Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Creativ3Form blogja

Unsolved: Reprise (hamarosan)

Creativ3Form | 2010.07.11. 02:30 | kategória: Saját kisfilmek | 2 hozzászólás

Itt a nyár, és nekem megjött a kedvem a forgatáshoz. Első állomásként segédkezek egy fiatal srácnak megcsinálni egy klippet, amit egy szintén fiatal, és tehetséges rapper egyik számához rendez meg. Mint vágó és statiszta veszek részt eme klippben, amit kedden kezdünk forgatni. Ezután pedig nekikezdek az Unsolved második részének, ami a Reprise címet viseli majd.
Lesz majd egy harmadik rész is, Unsolved: Truth címen, és ezután jön, a korábbi blog bejegyzésemben már linkelt, Unsolved project sorozatom. Ennek a felvezető trilógiája lesz az Unsolved, Unsolved: Reprise és az Unsolved: Truth. Hosszú távú project, de leszarom. Elhatároztam, hogy megcsinálom, és meg is fogom csinálni.
De ne rohanjunk ennyire előre, maradjunk az esedékes 2. résznél. Illetve először idézzük fel az első rész eseményeit. Haver ugye elvitt vezetni, ám a vezetés pillanatában furcsa dolgok történtek, magyarán egy téridő ugrást hajtottam végre. Nem önszántamból, véletlenül következett be, ráadásul nem is egyszer. Tragédia ugyan nem történt, de ez a megmagyarázhatatlan eseménysorozat kicsit kikészített. Olyan szinten, hogy orvoshoz fordultam, és akkor innentől kezdve már jön a 2. rész, azaz a Reprise sztorija.
Szóval az orvosok skizofréniát állapítottak meg, és adtak rá egy gyógyszert. El is érte a hatását, mivel nincsenek téridő ugrásaim, de ha elfogy a gyógyszer, és nem jutok szoros határidőn belül újabb adaghoz, akkor viszont visszatérnek az ugrások. Hosszú távon ez így nem túl hatásos, sem anyagi, sem egészségi szempontból, ugyan is fenn áll a gyógyszer túladagolás veszélye. Így felhívom azt a pszihiátert, akit még az orvosom ajánlott. Ám ez a pszihiáter, nem egy szokványos pszihiáter...
Legyen elég ennyi, mert nem akarom lelőni a slusszpoént, meg a csattanókat és a WTF részeket.:-) Igaz, már az imént leírtakban is van egy kis WTF, de ez mind semmi, ahhoz képest, ami még lesz.:-D
A lényeg, hogy összeállt bennem a sztori a trilógiára, és ezáltal a sorozat is kezd kialakulni. Ami amúgy is ki volt, de így legalább lesz magyarázat a miértekre, és a cselekmény is sokkal átláthatóbb, érthetőbb lesz majd.
Szóval akinek tetszett az Unsolved az örülhet, mert hamarosan jön a folytatás, aki pedig még nem látta, az nézze meg.:-D

Utolsó módosítás: 2010.07.25. 17:26

Hozzászólások

1 | Faustanazo 2010.07.11. 02:32
Kezdjünkmárkezdjünkmárkezdjünkmár.
Lennox
2 | Lennox 2010.07.14. 23:04
Óh, már várom. :) Sok sikert hozzá! ;)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.