Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

BioShockCentrum blogja

BioShock utalás a World of Warcraft-ban

BioShockCentrum | 2010.12.01. 15:22 | kategória: BioShock | 0 hozzászólás

Üdv, a BioShock Centrum főszerkesztője vagyok, Mastigias. Az oldalon minden BioShock-kal kapcsolatos hírt, érdekességet megtaláltok, gyertek, nézzetek be hozzánk, szeretettel várunk mindenkit (:
Célunk összefogni a magyar BioShock rajongókat, hogy egy remek közösség születhessen, és a BioShock Infinite megjelenésekor esetleg összehozhassunk egy Launch Party-t. Ehhez azonban szükség van Rátok, hogy like-oljátok az oldalt, és sokat olvassátok, hogy felfigyeljen ránk a magyarországi forgalmazó. Várunk mindenkit, előre is köszönjük!

Most pedig a hír:
A World of Warcraft új kiegészítőjében, a Cataclysm-ban láthatunk egy fiatal Blood Elf lánykát, Clarissa-t, aki az arra járókat kérleli: élesszék fel pajtását, Mr. D-t. A kis lénnyel azok találkozhattak, akik részt vettek a Cataclysm bétájában, és feltelepítették a múlt heti patch-t is. A furcsa páros a Stonetalon Mountains nevű helyen található. Clarissa mellett egy méretes, mechanikus Goblin fekszik, ami a \"Large Daddy\" névre lett keresztelve, jobb karján egy fúrófejjel...khm...pardon, egy körfűrésszel. A küldetés teljesítéséhez meg kell találnunk Large Daddy ellopott elemeit. Esetleg nem ismerős valahonnan ez a furcsa páros?

A teljes cikket, képekkel, videóval és részletekkel itt találjátok:

BioShock utalás a World of Warcraft-ban (BioShock Centrum)

Utolsó módosítás: 2010.12.01. 15:24

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.