Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Prince of Persia : Exkluzív Képek!

cygary | 2008.05.23. 14:57 | kategória: játék/hírek | 5 hozzászólás

Bizony bizony, megérkeztek az első képek a méltán híres Pop trilógia utáni részről. Az idő homokja kavarás mehet a levesbe, mostmár a herceg acélkarmokkal és cel-shading technikával babrál. Tehát a Pop is átmegy az XII által népszerűvé tett képregényszerű grafikába. Elsőre a dolog meglepett, de a képek kicsit megnyugtattak. A játék még így is prímán néz ki, és persze teljesen más lesz működés közben közben a tájat csodálni, amely néha már már festményszerű. Egyébként kevesebb harc lesz, ezek mindegyike felfogható kisebb párbajoknak: vetődések, kombók a fejlesztők az Advent Children nevű animációs filmet emlegetik e téren, amit én személyesen nem láttam de állítólag lélegzet elállító küzdelmeket láthatunk.
Szóval személy szerint örülük ennek: Még intenzívebb harc, és több fejtörő-mászkálás ami nekem a legelső, 2 dimenziós Prince Of Persia-t idézi. Apropó acélkéz: egyelőre nem tudni hogy a herceg hogy szerezte meg ezt a félelmetes fémfegyvert, de egyaránt hasznos lesz harc során, és mászáshoz is: mivel e szerszám segítségével a falban is megkapaszkodhatunk mostmár függőleges akadályokat is le kell küzdenünk, ami komplexebb pályákat, és nagyobb élvezeti faktort is jelent!
Feladatunk a különböző fénykapuk megnyitása lesz, melyet ha sikerül teljesítenünk, megcsodálhatjuk ahogy a leépült, hideg színű táj hogy válik gyönyörű, mesés tereppé, mintha csak visszapörgetnénk egy kazettát.
(Kép és hír forrása: PC guru)

Utolsó módosítás: 2008.05.23. 16:03

Hozzászólások

1 | somesz83 2008.05.23. 15:42
Hát én nemrég megvettem a Sands of Time trilógiát egybe, kb egy óra játék után uninstall... öregszem na! :)
2 | padavan 2008.05.23. 15:46
Ja, én meg hogyne. :D Simán érdektelen vagyok az ilyenek iránt. Mondjuk, sosem hozott lázba a Herceg. Eleve: Herceg... :D Középkor, meg ilyen faszságok... :D

Jelen, vagy jövő kell, esetleg 1900-as évek elejéig vissza, de ott stop. Faszom akar gőzgépekkel szórakozni. :D
cygary
3 | cygary 2008.05.23. 15:59
Én azért egy futás közbeni videóra kíváncsi lennék. Egyébként meg annak biztos furcsa aki a 2d-s részekhez szokott hozzá :)
4 | somesz83 2008.05.23. 16:00
:D
Azért a klasszikus Prince ütött anno! Ezek a Warrirors Within meg Two Thrones teljesen felhagyott azzal a meseszerüséggel, amit a nagy elődök vittek korábban.

Mondjuk amikor a SoT - ban jött az első logikai feladvány, azonnal kiléptem a f@szba! Ha logikázni akarok, azt meg tehetem a startmenü/kellékek/játékokban is! :D ... Lehet nem a FEAR után kellett volna princezni! :D
cygary
5 | cygary 2008.05.23. 16:01
Én is imádtam a régi prince-t És a Sands Of Time-os liftezős fejtörőhöz meg kénytelen voltam leírást használni. Ha arra gondolsz!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.