Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Katyvasz!

cygary | 2008.05.14. 20:33 | kategória: Noname | 5 hozzászólás

Nem lesz nagy értelme ennek a bejegyzésnek, csak úgy hirtelen kedvet kaptam. Mert hát mire való egy blog ha nem arra hogy leírjuk hogy mit gondolunk nemde? De? Naugye!
Egyrészt rájöttem hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni: nem fogtok játékcikkeket olvasni, viszont folytatom a regényemet, remélem elnyeri majd tetszésetek.
Nagyon csapongok most, itt megy a media player is, csomó jó zene benne, amit nem írok le mert még nemi vonzódásomat bírálnátok. Noh igen, én szeretem a pop-ot, madonna, nelly furtado, KT Tunstall,Gym Class Heroes. Nah tessék még is leírtam.( Megkövezés helye)
Persze azért én is szeretem és jöhet is az : AC/DC Red Hot Chilli, Black Eye Peas. Jah igen! Pont most villant fel a Nickelback Rockstar című száma. Erről mindig az osztályom jut eszembe nem is tudom miért. Főleg most így év végén. Elballagunk meg minden. Félek az új helytől. Milyenek lesznek az osztálytársak? Jó gimibe megyek, ,,elit szakra'' ha lehet ilyet mondani anélkül hogy felvágós arisztokratának lennék titulálva. És ha sok lesz a sznob gyerek? :D
Remélem lesz pár normális ember. Nem is fogom fel még egészen hogy kiket hagyok itt. 8 évet töltöttünk együtt, kisgyerekként barátkoztunk össze. Olyan korban amikor még nem számított semmi más csak, hogy milyen vagyc te magad.Belülről. Nem számított az ízlésed, hogy hogy nézel ki, hogy honnan jöttél.Épp ez benne a szép. És rossz elhagyni ezt a közösséget. Persze megígérjük egymásnak hogy beszélünk majd, hívjuk egymást bla bla... De ez úgyse történik meg. Mindenki el lesz foglalva az új iskolával és minden egyébbel. ÉS szépen lassan kimegyünk egymás fejéből.
Annyi mindent akartam írni. ÉS semmi nem lett. De mégis publikálom mert jól esik ezt írni. Ráfér a refresh a blogra, szóval ezt vegyétek visszatérésnek. Nem sokak örülnek ugyan(illetve ki tudja?), de mégis megint vezetem az internetes webnaplóm.
Szóval Get Ready For:
Evolúció episode 2!
Mindenkinek szép napot, mostmár estét!

Hozzászólások

LordMatteo
1 | LordMatteo 2008.05.14. 20:48
Gimi, elit szak: Itt Győrben, a gimik mind elitek, és kétféle gyerek jár ide: az idióta, aki apucianyucikedvence, és a menő, aki okos, nem kell tanulnia, jah és nagymenő, megint. Csak megjegyzés, hogy én mit tudok a gimikről :D

Attól még nem kell senki nemi identitását kétségbe vonni, mert Nelly Furtadot hallgat, vagy Madonnát, mindkettő jó zene.

Ballagásom után nekem is szállingoztak ilyen gondolatok a fejemben, de a középsuli első két hónapja nagyon számít, ha ezalatt egyszer hülyén szólsz, hülyének könyvelnek el négy évre :-D Aki meg elfelejti az ált suliját (mégha sokak szerint kevésbé fontos is mint középsuli) meg akkor oszt társait, az pöcs :-D Persze no offense, de nekem a helyi iskola közelebb áll a szívemhez, mint a középsulim.

Epizod túúút meg várjuk, nem kell mindig visszatérni, nincsenek itt Jedik.

Nah, katyvasz (mien szó ez Te?:-D) bejegyzéshez, katyvasz komment jár ;-)
cygary
2 | cygary 2008.05.14. 20:59
Megtisztelő és megnyugtató komment :D
Katyvasz, létező szó tessék felütni az értelmző kéziszótárt :D
(keverék) :D
powerhouse
3 | powerhouse 2008.05.15. 19:38
jöhetne már regény epizód 2, akartam is írni, csak aztán mégse. Katyvasz exist, my friend!
powerhouse
4 | powerhouse 2008.05.15. 19:38
exist mögé egy s.
cygary
5 | cygary 2008.05.15. 21:31
Powerhouse: és lám megérkezett episode 2! Oda is kérek kommentet!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.