Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

csuvi blogja

.

csuvi | 2007.11.30. 19:47 | kategória: elmebaj | 5 hozzászólás

Miért pont én? Miért én vagyok a Pont? A legszerényebb írásjel, a legkevesebb tintát igénylő semmiség, a legkisebb pixelhalmaz, egy felesleges, pazarló betét. Satnya testem megbújik a mondat végén, körülnéz az „i” tetején, de mégis miért? Érdektelen része vagyok egy izgalmas világnak: a tudásnak, az információnak, az önkifejezésnek, a szórakozásnak.
Igényem szerény, nem kívánnék lenni egy egész regény, sem bekezdés, versszak, mondat, alliteráció – csupán szó, mi mindezeket lehetővé tenné. Nem feltétlen hosszú, de azért nem is túl rövid, nem kötelezően különleges, csak szeretni való, kedves.
Mégis csak itt állok, vagy ülök – magam sem tudom, miközben jobb dolgom híján, csak vágyaimon morfondírozom. Utálok kuporogni, magam feleslegesnek érezni harmadnyi értékként; hisz csak a pont-pont-pont az, mire egyáltalán valaki felkapja fejét. Nem akarok létezni, magam nevetségesnek érezni, energiát pazarolni - elég..!Cseszd meg, Pont, te beszélsz?! Ki törődik a vesszővel, kit rengetegszer felednek? Ki törődik a felkiáltó jellel, kit milliószor tévesztenek össze pont veled? Ki visz virágot féltestvéred, pontosvessző sírjára, ki sokak emlékeiben már régóta nem él? Kit foglalkoztat a rákbeteg „ly” kit te milliószor túlélsz? Hol sírjanak irigységed tárgyai a „hagyj” „higgy” „új” „ujj” szavak s sorstársaik, ha te, Pont itt teszed? Mi lesz a látáskárosultakkal, ha a Braille-írást semmibe veszed?
Nem tudok nevetni, pedig a vicc jó. Sem meghatódni, jó tanácsot adni, vigasztalni, csak a szemedbe üvölteni: Cseszd meg, Pont! Cseszd Meg! Pont.Utolsó módosítás: 2007.11.30. 20:45

Hozzászólások

1 | Pyrogate 2007.11.30. 20:06
:))
2 | padavan 2007.12.01. 02:53
Könnyen beszélsz, hülye . amkor neked lehetnek társaid, a ...-ok. Nem beszélve hogy szexelhettek is, amikor : van. Szóval nekem, a ,-nek te csak ne siránkozz, amikor ilyen jó dolgod van. De láttál te már ,,,-t? Na ugye. Soha nem is fogsz. Mert az úgy nyelvtanilag nem helyes. Meghatározták, döntöttek a fejem felett. Mi ez, ha nem diszkrimináció? Lehet ... lehet ??? lehet !!! de ,,, nem lehet! Miért nem??? Ne röhögjetek, ?-ek, látom, most nagyon éltek. De nem értitek meg a ,-k sanyarú helyzetét. Hát mikor tud összejönni két , hogy egy jót dumáljon? És mikor lehetünk úgy, mint :?
Star Wars
3 | Star Wars 2007.12.01. 05:54
:D
4 | csuvi 2007.12.01. 09:09
:D

cseszd meg te is, veszző! ha mutálódsz, belőled is lehet kettő. Mi van az idézőjellel, vagy a CSÍÍZ-zel?
Előbbivel keretbe szedhetsz egy mondatot, jelenléteddel más szájába adhatod, értelmét árnyalhatod míg én csak lezárhatom. de mostmár azt sem, mert ezennel torkomat elvágom..__ <-vértócsa
5 | Pyrogate 2007.12.02. 00:01
kedves , ! a múltkor nem voltál ennyire indulatos...emlékszel? ; nem értem miért a hozzád hasonlóakkal szeretnéd csinálni?:) Persze megértem h gerjedsz erre : de azért két , között ez szerintem elég undorító

üdvözlettel
.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.