Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

I. A zergek születése

Brezsnyev | 2007.08.26. 21:15 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

A xel'naga több ezer fényévet utazott a galaxis izzó magja felé, mielőtt megálltak volna a Zerus nevű bolygónál. Úgy döntöttek, ideje folytatniuk a nagy evolúciós játékot, amibe belekeztek...de ez esetben már intellektus és lélek megalkotása nélkül.
Zeruson az erős vulkáni tevékenység mellett is létezett valmennyi élet, főleg rovarok vagy hernyószerű életformák.Közülük is a legjelentéktelenebb fajt, a zergeket vették górcső alá.
A zergek a protogenetikus beavatkozásoknak hála szinte tökéletesen képesekké váltak alkalmazkodni a környezetükhöz.Annak ellenére, hogy rendkívül kicsi kis hernyók voltak mind, életben tudtak maradni az évek során. Ebben sokat segített nekik, hogy puha talajba megtanulták beásni magukat.
Ahogy telt az idő, a zergek megtanulták a környezetükben élő lényekbe enni magukat, felzabálni azok gerincét, és átvenni a testük felett az irányítást. Új alakjukkal már képesek voltak hatást gyakorolni a környezetükre.
Ahogy a zergek egyre több és több élőlényt olvasztottak magukba, megtanulták felhasználni ezen lények genetikai alapanyagait, hogy a maguk genetikai felépítését magasabb szintre vigyék.
Jellemző volt, hogy csak a legerősebb gazdatestek DNS-ét használták fel, a többieket pedig kiírtoták, hogy tisztítság az állományt.
A xel'naga ekkor egy szörnyű felfedezést tett. A megfertőzött gazdatestek alig pár generáció után már csak alig hasonlítottak eredeti valójukra: valahogyan a zergek képesek lettek arra, hogy ezen testekben is genetikai változásokat okozzanak. Páncélok és tüskék nőttek a korábban még békés lényekre...

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.