Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Left 4 Dead: Négyen egy zombisereg ellen!

cygary | 2008.05.17. 17:46 | kategória: játék/hírek | 4 hozzászólás

Embedeltem egy videót, de elkezdődőtt a nem tetszési index, szóval inkább levettem, megelőzve a vitát erről a témáról, ami itt már már örökzöld...
Szóval megláttam ezt a hírt és úgy gondoltam azért ezt bűn lenne kihagyni.

A Left 4 Dead alapja egyszerű. Van négy darab karakter(a játék,,szellemes'' neve is erre utal ugye) akiknek a feladatuk, hogy eljussanak A-ból B pontba. Mindezt persze kétezer zombi kíséretében!

Mindent ki kell használnunk hogy az utánunk loholó aszott testeket lehagyjuk, akik valamiért úgy döntöttek hogy a sírban fekvés helyett inkább esznek valamit. Például minket! El lehet felejteni a lassan vánszorgó és nyöszögő zombikat! Ezek a rémségek nagyon gyorsak. Ugyanúgy futnak, ugranak, vetődnek mint az emberek! Útközben találhatunk fegyvereket is, szóval nem kell közelharcba bocsátkoznunk, ami bizony a halálunket is jelenthetné. Az arzenálban láthattok majd uzit, pisztolyt,shotgunt, de még mesterlövész puskát is. Robbanószerek közül eddig kettőt tudunk: Dinamit, és Molotov koktél.

A játéknak egyedül is neki indulhatunk, azonban coop-ban még jobbnak bizonyul az ötlet(ha tényleg az lesz!). A 4 embert 4 játékos irányítja, míg a másik négy egy egy zombi boss-t irányít. Ezekről nem sokat tudni, de valószínűleg nem lesz kellemes szembetalálkozni velük! Társainkat a falakon keresztül is látjuk, ha túl messze mennének, de ez már nem jelent jót. Kénytelenek lesztek együtt maradni ha szeretnétek túlélni. Sokszor kell majd egymást kirángatni a sz@rból:ha egy zombi rávetődik a társadra, nosza sózz oda neki a puskatussal( a zombinak, nem a társadnak!). Egy bizonyos sebzés után a játékos a földre esik. Itt még lőhet, de mozogni már nem képes, így a társai tudják csak lábra állítani. Mondanom sem kell ehhez a feladathoz is négy ember kell: míg az egyik segít a földön fekvő szerencsétlenen, a másik kettőnek bizony fedeznie kell őket a hullámokban támadó hallot horda ellen!

Nah, ahogy már vártátok itt a videó is: interjú és gameplay egyben!
Azt hiszem egy újabb esélyes az év horror játéka címért!
Megjelenés: 2008 szeptember 30

Utolsó módosítás: 2008.05.17. 17:57

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2008.05.17. 18:49
rohadt jó :D 4en coopban biztos tuti.
cygary
2 | cygary 2008.05.17. 19:10
Jah már alig várom! Este jó kis meccsk lesznek!
3 | Playbahnosh 2008.05.17. 22:50
Mi van ma gyerekek? Zombiláz? :D

Épp ma találtam armorgames-en egy fasza zombis játékot. A címe The Last Stand (van második része is), és valami hasonlóról szól. Ugye a sablonnak megfelelően a világ zombihordává változik és te vagy a "szerencsés" túlélők egyike, mindössze egy pisztollyan felszerelkezve. Útközben lehet találni más túlélőket, új fegyvereket meg miegymást, amígy biztonságba nem jutsz. Aki kíváncsi rá nézze meg:

http://armorgames.com/play/269/the-last-stand

és a második rész:

http://armorgames.com/play/1443/the-last-stand-2

A sztori megértéséhez nem feltétlenül kell őket sorba játszani, de mindenképp megéri...
Szal *HÖRRRGRRRHRRRRBLÖRRRRGHLRÖÖEEERG*

cygary
4 | cygary 2008.05.18. 08:50
Jaja ismerem, de azért ez ennél komplexebb játék lesz:)
De ha ebbe is lehet coopozni akkor le a kalappal! :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.