Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Chrono blogja

Nyilvános támadás: atleticomadrid.extra.hu

Chrono | 2008.02.23. 10:23 | kategória: Real Madrid | 3 hozzászólás

Hol is kezdjem az egész dolgot? Talán kezdem is egy kérdéssel, amit meg is válaszolok az érthetőség kedvéért. Mikor került fel utoljára a madridista.hu-ra (A Real Madrid magyar fansite-ja) egy Atleticó Madriddal kapcsolatos bulvárhír, de akár bármilyen a csapatukkal foglalkozó hír? Mikor láttuk utoljára a madridista.hu hasábjain, egy olyan szalagcímmel futó hírt, hogy a "Az Atlético Madrid nem képes megverni még a nyomorult angol bajnokságban 15. helyen vergődő, 0 költségvetéssel rendelkező Bolton Wanderers csapatát sem". Mikor is láttunk ilyet utoljára a madridistán? SOHA.

És akkor most jöjjön az, ami a felháborodásom forrásává vált tegnap este. Éppen böngészgettem a neten, mindenféle különösebb cél nélkül, mikoris rákattintottam erre a fertőre, aminek a címe: atleticomadrid.extra.hu A múltkori bejegyzésemben, ami az Atlético - Real derbit taglalta említést tettem egy atlético madridos fansite-ról, amit akkor nem neveztem meg szolidalitás miatt. Azonban most megtettem, 'kutyából nem lesz szalonna' alapon. Na szóval, tegnap épp rákattintottam erre az oldalra, ahol a fértő teljesen eluralkodott. Majd hirtelen a hírek között, figyelmes lettem valamire, ami nemsokára rettentetesen felhúzott. Ez a primitív nímand (igen rólad beszélek Sam, aki nem mellesleg a szájtadmin is vagy ezen a szemétdombon) felrakott egy hírt, ami a Real Madriddal, de leginkább az egyik játékosával foglalkozott, José Maria Gutierez Hernandezzel. A hír nem újkeletű, megjelent már mindenhol, minden médiumban, Magyarországon és külföldön egyaránt. A lényeg az, hogy Guti homoszexuális beállítottságú. A hírt ezek a kis nyomorék barmok, ilyen címmel rakták ki: Beigazolódott, amit régóta lehetett sejteni, Guti búza!!! Ezzel csak tovább bizonyították, hogy egy kis senkik, nulla, értelmetlen söpredékek. Itt most rengeteg kérdést tennék fel, de álljon csak a legnyilvánvalóbb itt: Mi közük ezeknek a lúzer tahóknak Gutihoz (azon kívül persze hogy maga többet ér mint az ő középpályájuk cakk-pakk)?? Persze, nyilvánvaló mivel a csapatot nem tudják elérni, ugyanis a seggünket szagolják már évek óta ezek a vesztes senkik, ekkor elővesznek játékosokat, és azok magánéleteit. Erre mondják, hogy savanyú a szőlő.

Ó-Ó-Ó. Még mielőtt befejezném a postot. Egy kis apróság, ami felett sokan elsiklanak, főleg az ilyen primitív aljadékok. Az a "férfi" akit Guti szájon puszilt, nevezetesen egy spanyol énekesNŐ. Ez mára már biznyotíst nyert, és Spanyolországból több médium és elnézést kért a játékostól. Persze én ezektől az egysejtűektől ezt nem várom el, de meghagyom nekik, azt amit az évek során már olyannyira kifejlesztettek maguknak: hogy hogy kell veszetesnek lenni.

PS: Akinek azon az oldalon bármilyen formában is benne volt a keze ebben a hírben, az egy utolsó nyomorult, cigány, nímand, senki.

Utolsó módosítás: 2008.02.23. 10:28

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2008.02.23. 18:42
Na jó, de már a website-ok nevéből lehet látni, hogy nincsenek egy súlycsoportban. Nem hiszem, hogy minden Atletico szurker buzizik. Kár ezen felhúzni magadat.
Chrono
2 | Chrono 2008.02.23. 19:11
a két legnagyobbat vettem alapul. és az mert nincsen zseton saját domainre még nem jogosítja őket fel...semmire.

amúgy ez a dolog, hogy nem mindenki buzizik érdekes, mert igaz h nem mindenki, de az erős többség igen. :)
3 | Atletico de Madrid 2008.12.15. 15:49
Kedves Chrono!

Ismerőseim szóltak, hogy nézzek már ide. A regisztrációmból látod a hovatartozásom.
Mit keresek itt? Jó a kérdés, amit te az Atletico magyar szurkolói honlapján, tudod, akiket lecigányoztál, és egyéb jelzőkkel illettél.
Nos elég rég regisztrált tag vagyok ott, nem kenyerem divatcsapatoknak szurkolni, és nem is 10 perce vagyok Atletico szurkoló, sőt 2 nagy derbit is volt szerencsém a helyszínen megtekinteni.
Nem akarok belemanni Guti és az egész Atletico Madrid középpályájának az értékelésébe, de tény hogy mosolyt csaltál az arcomba. Azt viszont kivettem a szavaidból, hogy igen liberális gondolkodású vagy, hisz zavar, ha egyik kedvenc játékosod nemi hozzátartozásával foglalkoznak. Persze ez nem akadályoz meg abban, hogy mások faji hovatartozásával foglalkozz (cigányozás). Elég komoly identitás zavarral küszködhetsz. Általánosításokkal és közhelyekkel sem állsz hadilábon (kis senkik, nulla, értelmetlen söpredékek).
Amúgy abban igazad van, hogy Madrid divatnegyedét leszámítva, mindenki buzizza Gutit, csakúgy mint Sevillában, Barcelonában és Valenciában (Guti Guti Guti maricon-hallhatod, ha figyeled a közvetítések háttérzaját). Hogy van-e valóságalapja? Fogalmam sincs. De a szurkolók már csak ilyenek. Mindenhol!
Örülök, hogy olvashattam a postodat, és bizonyosságot tettél "nímand senki" mivoltodról!

Atleeeeeeti!

ps: Ki szagolja most kinek a seggét?

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.