Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

Terrán egységek (sc1)

Brezsnyev | 2007.08.25. 22:09 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

Marine(Tengerészgyalogos):
A terránok legalapvetőbb egysége.Legtöbbjük valaha bűnöző volt, akit a Konföderáció "neurálisan újraszocializált"(tulajdonképpen átmosták az agyukat).
Ruházatuk teljes körű védelmet nyújt a nukleráis/biológiai/kémiai behatások ellen, sőt a legújabb példányokkal már űrsétát is lehet tenni.
Harcban C14-es gauss puskát használnak, ami 8mm-es tüskéket lő. A jobb célzás érdekében a fegyvert rövid impulzusokban hagyják el a lövedékek.
A marinek képesek stimuláló készítményekkel javítani a reflexeiket. Ezen szerek hatására sokkal jobb eredmények érhetőek el a harctéren. Hosszú távú használat drogfüggéshez, akár halálhoz vezethet.

Firebat(Tűzdenevér):
Hasonlóak az egyszerű marinekhez. Valamennyivel nehezebb ruhát viselnek, ami 10hp-val több életet ad nekik. Lángszóróik hatótávolsága rövid, képes egymás mögött haladó ellenségre is hatni.
Szintén tudnak Stim pack-et használni.

Ghost(Szellem):
Az emberi e 25mm.evuolúció csúcspontja a ghost. Pszionikus erőkkel felvértezett orrgyilkosokról van szó, akiket több évnyi kemény kiképzéssel készítenek fel. Legtöbbjük nem éli túl a megpróbáltatásokat.
Akik életben maradnak, képesek más lények tudatába látni. Ruhájukkal láthatatlanná tudnak válni, 25 mm-es C10 canister puskájuk speciális képessége, hogy rövid időre blokkolni tud egy mechanikus szerkezetet.
A ghostok célzólézer segítségével képesek megfesteni a nukleáris csapások célpontjait.

Vulture(Keselyű):
A vultureok a Konföderáció első számú felderítőegységei voltak a korai háborúban. Antigravitációs hajtóműveikkel képesek a legalkalmatlanabb talajon is viharos gyorsasággal közlekedni.
Páncélzatuk csekély, nem képesek komolyabb küzdelemben helytállni.Repeszgránátvetőik jól használható gyalogos egységek ellen.
Fejlesztések után képes aknákat tenni, motoronként 3-at.Az aknák (pókaknák, azaz spidermine) rövid hatótávolságban képesek érzékelni a közeledő ellenséget, kibújnak a földből és rájukrontanak. Képes a láthatatlan egységeket is megtizedelni.

Goliath(Góliát):
Az első góliátokat a Kel-Móriai Kartell vetette be a Céh Háborúban, hogy támogassa a gyalogságát. A terveket végül szabotőrök ellopták, majd eladták konföderációs mérnököknek.
Földi célpontokat 30mm-es gépágyúval, míg légieket hellfire rakétákkal tud támadni.
Ideálisnak bizonyult városi felkerések leverésében.

Arclite Siege tank(Szídzs tank:-D):
Először végső védelmi fegyverként akarták használni, ám a góliát lépegetők mozgékonysága kimutatta, hogy még egy ekkora ágyút is érdemes lehet mozgásra kényszeríteni. Normálisan két 80mm-es, ostrom üzzemódban pedig egy 120mm-es shock löveget használ.

SCV, avagy a Space Construction Vehicle(Esszíví:-DD):
A teránok dolgozója. Hidegvágóival a legvastagabb érckristályt is képes feldarabolni. Képes megjavítani a sérült épületeket.

Dropship(szállítóhajó):
Páncélozott,fegyvertelen szállítójármű.

CF/A-17 Wraith(vadász):
Korábban a nagy űrcsaták hatalmas rombolóhajók között dőlt el. Tarsonisi mérnökök azomban rájöttek, hogy érdemes egy kicsike, gyors vadászgép fejlesztésébe fogni.Ezen fejlesztések legújabb modellje a wraith. Légi célponto ellen gemini rakétákat használ, földi célpontok ellen 25mm-es lézert használ. Speciális képessége, hogy képes láthatatlanná válni.

Battlecruiser (csatacirkáló):
A cirkálók hatalmas mozgó erődítmények. Vastag páncélzatukon csak kevés egység képes komolyabb károkat okozni. A tábornokok általában zászlóhajóiknak ezeket a modelleket választják.
Az újabb hajókat Yamato ágyúkkal is felszerelik. Ezen lövegek egyetlen aprócska pontban képesek egy kisebb nuleáris robbantást generálni.

Science Vessel(tudományos teknő):
Fegyvertelen, tudományos/felderítő állomás. Fejlesztések után képes védőháló alá vonni egy egységet, vagy emivel (elektromágneses impulzus) kisütni az ellenség energiakészleteit, vagy rádióaktív felhőbe vonni egy egységet. A felhő lassan, de biztosan megöli a beléje foglalt lényt...és a körülötte lévőket is.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.