Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

100.000

Barthezz | 2011.05.14. 16:14 | kategória: szolgálati közlemény | 14 hozzászólás


Hát ezt is megértük, blogom látogatottság-számlálója a mai nap 16 óra környékén átlépte a százezres küszöbértéket! (A nyertes felhasználó jelentkezhet egy virtuális pezsgőre.) Három év és 3 hónap alatt mondhatni ez nem olyan nagy szám (napi átlagosan 124 látogatót jelent), és tudjuk, nem is mindig a legjobban működik a Dome számlálója, de azért mégiscsak örülök, hiszen elsőként sikerült a Dome-blogon a 6 számjegyet elérnem. ^^

Ennek apropóján készítettem egy kis visszatekintőt az elmúlt bő 3 évre, amolyan Gobiakos-féle módon sorra venném, melyek voltak blogom fő témakörei. Ha valakinek kimaradt korábban 1-2 bejegyzés, vagy újra elolvasnátok egyet-egyet, az alábbi felsorolásból most nyugodtan szemezgethettek. ;-)


Bizonyára sokan emlékeztek, blogom 2008-as indulásakor bejegyzéseim fő témáit az elektronikus zene képezte, melynek keretében felkerült két saját mixem, valamint a zene kategórián belül múltba tekintő elektronikus zenei összeállításaimat hallgathattátok meg az 1996-2007 közötti időszakról. Később ugyanezen kategórián belül indítottam Some Kind Of Music címet viselő sorozatomat, mely már a mai friss house zenékre épülő zenei válogatásaimat jelentette. A sorozat 5. része hamarosan esedékes lesz, s felkerül ide a blogra. Az említett bejegyzések nagy részének hanganyaga sajnos már nem érhető el, de ha valaki kíváncsi lenne valamelyikre, az nyugodtan küldjön egy PM-et és a kért válogatást feltöltöm újra valamelyik netes tárhelyre.
Szintén az elektronikus zene témaköréhez tartozott Zeneajánló rovatom, ami 7 bejegyzést ért meg és frissen megjelent albumok, mixek (Deadmau5, Chris Lake, Sterbinszky, stb.) értékelését, kedvcsinálóját olvashattátok benne.
Végezetül az elektronikus zenéhez kapcsolódóan egy Programajánló, partybeszámoló címet viselő rovatot is vezetettem, melyben nem meglepő módon különféle zenei rendezvények ajánlóját, vagy utólagos összefoglalóját olvashattátok.

Maradva a zenei témánál, de immáron kilépve a house, electro és trance zenék világából öt bejegyzésen át követhettétek Retro-disco, avagy a 90-es évek slágerzenéi címet viselő sorozatomat, ahol egy 3 részes videoklipes visszatekintőt, illetve két zenei válogatást készítettem a 90-es évek leginkább játszott pop és dance slágerzenéiből, felidézve ezzel egy teljesen sajátos zenei korszak hangulatát. Ezeket a bejegyzéseket talán a legnagyobb kedvvel készítettem el az összes közül, jó móka és remek nosztalgia volt számomra is felkutatni, összegyűjteni kölyökkorom meghatározó zenéit. ^^

A zenén kívül blogom fő profilját az energiaitalok jelentették, ahol elég jelentős fába vágtam a fejszémet: Közel 180 doboz energiaitalt gyűjtöttem össze és teszteltem le legfontosabb jellemzőik (íz, ár, hatás, összetevők, doboz, elterjedtség) alapján. Ennek keretében 2008 vége és 2010 vége között 33 energiaitalokkal foglalkozó bejegyzésem született, melyek blogom látogatottságát is a leginkább megdobták, s számtalan komment született gyűjtőktől és nem gyűjtőktől egyaránt. Mostanra már abbahagytam a dobozok gyűjtését, így a tesztelést is. Úgy érzem, lecsengett már ez a téma, megszűnt az újdonság varázsa, s újabb italok bemutatásával sem tudnék már igazán hozzáadni a témához. A bejegyzéseket az alábbi linkeken olvashatjátok el: 1. tesztkör, 2. tesztkör, 3. tesztkör 1. felvonás, 3. tesztkör 2. felvonás, egyéb energiaitalokkal foglalkozó bejegyzések.

