Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Creativ3Form blogja

Unsolved project teaser trailer

Creativ3Form | 2009.12.20. 19:21 | kategória: Saját kisfilmek | 4 hozzászólás

Dealernek köszönhetően páran láthattátok a Saját amatőr kisfilmek topicban az Unsolved névre hallgató próbálkozásomat, mely nagy sikert aratott a haverok körében. Ennek hatására úgy döntöttem, hogy sorozattá növelem a témát, mivel ötletem az van bőven:-D
Első részként újraforgatom a már látott részt, mivel rengeteg hiba van benne, plusz pár új ötlettel is ki akarom egészíteni.
Annyit kell tudni a sorozatról, hogy misztikus, megmagyarázhatatlan eseménysorozatokat fog bemutatni, egymástól külön álló részekben. Ezáltal nem lesznek összefüggő, egymásból fakadó történések, de egyes szereplők többször is visszatérhetnek majd. Kedvcsinálóként pedig összevágtam egy beharangozó előzetest, ami remélem, meghozza a kedveteket a sorozat nyomon követésére.

Utolsó módosítás: 2009.12.20. 19:26

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2009.12.20. 19:40
Várós ez a sorozat, már csak a téma és a videó-jelleg miatt is. De amiatt azért majd ne hanyagold a Vágy sorozatot sem, ha kérhetjük! ;-)
2 | RAI*DEN 2009.12.21. 01:27
Nocsak!:)
Érdekes lett az előzetes:). Mindenképp megfogom nézni a folytatásokat is :)
Rohamoszti
3 | Rohamoszti 2009.12.21. 18:56
Te, Germinator és az Ananász az avaron társulat és az én kamerám nagy dolgokra lennénk képesek. :D
ufodani
4 | ufodani 2009.12.22. 20:13
Egyes szereplők többször visszatérhetnek? Kitalálom:Újváry Dénes és Újváry Dénes.Pár új ötlet?Tessék:a kamerát állítsd egyenesbe,fújd át a Suzit vörösre,ne mindig jobbra fordulj,fuss harmonikusabban..kackac.
Na jóó van jöhetnek a cuccok.;-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.