Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Silent Hill 5, Beyond Good and Evil 2(???)

cygary | 2008.05.27. 14:31 | kategória: játék/hírek | 2 hozzászólás

Beyond Good and Evil
Egyszer volt, hol nem volt készült egy játék, amelynek neve Beyond Good And Evil volt. A sajtó elismerte, a játékosok imádták, azonban mégsem lett siker? Hogy miért?
(Hangos felelet:) Warez!? És nem talált! Sajna a mi drága Ubisoftunknak voltak más címei is, a BGE-nek pedig reklámot egy grammnyit sem nyomott! Így mire szépen lassan eljutott a játékosok fülébe a hír, a sajtó, videók, barátok véleménye, a játék már jóval budget árban volt, így a jövedelem elmaradt.
Azonban most, Michel Ancel, Rayman megálmodója szívére vette, hogy a Raving Rabbids-ot egyszerű minijáték csomaggá degenerálták, a cég pedig félve hogy egyik húzóemberük felmond, zöldutat adtak a folytatásnak! Szóval öröm, taps, aki egyáltalán ismerte a játékot, aki pedig nem az most szaladjon el a boltba és tolja végig háromszor ezt a progit, élete legjobb platform, akció játékát látja majd.
Még a Tomb Raidert is veri!

Silent Hill 5
Kicsit rákaptam mostanában a horror témára, de ezek azok a címek, amelyek mostanában jönnek ki, és persze minőségi alkotásoknak tűnnek.
A csendes kis városkában már sok mocskos dolog történt, az új beszédes alcím pedig még nagyobb titkokat ígér.
Homecoming, avagy hazatérés! Új főhősünk Alex Shepard egy katona, aki hazatérése után egyből rossz híreket kap. Öccse elbóklászik Silent Hillben, és a játékos innen már tudja hogy nincs megállás! Ami érdekes, hogy Silent Hill ereje megnőtt! Hogy miért?
Minden részben olyan embereket szippantott be ez a város, akiknek már volt valamilyen közük a településhez: második részben például feleségünk után mentünk, mivel ez volt a találkahelyünk, míg a harmadik részben a múltunkat kutattuk. Szóval lesz itt móka dögivel: az öcsiről biztos kiderül hogy nem egy angyal típus, és egyéb ocsmányságok is ránktörnek majd. A játék pedig(végre!!) vált az előre beállított kameranézeten: ezentúl TPS szemszögből nézhetjük karakterünket, mint a Tomb Raiderben, és persze ez egérrel is korrigálhatunk. A harcot is változás éri, már amennyiben nem a futást választjuk: a sorozatra jellemző vad gombnyomogatást kombók, védekezések és kitérések váltják fel, hogy biztosan élvezzük a küzdelmet az elborult kreatúrákkal. Kedvenc nővérkéink visszatérnek, ezúttal késsel felvértezve.
Megjelenés szeptember környékén, divat szerint konzolokra, de a Konamit ismerve és remélve megkapjuk PC-n is a nekünk járó borzongást!
Videó Silent Hill-ről mivel BGE-ről még nincsen. Óvatosan nézzétek, én szóltam :) Nincs képi durvaság, csak hirtelen hanghatás!

Utolsó módosítás: 2008.05.27. 14:41

Hozzászólások

Dark Archon
1 | Dark Archon 2008.05.27. 18:08
Remélem lesz valami a BGE2-ből, jó kis játék volt az 1. SE5? Hát, a 2 volt a legjobb, nehéz lesz felülmúlni. Bár a filmnél bármi jobb :-D
cygary
2 | cygary 2008.05.27. 18:21
A BGE tényleg jó volt, talán elő is veszem nemsoká :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.