Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

...és ami utána történt (bw-ig)

Brezsnyev | 2007.08.24. 15:54 | kategória: starcraft | 2 hozzászólás

A zerg horda még fel sem emésztette a Tarsonison maradt utolsó konföderációs katonát, de Arcturus Mengsk,már kikiáltotta az új terrán Domíniumot, aminek élére természetesen önmagát tette.
A Domínium gyorsan összeszedte magát, hiszen semmilyen komolyab riválisa nem maradt (aktuálisan a protossok és a zergek egymás írtásával voltak elfoglalva). Új kolóniák keletkeztek Braxison, sőt még a Charon is.A régi kolóniákba is lassan visszaszivárogtak a lakosok, még Mar Sara újraterraformálása is megkezdődött (a protoss támadás után szinte semmi sem maradt belőle).
Az új birodalom központja a sivatagos Korhal lett, amit legelőször építettek újra.
Eközben Jim Raynor csapatával Charra látogatott. Álmában azt látta, Kerrigan él és segítségért kiált. Szörnyűlködve vette tudomásul, hogy Kerrigan valóban él, de már alig önmaga.
A zergek elárasztották a bázisát.A korábbi ghost megkegyelmezett a túlélöknek, de közölte Raynorral, hogy ha még egyszer az útjába kerülnek, megöli őket.
Jimék Charon ragadtak és élet-halál harcot vívtak a zergekkel, míg a semmiből egy protoss expedííciós flotta sietett a segítségükre. A flottát Tassadar vezette, aki egyáltalán nem látott ellenséget a pórul járt kis terrán csapatban.
Innentől fogva Raynor egész végig Tassadar oldalán harcol, a protosokkal "szövetségben".Megismerkedik Zeratullal és Fénixkszel.
Az utolsó nagy csatában cspatával segédkezik az idő közben Aiurra érkezett Overmind elpusztításában is.

Hozzászólások

Barthezz
1 | Barthezz 2007.08.25. 01:06
Nah ezt gyorsan befejezted, de azért thx a sztoriért :-) A Protoss hadjáratról még írhatnál azért egy kicsit, volt ott árulás, Tassadar kitaszítása is még időközben :-)
De ha nincs már kedved ezt részletezni (vmenynire azért emlékszem rá, főleg a Wikipédiás cikknek köszönhetően ;-) ), akkor kíváncsian várjuk a Brood War történetét és háttértörténetét is! (mi kis telhetetlenek xD )
2 | Brezsnyev 2007.08.25. 10:16
Figy, ez még csak a terrán sztori volt. Nem áll szándékomban itt abbahagyni, csak van némi egyéb dolgom.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.