Most pedig nézzük az egyéb, kisebb témákat, melyekkel szintén foglalkoztam még blogom keretében.

Egyrészt belekóstoltam a filmkritikák írásának világába, mely összesen 8 film értékelését jelentette blogomban. Végülis ezt a témakört abbahagytam, egyrészt túlzott időigényessége miatt, másrészt pedig számtalan filmkritikával foglalkozó tematikus, igényes blog található a neten, mint pl. a Factory, Aeon-Flux, Filmdroid, ahol rengeteg film értékelése közül lehet szemezgetni, így nem éreztem hiánypótlónak ezen írásaimat.

A filmekhez hasonlóan két játékismertető és egy játékhír erejéig a PC-s játékok is sorra kerültek. A játékismertetőkben két szabadon letölthető, népszerű Mario-átiratot mutattam be, s igyekeztem még ismertebbé tenni őket.

Blogom hasábjain 3 felvonásban olvashattátok 2008-as nyaralásom történetét, valamint egyéb, különálló irományaimat, amelyek keretében megosztottam veletek egy nem mindennapi MÁV-os sztorimat, visszatekintőt készítettem a Leggyengébb láncszem című hajdani televíziós vetélkedőről, összefoglalót adtam a Budapesten megrendezett LOST rajongói kiállításról, illetve saját, kamaszkori vicces levelezéseimből is szemezgettem egy adaggal. :-)

Magával a PC Dome oldal fórumközösségével is foglalkoztam néhány bejegyzésemben. Ennek keretében két Dome-kvízen vehettetek részt, illetve képes beszámolót készítettem az egyik PC Dome fórumtalálkozóról és élő nyereményjátékról.

Aktuálisan futó uszoda-blog sorozatomban a budapesti uszodákat látogatom sorra és hasonlítom össze főbb jellemzőik alapján, segítve ezzel az úszni vágyóknak a megfelelő uszoda kiválasztásában. A sorozat jelenleg a 6. résznél tart, s természetesen a következő 1-2 hónapban további bejegyzésekkel fog gyarapodni.

Végezetül magával a bloggal foglalkozó technikai témájú bejegyzéseimet a szolgálati közlemények címszó alatt találjátok.

Ezzel pedig a végére is értem visszatekintő írásomnak, egyúttal köszönöm minden eddigi olvasómnak a figyelmet és hozzájárulását ahhoz, hogy a bejegyzés címében szereplő számot elérhettem. ^^

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2011.05.14. 18:41
Gratula! Szép szám! ;-)
2 | Pyrogate 2011.05.15. 00:06
csak így tovább
powerhouse
3 | powerhouse 2011.05.15. 09:29
riszpekt!
ufodani
4 | ufodani 2011.05.15. 11:18
Mindig olvaslak de Pyrot és a többieket is.:)
Barthezz
5 | Barthezz 2011.05.15. 22:56
Köszi srácok! :)

Aryx: Sorry, de nem tudtam mire vélni ezt a kommentet, úgyhogy inkább töröltem.
Aryx
6 | Aryx 2011.05.15. 23:09
mi nem tetszett benne?
Barthezz
7 | Barthezz 2011.05.15. 23:22
Nyilván tudod te is: Se a bejegyzéshez nem volt köze, se értelme nem volt, zsidózni pedig viccből se kellene. :-) Pont.
Aryx
8 | Aryx 2011.05.15. 23:25
volt értelme. csak a mögöttes, rejtett üzenet - ami onnan, elmém sötét bugyraiból tört elő&& - nem jutott el HOZZÁD.
úgyis megpusztulunk mind.
Barthezz
9 | Barthezz 2011.05.15. 23:52
Ok. Téma lezárva.
LordMatteo
10 | LordMatteo 2011.05.16. 02:50
Grat, a fizetséget a naponta való látogatottság-hackelésemért majd később megbeszéljük.
Barthezz
11 | Barthezz 2011.05.16. 19:03
Köszi neked is! =)
12 | gabor9 2011.05.19. 16:00
Gratulálok és még ennyi látogatót kívánok!!:D
xeLaR
13 | xeLaR 2011.05.19. 20:05
Gratula! :)
Barthezz
14 | Barthezz 2011.05.19. 23:46
Köszönöm nektek is! :-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.