Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Creativ3Form blogja

Névjegykártya

Creativ3Form | 2008.01.08. 01:59 | kategória: Elmélkedések | 2 hozzászólás

Kb. 5-6 éve volt nekem egy ilyen...névjegykártya mániám. Annak ellenére, hogy nem volt melóm kibaszott menőnek tartottam, amikor a dolgozó ember egy párbeszéd végén előkapja a névjegykártyáját, majd a "hívj fel" dumával átnyújtja a beszélgető partnerének. De, aztán kinőttem belőle. Ám az American Psycho megtekintése után...talán feltámad e régmúlt mániája.

Utolsó módosítás: 2008.01.08. 02:06

Hozzászólások

Rohamoszti
1 | Rohamoszti 2008.01.08. 17:35
Na ide is leírom :D A filmről:

SPOILER

Ezt a véget nem nagyon értettem... Az egészet csak elfolytotta volna magában és a rajzokban és nem is történt meg? Amúgy Bale tényleg zseniális

"Hé, Paul!"

SPOILER
Creativ3Form
2 | Creativ3Form 2008.01.08. 17:45
!!!SPOILER!!!

Az utolsó 20 perc nekem se volt nagyon tiszta...ezért is akarom elolvasni majd a könyvet. Akkor tán a helyérekerül pár üres járat. De ettől eltekintve zseniális film Bale pedig mesterien játszik. A "Hé Paul" meg a legnagyobb jelenet a filmben. Le is szedtem a zenét, ami alatta megy. Huey Lewis & The News - Hip to be Square.

!!!SPOILER VÉGE!!!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.