Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

III. A xel'naga bukása

Brezsnyev | 2007.08.30. 15:51 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

A xel'naganak végül a bukását hozta el túlzott hitük és büszkeségük.
Az Overmind, miközben lassan kiterjesztette szenzorait az űrbe, felfedezte Zerus körül lebegő hatalmas lakóhajókat.
A xel'naga, akik állandó megfigyelés alatt tartották teremtményeiket, döbbenten vették észre, hogy az Overmind képes lett megszűntetni a köztük lévő pszihikai kapcsolatot, ily módon elrejtve önmagát a szemük elől.
Az Overmind csupán egy újabb fajt látott teremtőiben, akiket vagy el kell pusztítani, vagy be kell olvasztani: megindította immár űrbíró harcosait a flotta ellen.
A teremtők megpróbáltak minden tőlük telhetőt megtenni, de a zergek áradata nem akart enyhülni.Alig pár óra alatt átszakították a hatalmas hajók falát és lemészároltak (majdnem???) mindenkit, akit ott találtak.
Az Overmind a romok közül sikeresen mentette ki az ősi faj emlékeit. Új tudásával sokkal erősebb és hatalmasabb lett, mint valaha is képzelte volna. Tudomást szerzett a khaydarin kristályok működéséről és a benne rejlő energiákat önmaga céljaira kezdte fordítani. Képes lett az ellopott protogenetika segítségével tovább finomítani sok-sok zerget egységet annélkül, hogy azok kicsúsztak volna az irányítása alól.
Az Overmind minden olyan fajt is megismert, akikkel a xel'naga valaha is kapcsolatba került. Legfőképpen a galaxis szélén élő protossok keltették fel az érdeklődését.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.