Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

csoki4 blogja

Haldokló xbox ipar?

csoki4 | 2011.08.06. 15:21 | kategória: játék konzol | 1 hozzászólás

1. rész

Az ,hogy az xbox 360 játékok a közeljövőben csak úgy eltűnjenek a játék piacról kizárt. Viszont ,hogy a távoli jövőben eltűnhette? Szerintem igen , anno az xbox azért volt jó elképzelés a Microsoftnak és a játék gyártóknak ,mert szvsz azt hitték nem tudnak ,majd kalózkodni és kénytelenek lesznek meg venni az adott játékot a gyártóktól ,ill a frissítésekkel a Microsoft le tud húzni egy kis zsét a használóktól . Nos ,ezt meg szívták , megoldották ezt is . Aztán ugye volt (vagy még most is tart) egy olyan fázis ,hogy a Microsoft tönkre akarja tenni a PC konzolt , nos ez sem sikerült (talán pl erre a Windows7 kiadása és hogy a jövőben kiadnák a Windows8 operációs rendszert) és még persze ott voltak az olyanok is ,mint én akik kitartanak a pc mellet és én bár nagy FPS fan vagyok ezért el sem tudom képzelni ,hogy pl xboxon hosszabb időn keresztül játsszak (természetesen játszottam már xboxon fpsel , nem jött be). Plusz a játék készítőknek sem kedvez ez a Pc gyilkolás mert az xboxon a követeléményeket csak egy bizonyos pontig lehet emelni Pcn viszont a határ a csillagos ég (lehet ,hogy most hülyének néztek) ,de 20 éve pl lehetetlennek tünt pl egy 4GB RAMot igénylő játék létrehozása ,ugye a 19ével ezelőtti siker játék a Wolf3D 640kB RAMot igényelt és akkor nézzétek meg a most kijövő CallofDuty MW3 követelményeit. Az előző mondatott összegezve tehát egyszerűbb egy új (pl:VGA) összedobni ,mint egy teljesen új konzolt.


UTOLSÓ SZÓ: Az első részben végülis nem derült ki ,hogy haldoklik-e az xbox ipar ,mivel ez inkább tűnt egy PC vs Xbox csatának ,de a 2. részben rátérek a hibára.

Magyarázat: azért írok két részt mivel ,ha nagyon hosszú egy bejegyzés a legtöbb ember lusta elolvasni .

Hozzászólások

1 | rootshaper 2011.08.06. 16:15
hat kivancsian varom, hogy ebbol mit hozol ki :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.