Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Evolúció #3: Tiltott terület(regény)

cygary | 2008.05.21. 21:13 | kategória: Evolúció(regénysorozat) | 2 hozzászólás

-Mr. Crossfire!
-Ige Martha nővér?
-Pár alak magával akar beszélni. Elég fura külsejűek, ugye semmi gondba nem keveredett.
-Ugyan drága Martha! Én? -Majd Mark egy ördögi mosollyal lesietett a lépcsőn.

****

8.20
Obsidian gyár
,,Igen itt vagyok pontosan ott ami az üzenetben állt!''
Lizbeth Marshall felesége. Már két napja nem látta férjét. Mindenkit felhívott, kollégákat, főnököt, igazgatót, de senki sem tudott Marshall felől. Egyetlen reménye egy ismeretlentől kapott üzenet volt melyben az állt, hogy ma, ebben az időpontban választ kaphat kérdéseire! Azonban most ahogy jobban körülnézett, Liz elbizonytalanodott. Hatalmas, romokban álló épületek. Egy garázs, melyben nagy kamionok és teherautók pihentek. Egy kisebb melléképület, valószínűleg a dolgozók pihenőszobája. És persze egy raktárépület, amivel szemben található maga a gyár. Mivel a kis lakóházon kívül máshol senkit nem látott affelé vette az irányt. Bent égett a villany, szóval biztosan ott várnak rá. Egyébként könnyen bejutott. Nem őrizték a kaput, szabadon volt hagyva. Húsz éve egy lélek sem járt ezen a telepen.
,,Apám is itt dolgozott. Szörnyű mennyire ocsmány ez a látkép. Pedig egy igen nagy cég volt az Obsidian. Különböző anyagokkal dolgoztak. Talán fertőzés történhetett, és kiürítették a gyárat. De nem féle, már hallottam hogy 10 éve semmilyen sugárzást nem mértek itt!''
-Hello szépségem.
Lizbeth megfordult, előtte fehér pólós, farmernadrágos kövér férfi volt. Nem túl szimpatikus, karján tetoválásokkal.
,,Tudtam hogy nem kellett volna ide jönnöm csak átvertek... De tudta a férjem nevét. És azt is hogy hol dolgozik. Mi van ha?
-Te vagy Elizabeth?
-Igen és te pedig..
Az alak elővett egy pisztolyt. Forgótáras, revolvernek tűnt, azonban Liz-t legkevésbe sem a pisztoly márkája érdekelte. Sokkal inkább a puszta tudat hogy most rá fognak lőni.
-Kérem ne tegye! Kérem- Elizabeth elcsukló hangon könyörgött a férfinek.
-Tedd le a fegyvert. Liz mögött egy barna bőrkabátot viselő fiatal fiú tűnt fel. Huszonéves lehetett, jobb karja gipszben volt.
-Te meg ki a fasz vagy öcsi?
A kövér fickó előkészítette fegyverét majd a fiúra lőtt. A fiú azonban gyorsan elugrott majd köddé vált.
-Mi történt? Hol vagy te mocsok?
A fiú hirtelen a férfi háta mögött termett. Bekötözött kezével megfogta a férfi karját, majd a feje felett hatalmas erővel a földhöz csapta a kövér fickót.
,,Ez hihetetlen. Hogy bírta el ezt a dagadt embert?''-gondolta Liz
A kövér éppen feltápászkodott, azonban ekkor a fiú a hátára ugrott. Két kezével a fejét célozta, össze vissza ütötte, ameddig össze nem rogyott az ellensége. Elvette tőle a revolvert, majd zsebre tette.
-Lizbeth, gyere velem.
-Nem! Mondd el azonnal ki vagy és honnan tudsz ennyi mindent rólam.
-Kaméleon vagyok.- Levette a kötést kezéről, majd előtűnt hatalmas, érdes bőre. Kezétől karjáig pikkelyek fedték bőrét, és egy vékony vonalban tüskék emelkedtek ki bőréből.
-Sok mindent el kell hogy mondjak neked. A férjed meghalt, téged pedig elviszlek magammal egy helyre. Bízz bennem. Ez az egyetlen dolog amit most tehetsz...

Szegény Marshall. Sajnálom hogy megöltelek téged. Őszintén. Most pedig a feleséged üldözzük, aki sajnos találkozott egy... Nem is tudom hogy mondjam el kivel. Valószínűleg ismerted Marsh. ÉS te kérted meg őt arra hogyha bajod esne vigyázzon a feleségedre. A legostobább döntést hoztad meg az életedben.

Tapadjatok a képernyőkre jövő héten is!
Evolúció Epizód 4: Nulladik projekt!

Hozzászólások

1 | Szekuj 2008.05.26. 21:22
Erdekes latni hogyan lett a novellabol regenysorozat, majd regeny:)) Amugy erdekes tortenet, csak rovidke...

UI: Egyutt egy ekezetek nelkuli vilagert.
cygary
2 | cygary 2008.05.27. 15:03
Jéé végre valaki ír ehhez. Észre se vettem. Egyébként rövidkére fogom mindet, mert sokan elrettennek a terjedelemtől. No meg hát a sorozatszerű adagolás szabálya is a jóból kicsit adnak. És a vége üssön :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.