Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Chrono blogja

Magyar Sziget 2009

Chrono | 2009.08.12. 22:32 | kategória: Szebb Jövőt! | 5 hozzászólás

Nos, akkor most következzék egy kis élménybeszámoló/kedvcsináló/(elriasztó) a 2009-es Magyar Szigetről. (Nem, ez nem a zsigetről szól, ismertebb nevén Sziget Fesztiválról)

Hétfő reggel 10-kor indultunk Verőcére, a Csattogó Völgybe ahol már 9. alkalommal került megrendezésre a Magyar Sziget a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) jóvoltából. Szóval az útról csak annyit röviden, hogy Fülek - Somoskőújfalu - Hatvan - Budapest Keleti - BP Nyugati - Verőce voltak az állomások. Tehát nem a szomszédba mentünk. Annyi hogy mikor felültünk a vonatra Pesten, már annyi sör volt bennünk h simán elaludt mindenki, kivéve egy embert szóval ha ő nem szól mikor megállt a vonat Verőcén valószínűleg a végállomásig megyünk.

Odaértünk tehát a 0. nap elején, feldobtuk a sátrakat, ez a nap nagyjából az ismerkedésekkel telt el, hihetetlen jófejekkel találkoztam, és nem hinné az ember, de a hangulat a legvégééig családias volt. Itt nem lopott senki semmit. Hányszor otthagytam a gyűrűimet a mosdón, mégis, órák múlva is ott voltak. Hányszor hagyott valaki el pénztárcát, mégis mindig ott volt, ahová tették. A sátrak szinte mindig őrizetlenül voltak, semmi nem hiányzott senkinek. Szóval ennyit a közösségről.

Első éjszaka jól megnyomtuk a fejünket, ami kb majdnem mindennap megtörtént, de ez nem is lényeges egyébként. Szóval, keddtől - hétfőig mentek a koncertek (Moby Dick, Dalriada, P Mobil, Beatrice, Cool Head Clan, FankaDeli, Kormorán, és még nagyon sok más). Én egyébként nem vagyok nagy rock fan, de az olyan együtteseket, mint Hungarica, Romantikus Erőszak, Kormorán...ezentúl figyelemmel követem, mert rohadt nagy bulit csináltak, és nagyon bejött a zenéjük. A koncerteken kívül minden nap 10-től 16 óráig két helyen mentek az előadások mindenféle kategóriában. Tehát történelemtől kezdve, könyvbemutatóig, nemzetébresztés, szociológiai -, szépirodalmi előadások, minden. Ezen kívül volt filmvetítő sátor, ahol magyar filmeket vetítettek minden nap (a Temerini fiúkról készült film, a Puskás film, stb stb). Az előadásokon és a filmeken kívül volt persze csatamező, ahol az emberek lőni tanulhattak a íjjal, dobni csatacsillaggal, és ehhez hasonlók. Egyébként a Sziget területén voltak árusok is, aki kegyetlen jó dolgokat árultak (99%-ban persze magyat vonatkozású), sajnos nem futotta mindenre.

Azt hinné az ember, hogy az ilyen helyek általában az ifjúságé, de ez nagy tévedés, ugyanis láttam 1 éves kisgyerektől kezdve 80 éves néniig mindenkit. Családok jöttek, kisebbek és nagyobbak, itt mindenki jól érezte magát. A gyerekeknek külön gyereksarok volt kialakítva, ahol csontfaragást, rézékszert készítést és sok mást tanulhattak (a játék mellett persze), ahol arra kiképzett emberek foglalkoztak velük. Volt foci, kosár, röplabda pálya ahol mindenki kedvére játszhatott. A focipályán hétvégén lovagi bemutatók voltak. Harcolás, íjászat, lovaglás, sólyomröptetés stb. Szombat délután pedig a magyar radikális motorosok vonultak fel tiltakozásképp a tót nyelvtörvény ellen. Ezt úgy kell elképzelni, hogy rohadt sok motoros zászlókkal beborít egy futballpályát. Persze nem csak ennyi, de Verőce volt a végállomásuk, ha jól tudom Pestről indultak.

A Sziget 8 napján rettentő sok embert ismertem meg. Egerből, Miskolcról, Borsod megye, Felvidékiek, Délvidékiak, Kárpátalja. stb, stb, stb. Egyébként ehhez csak annyit, hogy a Szigeten voltak spanyolok, horvátok, lengyelek, franciák is. Valamint románok is, akiket erős fenntartással fogadtak, és Toroczkai Laci (azt hiszem őt aztán nem kell bemutatni senkiket, aki kicsit is magyar, és tovább lát a péntek esti diszkófílingtől) a kerekasztal beszélgetés alkalmával kért meg minket, hogy azért ne akasszuk már fel őket az első fára...mert ők nem olyanok.

