Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

I. Arcturus Mengsk koronázási beszéde

Brezsnyev | 2007.08.22. 23:28 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

"Embertársaim! Azért állok most előttetek, felnyissam a szemeteket. Egyetlen ember sem hagyhatja figyelmen kívül a veszélyeket, amik fajunkat fenyegetik. Egymás ellen küzdünk, nevetséges ki csatákat vívunk, erőink megoszlanak, és közben észre sem vesszük, hogy egy méreteit és jelentősségét tekintve történelmi konfliktus részesei lettünk. Egy olyan konfliktusé, egy olyan háborúé, amelynek árja pillanatok alatt epsöpörhet mindent, amit fajunk, elődeink és mi magunk létrehoztunk, felépítettünk. Egy olyan háborúé, melyben mi mindannyian elpusztulhatunk.
Elérkezett az idő, hogy félresöpörjük az ellentéteket, egyesítsük erőinket és közösen lépjünk fel a valódi ellenséggel szemben.
Kérdem én: ha továbbra is egymás ellen torzsalkodunk, kitől kérhetünk segítséget, ha felbukkan a valódi ellenség? Ha szomszédainkat, felebarátainkat, embertársainkat gyilkoljuk, vajon nem az idegenek diadaláért ténykedünk?
Mindenki tisztában van azzal, hogy az idegen lények milyen óriási károkat , milyen mérhetetlen pusztítást okoztak. Romokban látjuk otthonainkat, városainkat, bolygóinkat. Egész közösségek pusztultak el a protossok által rájuk mért csapások következtében, mindannyian láttuk, mit tesznek a zergek barátainkkal, szeretteinkkel. Az emberiségnek történelme során még egyszer sem kellett elszenvednie ilyen veszteségeket...de erősek vagyunk! Ha összefogunk, ezúttal is le fogjuk győzni a nehézségeket!
Embertársaim! Elérkezett az idő, hogy kibontsuk új lobogónkat!
Egységben az erő! Már számos frakció csatlakozott hozzánk. Az apró, önálló, jelentéktelen csoportokból legyőzhetetlen és megbonthatatlan csapatot kovácsolunk, amit egyetlen vezér fog irányítani. Ez a vezér anem más, mint a trónt elfoglaló császár. Igérem nektek, trónomról mindegyikőtöket szemmel fogom tartani.
A mai naptól ne hagyjuk, hogy ember ember ellen háborúzzon! Ne hagyju, hogy a Konföderáció csökevényei összeesküvést szőjenek az új Domínium ellen! Ne hagyjuk, hogy bárki szövetségrelépjen az idegen lényekkel! Az emberiség ellenségeinek azt üzenjük, ne kerüljenek az utunkba, mert harcolni fogunk ellenük...és győzni fogunk bármi áron!"

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.