Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Creativ3Form blogja

WEBSE pályázat - Téves hívás (első rész) - Az ajánlat

Creativ3Form | 2012.03.09. 16:33 | kategória: Saját kisfilmek | 8 hozzászólás

Filmes haverjaimmal elhatároztunk, hogy indulunk a WEBSE által meghirdetett, mini websorozat pályázaton. Kreálnunk kell egy három részből álló mini sorozatot, melynek össz ideje el kell hogy érje a minimum 15 percet. Több lehet, de kevesebb semmiképpen sem. Két kikötés volt ezenkivül...az egyik, hogy el kell helyezni benne T-mobilos/T-comos reklámokat, plusz a címnek (vagy az alcímnek) a Téves hívás nevet kell adni. Más, műfaji, stílusi megkötés nem volt, teljes mértékben szabad kezet kaptunk. Akik ismerik a domera linkelt munkáimat, azok tudhatják, hogy nem a Barátok Köztöt vettük mintapéldánynak, és próbáltam a sztorival megadni az egész sorozat atmoszféráját és hangulatát. Döntsétek el ti, hogy mennyire sikerült. :-)

Akit amúgy bővebben érdekel ez a pályázat, azoknak majd PM-ben elküldöm az oldal linkjét, de nem akarok összetűzést a nagyfőnökkel, Dinoval. :-D

Íme a tartalom, majd a film:

Főhősünk a megtévesztés és átverések nagymestere. Bárkin képes átgázolni, ha egy kis pénz szagot érez. Egy sikeresen elvégzett meló után, egy olyan cég veszi fel vele a kapcsolatot, akinek pont a megtévesztés valamint az átverés a fő profilja. Állást ajánlanak főhősünknek, akit viszont nem csigáz fel a dolog, ám a cég nem adja fel. Olyan eseménysorozatot indít útjára, amik hatására főhősünk, talán meggondolja magát.

Hozzászólások

Juraviel.Ihuan.Bedvin
1 | Juraviel.Ihuan.Bedvin 2012.03.09. 17:49
Jááááááááááááá, ez nagyon jó! Köszönjük, hogy csak közzétetted. :)

Mikor gyün már a második rész? :O :D

Amúgy látom szereted ezeket a rejtélyes csöngetős dolgokat! :D
Creativ3Form
2 | Creativ3Form 2012.03.09. 18:45
Rejtélyes csöngetés/telefon, és táska. Ezek az állandó védjegyeim. Bár itt most a táska helyét, átvette a boríték. :-D De, ha minden igaz, kedden este már meglesz a 2. rész is, szerdán meg a harmadik.;-)
Gobiakos
3 | Gobiakos 2012.03.09. 22:16
:-) Jó lett. Láttam már több munkádat, ez sem okozott csalódást, Crea színvonal. Amúgy az erdős résszel kapcsolatban nehezen tudnád letagadni, hogy akkor már végigtoltad az Alan Wake-et. :-D
Creativ3Form
4 | Creativ3Form 2012.03.09. 23:01
Érdekes amúgy, mert amikor kitaláltam ezt a sztorit, még el se kezdtem az Alan Waket. :-D Ez ugyan is egy szimpla, egy, max két részes film lett volna (a cím se ez volt eredetileg), csak aztán amikor jött ez a WEBSE pályázat úgy döntöttem, hogy akkor legyen ez az első rész sztorija. :-)
Barthezz
5 | Barthezz 2012.03.17. 11:25
Nekem nagyon tetszett, s nem kicsit vehető észre, hogy Fincher gyakorolja rád a legtöbb hatást. :) Teljesen Játsz/Ma feelingem támadt és jobban elkapott a para-faktor, mint jónéhány mai thrillernek szánt nagy költségvetésű hollywoodi szuperprodukció esetén. Várjuk a folytatásokat, kíváncsi vagyok, mi lesz a végkifejlet. ;)
Creativ3Form
6 | Creativ3Form 2012.03.17. 13:25
Érdekes a Játsz/Ma hasonlat, ugyan is amikor megindulok baseball ütővel az ajtó felé, majd kirántom, azután pedig kinyitom a második borítékot, egy Játsz/Ma soundtrack zene szól. :-D
Barthezz
7 | Barthezz 2012.03.18. 10:32
Ennyire azért nem vagyok képben a Játsz/mával kapcsolatban, hogy felismertem volna a soundtracket, de sejtettem, hogy van köztük Fincher-es zene. :-) Erről jut eszembe, a nyitójelenet és az alatta szóló zene pedig teljesen Tarantino-s hatást kölcsönzött, méghozzá a Jackie Brown nyitánya illetve plázás sétálós jelenete ugrott be. :-)
Creativ3Form
8 | Creativ3Form 2012.03.21. 01:25
Hm...ez viszont nem tudatos, de örülök, hogy miket fedeztek fel a filmjeimben. Amolyan rejtett dolgokat. :-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.