No és akkor most essen szó a TV2-es ügyről. Szóval azt kell tudni előljáróban, hogy az ilyen zsidóbolsevik állam által vezérelt tv mindig is ki volt rekesztve a magyarszigetről, és ez nem véletlen, hiszen ez a rendezvény évek óta tartó támadásoknak, lejáratókampányoknak van kitéve, amiben vezető szerep jut a zsidókettőnek meg a cigányklubnak. Most viszont Toroczkai és Zagyva Gyuri (HVIM elnöke) úgy döntöttek, jöjjenek. Persze tudták ők hogy mit csinálnak. Ugye amit a naplóban is lehetett látni, hogy csak úgy jöhettek be, ha egy kibaszott rikítósárga megkülönböztető mellényt vettek fel, és persze jó nagy pénzeket kiperkáltak. De azt ugye nem tudták, hogy Zagyva Gyuri nem véletlenül egy kurva szatyorban adta neki oda a mellényeket, ezekre az öltözékekre ugyanis előző nap ismeretlen tettesek ráhugyoztak, leköpdösték őket. Aztán persze bejöttek, csinálták a videót, közben a kapuban felfegyverzett emberek várták őket, amitől megakadt a zabszem a seggükben. Közben meg Toroczkai azt mondta a többi fejesnek: "alázzátok meg őket". Ami meg is történt a folyamatos bekiabálásokkal ("tel-aviv kettő", "vöröskettő", "mocskos zsidók...igazságot", stb). Aztán a nap végén persze az értetlen riportergyerek megkérdezte Zagyvát, hogy mégis miért útálja már őket itt mindenki. Erre visszakérdezett Zagyva, hogy mennyi keres, 500-600-at? Na ha ő ennyiért elárulja a hazáját, akkor meg mit csodálkozik. Mert igenis elég volt már abból, hogy a magyarba mindenhol mindenkinek szabad beletaposnia. Hogy aki felvállaja hogy igen, magyar vagyok, az egyből náci fasiszta szélsőséges radikális lesz. Aztán persze lement a TV2-ős riport, annyira nem lett rossz. Persze így is egy hatalmas baromság, látni hogy lövésük nem volt, miért jöttek meg miről forgatnak. A lényeg hogy hatalmas reklám ez.

Nah, most az van, hogy hirtelen nem jut más eszembe, csak annyi, hogy 330 ft volt egy sör, amiből megittam vagy 30 litert, és én a gyengébbekhez tartoztam. Étkezni mindennap az étteremben lehetett, vagy a büfében (meleg szendvics, hamburger), vagy a mobil grill-ben, ahol 700 volt egy fél csirke, ami sztem elég jó áll, ahhoz képest hogy fesztivál.

Na ennyi voltam, elsején meg megyünk dunaszerdahelyre tiltakozni a tót nyelvtörvény ellen, ahol sokan ott lesznek a szigetről is.

Még vmi: én FankaDeli koncertjét vártam a legjobban, ami kb az utolsóelőtti volt. De hogy ez a faszi (magyar nemzeti rapper) mekkorát lenyomott, az emberek megbolondultak, az ősrokker haverom, aki életében nem hallgatott végig rapszámot, végig ott volt a koncertjért, és annyit mondott a végén, hogy kurva nagy bulit csinált. Megvettem az albumját (Magyar Földre...amit persze dedikált is nekem), és kurva jó. Nektek is ajánlom.

Jövőre újra ott leszek, remélem még többen leszünk! Köszi, hogy elolvastad.

Utolsó módosítás: 2009.08.12. 22:44

Hozzászólások

TcG|Rommel|Hun
1 | TcG|Rommel|Hun 2009.08.13. 09:42
"Hogy aki felvállaja hogy igen, magyar vagyok" "aki kicsit is magyar"

??? Ezt nem értem. Az a többi 9,99 + határon túli millió miben kevésbé magyarabb(??) mint Zagyva György vagy Toroczkai? Vagy ez egy fokozható melléknév?

"Mert igenis elég volt már abból, hogy a magyarba mindenhol mindenkinek szabad beletaposnia."

Énbelém még senki se taposott, igaz nem mocskos zsidóztam/cigányoztam/komcsiztam.
2 | Arthur Dent 2009.08.13. 10:19
Tanulságos beszámoló, csak reméljük, hogy a kereskedelmi tévék agymosása mellett elég emberhez eljut ennek a rendezvénynek a valódi üzenete.
Toki
3 | Toki 2009.08.13. 13:56
Toroczkai rendkívül nagylelkű hogy nem hagyta megverni a külföldieket. Igazán tisztelem ezért. Amúgy meg hamburgert enni egy MAGYAR szigeten, meg sört inni? Kumisz a menő. Egyre több helyen látom, hogy ha már nem elég magyar valami, egyből elé tesznek egy "zs" betűt, ez is aztán nagyon szükséges.

Én szeretek magyarnak lenni, meg szeretem a történelmet, tisztelem az ősöket stb, de ettől a nagymagyarkodástól, meg mindenki zsidó és ellenség és tudjatököm kiráz a hideg. Nem attól lesz valaki magyar, hogy lehugyálja a napló stábnak szánt mellényt, amitől aztán végképp igaz magyarrá nemesedik az ifjú kárpátiás hazafi.
neumark
4 | neumark 2009.08.13. 14:06
FankaDeli! :)) Kár hogy nem lehettem ott. Állítólag tényleg hatalmas volt.
5 | Nicolas19 2009.08.14. 16:34
Tök jó meg hangulatos lehetett. Ugynakkor könyörgöm, hagyjuk már ezt a szektázást. "mi magarok vagyunk, aki nem úgy gondolkodik mint mi az nem magyar!" Micsoda ostobaság...
Lehugyozták a riporterek mellényét, hűha, most aztán megadták nekik! Általános iskola I. osztály... ezek képzelik magukat annyira hősmagyarnak? Ennél még a TV2-es riporterekbe is több ész szorult és éz nagy szó!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.