Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

IV. A megoldás

Brezsnyev | 2007.10.29. 17:09 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

A zergek elhagyták zérus vulkanikus bolygóját és leromboltak minden bolygót, ami csak az útjukba került a Protoss Anyavilág felé. Útjuk során csak és kizárólag a legerősebb fajokat olvasztották magukba. A zerg fészekaljak szüntelenül növekedtek mind méretben, mind erőben. Miután elértek egy fejlettségi fokot, az Overmind mélyűr szondákkal terítette be az űr azon részét, amerre haladtak, hogy újabb zsákmányokat keressen maguknak.
A zergek bár megszámlálhatatlanul sok győzelmet arattak a utazásuk során, az Overmind mégis egyre gondterheltebbé vált. Tisztában volt vele, hogy a protossok már egy magas fejlettségű, pszionikus fajjá váltak, akik kényükre-kedvükre képesek a valóságot eltorzítani. Szüksége volt valamire, amivel képes szembeszállni ekkora erővel, ám a zsákmányolt genetikai minták egyikében sem lelt megoldásra.
A kétségbeesés határán volt már, mikor végre fantasztikus dolgot fedezett fel. Egyik mélyűr szondája a protossok árnyékában egy intelligens fajba botlott, mely jópár ismeretlen bolygón megvetette már a lábát. Az új faj az emberiség volt...több generációra attól, hogy igazi pszionikus lényekké váljanak. Persze az Overmind tisztában volt azzal is, hogy az emberiség még csupán gyerekcipőben jár genetikai fejlettségét tekintve, így aligha lesz képes megvédeni magád a zergektől. Tudta, ezek a rövid életű, törékeny lények hordozzák a megoldást a protossok ellen.
Ha a zergek meg tudják kaparintani az emberek psziióonikus képességeit, akkor saját fegyvereikkel támadhatnak testvérfajukra.
A horda megindult a terrán bolygók felé. Az út kis híján 60 hosszú évig tartott.
Először Chau Sara bolygó levegőjét öntötték el a kaptárspórák. A föld színe megváltozott és idegen gőzök törtek elő belőle. A bolygó telepeseinek legkisebb fogalma sem volt a zerg fertőzésről.
Miután Chau Sara megszállása rendben megindult, az Overmind a környező rendszerek felé is megindította gyermekeit. Nem sokkal később Mar Sara-n, Brontes-en és a Dylar IV-en is megjelentek a zergek bizarr építményei.
Ekkor a protossok hadihajói robbantak ki az űrből, hogy megakadályozzák a zerg inváziót. Az Overmind inkább hagyta pusztulni csapatait, csak hogy megismerkedhessen végre a testvérnép erejével. Csodálattal nézte végig, ahogy a 'toss hajók felégetik Chau Sara-t.
Tudta, hogy létezése legnagyobb csatája vár rá, ezért inkább visszavonta seregeit. Kíváncsi volt, vajon az emberiség és a protossok mit lépnek következőnek.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.