extra teljes gyűjteménye

A képen szereplő energiaitalok (balról jobbra, felülről lefelé): Adrenalin Shot, Burn Shot, Leszarom (nem vicc! :-)), KO, Fütyülős Limonádé Bodzás, Gilroy Virgin Mojito, Monster Export, Watt Sunrise, Cocaine Stimulation, Be! Fresh ’n’ Focused, Winny, Reload, Spirit, V-Power Black, Everlast, Hell Large, Hell Gigant, Burn 500 ml


A nyáron sem kell tehát nélkülöznötök az energiaital tesztet a blogomból, a fent felsorolt energiaitalok 3 extra rész keretében kerülnek bemutatásra, majd pedig – valamikor augusztus elején – következik a 3. tesztkör mindkét felvonását lezáró összegző epizód, a már jól ismert összehasonlító táblázattal együtt.

Nos, mára ennyit, a kövi rész terveim szerint 2 hét múlva érkezik, addig is jó szurkolást mindenkinek a VB-n és hajrá, hajrá Hollandia! :-)


UPDATED 2010.07.02.
A héten befutott gyűjteményembe a Queen energiaital (eddig csak a Light verzió volt meg belőle), így - bár a közös fotón nem szerepel - beleveszem még a 3. tesztkör extrába. :-)
Illetve az első bejegyzés ezen a körön belül sajna csak a VB után jön, most elég tevékenyen telnek ebben a jó időben a napjaim, délután-este meg a meccsek, szal nincs időm írni, evvan... :-)

Utolsó módosítás: 2010.07.02. 19:44

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2010.06.21. 12:30
a két hell az nem csak megnövelt térfogat?
LordMatteo
2 | LordMatteo 2010.06.21. 18:03
De az külön energiaitalnak számít Te butus!
Barthezz
3 | Barthezz 2010.06.21. 19:52
Meg Burn is megnövelt, a Monster meg lecsökkentett. :-P Mint újdonságról, mindig beszámolok az ilyenekről. Amúgy ezt már ugyanígy a Hellnél megkérdezted egyszer, most azért vettem be újra, mert megkapta a Large nevet. Meg hát persze ott a fél literes Gigant, ami jól mutatja a Hell iszonyú gyors előretörését.
LordMatteo
4 | LordMatteo 2010.06.21. 22:56
Továbbra is tartom hogy a végén egy panoráma-fotós megoldással (ha van ilyen fényképeződ, ha nincs, akkor valahogy megoldani) egy összesített képet. :D

Mondjuk a szoba egyik felébe 2 órás munkával felépíted az egészet, lefényképezed, aztán bejön valaki és kinyíló ajtóval telibenyomja az építményt, majd rálépked véletlenül a szétgurult...na szóval lesz kép vagy sem? :D
Barthezz
5 | Barthezz 2010.06.22. 17:56
Nah igen, baromi nagy munka lenne az összes dobozt egy képbe rendezni, tárolni is csak úgy tudom őket, hogy több sorban vannak, s a legtöbb nem is látszik. Kimondottan erre a célra berendezett szoba kellene, rengeteg polccal, de hát ekkora elvakult gyűjtő azért nem vagyok. ;-)
Ange-de-Musique
6 | Ange-de-Musique 2010.06.22. 19:12
Leszarom tablettáról hallottam már, node energiaitalról... :D Kíváncsian várom a folytatást.
Barthezz
7 | Barthezz 2010.07.02. 19:42
Update-eltem a bejegyzést a nemrég befutott Queen energiaitallal. :-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.