Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Blog Launch

Barthezz | 2008.02.02. 14:27 | kategória: szolgálati közlemény | 7 hozzászólás

Hmm, hát elérkezett ez a nap is! Sokáig gondolkodtam rajta, indítsak-e blogot, vagy sem, végül hosszas vívódás után - mint látható - az 'igen' válasz mellett döntöttem ;-)

Hogy miért éppen most?

2008-at írunk, a digitális technika világában élünk. S bizony, aki nem halad a korral, s nem alkalmazza a technika vívmányait, azt könnyen kőkorszaki embernek nézik mostanság. "Nincs mobiltelefonod? :-O Hát te ember vagy egyáltalán?" "Nem vagy fenn iwiw-en? O_o Létezel te egyáltalán?" "Nincs e-mail címed? :-O Te Jó ég! Hát milyen ember vagy te?" Mindenkinek ismerős párbeszéd-részletek gondolom. Lassan pedig ugyanezen megállíptások lesznek érvényesek a blog fogalomkörére is. "Nincs blogod? :-O Hát ezt mégis hogy engedheted meg magadnak? Hát mire való 'a zinternet' szerinted?!"

Nos hát, mivel mobiltelefonom már régóta van, akárcsak e-mail címem, s 2 éve fenn vagyok iwiwen is, hogy az utolsó támadási felületet is eltüntessem végre magamon, indítanom kell hát egy blogot, s így mostantól már én is teljes jogú internetes trendi polgár leszek! Bizony. [nagyon komoly képet vágó smiley]

Mielőtt persze bárki halál komolyan venné szavaimat, a valós indok csupán annyi, hogy egy bizonyos dolog kapcsán aktuálissá vált nálam is a blognyitás, mely a következő bejegyzésben kiderül, hogy mi is pontosan!

Hogy milyen gyakran lesz időm frissíteni a blogomat, s milyen témákkal töltöm majd meg, a jövő zenéje lesz. Továbbra is a fórumon leszek aktívabb, de bizonyos közérdekűbb dolgokat, gondolatokat, melyeket nem szeretném, hogy hamar a topicok süllyesztőibe kerüljenek, a blog keretében fogom majd közölni Veletek, gondolok itt filmes összefoglalókra, kritikákra, vagy zenei témájú írásokra!

De nem is kertelek tovább feleslegesen: GET READY TO LAUNCH!

Utolsó módosítás: 2008.08.20. 17:36

Hozzászólások

LordMatteo
1 | LordMatteo 2008.02.02. 14:35
De Barthezz, ettől nem lesz több hsz-ed, szóval ne is erölködj :D:D:D:D:D

Na de sok sikert hozzá. Nem vagyok jós (mint te...) de szerintem a blogod az igényesebbek közé fog tartozni, nem ám itt is csak flood lesz...:D
Barthezz
2 | Barthezz 2008.02.02. 14:42
Nyilván a blog más kategória, mint mondjuk egy Helyzetjelentés topic a fórumon ;-) Szal mindent a helyén kell kezelni.
Köszi amúgy a bíztató szavakat :-)
LordMatteo
3 | LordMatteo 2008.02.02. 14:49
Nm, mondjuk enélkül is meglennél sztem. Nem hinném hogy hülyeséggel tömnéd tele a blogod, mindenesetre vártam hogy mikor vágsz bele. Egy olvasód biztos hogy van ;-)
TcG|Rommel|Hun
4 | TcG|Rommel|Hun 2008.02.02. 15:19
A blog az első lépés a guminő felé.:D Na viccen kívül hajrá, és kiváncsian várjuk írásaid.;)
Dealer
5 | Dealer 2008.02.02. 15:34
Én is klikkelek. ;-)
Aryx
6 | Aryx 2008.02.02. 16:00
Öröm látni, hogy többnyire épelméjű fórumtársak indítanak itt blogot, eddig is jó volt itt a blog-közösség. Csak aztán don't flood...
:P
Barthezz
7 | Barthezz 2008.02.02. 16:13
Köszi mindenkinek, majd igyekszem akkor ;-)

Túl sok bejegyzést mindenesetre ne várjatok tőlem, pláne most, hogy indul a 2. félév a suliban. Meg hát nem a mennyiség, hanem a minőség számít egy blog esetén. Egyelőre a többi blog olvasásával is el vagyok kicsit maradva (Dealer: A Cain-t pótolni fogom mindenképp, egyelőre ott is leragadtam még a 2. résznél ;-) ), de azért előbb-utóbb mindenre lesz idő.

A következő bejegyzés (amiért végülis ma megnyitottam a blogot), lehet kicsit száraz téma lesz egyeseknek, s csak egy szűk réteget fog megragadni, de majd igyekszem mindenki érdeklődését megargadó irományokat (többnyire pl. filmek értékelését) is közölni! ;-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.