Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Creativ3Form blogja

Az a bizonyos EGY kívánság

Creativ3Form | 2007.12.30. 23:13 | kategória: Elmélkedések | 10 hozzászólás

Ha kívánhatnék egyet, vajon mi lenne az? Sokat gondolkoztam ezen, mert hát...itt most csak EGY kivánságról van szó. Nemszabad elfecsérelni olyanokra, hogy "haddddddddd ledek én a leggazdagabbbb" vagy "szexi akalok lenni mint Blad Plitt". Nem.
Az én kivánságom kicsit mélyebb...kicsit kiváncsibb...kicsit kegyetlenebb, mint amit egy átlagos kivánság elbír. Ha lehetne egy kivánságom azt kérném...hogy egy teljes napon keresztűl, kívűlállóként végignézhessem, hogy a barátaim, a családom és mindenkit akit ismerek...hogyan reagálnának a halálhíremre. Afféle "szellemkívűlállóként" körbejárnék minden ismerősőmet...szerettemet, mindenkit akinek az érzelmeire, reakcióira kiváncsi vagyok. Végignézném, hogy halálom híre megrázza e őket vagy csak sikerűl legördíteni a szivükről azt a nagy követ, ami a személyem teremtett. Ekkor tudnám meg igazán, hogy ki az IGAZI BARÁT és ki az, aki IGAZÁN SZERET és akit IGAZÁN SZERETHETEK én is. Hiszen a szó az, mely a hazugságot szülte és minden ember hazudik...kivétel nélkül.
Amikor megszülettél, mindenki nevetett csak te sírtál. De amikor meghalsz, mindenki sírni fog és majd csak te "nevetsz."


Hozzászólások

LordMatteo
1 | LordMatteo 2007.12.30. 23:49
Persze tudnék mást is kivánni, de ez sem rossz :) ...de nem a családomat nézném az biztos, róluk úgyis tudom h meik mit érez/gondol irántam...inkább azok sorát nézném, akik barátok, meg a haverok,na azok aztán sirnának asszem. Nem lenne kitől fedezést kérni, segitséget, PC szerelgetést, és nem lenne kit szarva hagyni....ezek az én haverjaim, a mai világban :S
2 | Fan gamer!! 2007.12.31. 00:21
Ez szerintem egyszerűen kegyetlenség. Ha már ennyire ezt akarod tudni miért nem kivánsz valami olyan képességet, hogy beleláss az emberek szivébe?
Azok érzelemeivel játszani, akik kedvelnek / szeretnek sőt lényegtelen hogy éreznek, de szerintem emberek érzelmeivel játszani felelőtlen és ostoba dolog. Belegondoltál, hogy ezzel te csak megbántod azokat akiket szeretsz, ok nélkül fájdalmat okozol?
Hát nem tudom neked milyen anyukád van, de nem kivánom neki az érzést, hogy egy nap kézhezkapja ezt az ajándékodat...
Creativ3Form
3 | Creativ3Form 2007.12.31. 00:24
Az élet kegyetlen, de...ezt csak én "élem át" úgymond. A valóságban anyám ennek nem lenne a részese...nem is tudna erről a kivánságról. Én egy napig ezt átélném, és másnap amikor felébredek csak ÉN emlékszem rá, hogy milyen érzés volt látni. A szeretteim, barátaim nem. Mivel ez az egész olyan álomszerű lenne...és ugye ha te álmodsz mondjuk az anyádról, akkor arra másnap csak te fogsz emlékezni, az anyád nem. ;-)
4 | Fan gamer!! 2007.12.31. 00:27
Ehhez nem kell akkor egy egész kivánságot elpazarolni :D
Sok sört iszol, és másnap én mondom el, hogy melyik haverod vitt haza, és melyik lökött bele az árokba :D
TcG|Rommel|Hun
5 | TcG|Rommel|Hun 2007.12.31. 10:37
Hmm, rengetegszer eljátszottam már a gondolattal... Kit sokkolna? Ki vonna vállat? Kit érintene nagyon, főként a baráti körömből? Ki lenne az, aki csak egy napig gyászolna? Érdekes kérdések.
6 | Pyrogate 2007.12.31. 12:15
Szerintem azért a halál más kérdés, mert bár megmutatja ki kötődik hozzád igazán, azért igazi érzelmeket nem mutat meg. Hiszen a halálod mindenkit megdöbbentene, aki kicsit is szeret, de a hazug ugyanúgy hazug marad, és ugyanúgy átver. Lehet h pont azért kellesz neki, h valakit kihasználhasson. És amikor megszűnnél ő ezt siratná (persze ezt tudat alatt, azért a legtöbb ember nem gondol így a kihasználásra). Szóval az érzelmek ilyenkor felerősödnek és minden haragot/rossz tulajdonságot/stb.t félre tudnak tenni. Inkább egy olyan "álmot" kéne kívánni, hogy körbejársz mindenkit, és úgy kérdezhetsz tőle, h őszintén válaszolnak. Aztán pedig elfejetik az egészet. Ezzel a probléma csak az, hogy az őszinteség valóban fáj, és tényleg vannak dolgok, melyekről jobb, ha nem tudsz...
Star Wars
7 | Star Wars 2007.12.31. 14:53
Azt kell kívánni, hogy ezentúl BÁRMIT megtehess a világon, amit csak akarsz (magyarul te legyél az Isten). Ennyi. :D
McCl@ne
8 | McCl@ne 2007.12.31. 18:41
Star Wars: ott a pont. Ki az a marha amúgy, aki komolyan kíváncsi lenne a halála reakcióira? Én pl. nem gondolnám, hogy akár a rosszakaróim (egyáltalán: vannak? :D) ne döbbennének le egy picit, hiszen fiatal vagyok, egészséges, satöbbi...
Szóval ez szerintem marhaság, de végülis mindenki arra pazarolja, amire akarja.

és NO OFFENSE, csak egy vélemény.
9 | vortób 2007.12.31. 22:48
Az a baj ezzel hogy az embereknek a véleménye is változhat, lehet hogy ma nem sírnának a temetéseden, de holnap már igen.
LordMatteo
10 | LordMatteo 2008.01.01. 00:58
Változtatok: mindegy h ki hogy reagál rá, csak dögöljek meg...basszus.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.