Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Crysis: ,,Majdnem 100% hogy nem lesz 1.3-as patch''

cygary | 2008.06.02. 15:42 | kategória: játék/hírek | 2 hozzászólás

Eredeti hír fordítása:

''Szóval, mi a helyzet az 1.3-as patch-el

Ebben a pillanatban majdnem száz százalékos hogy nem fog kijönni az 1.3-as patch a Crysishez. Megértjük hogy ez a hír sokakat fog elszomorítani és ezúton is szeretnénk bocsánatot kérni. Nagyon jó okunk van erre, és reméljük megértetek bennünket, amint többet tudtok meg az okokról a nagyon-nagyon közeli jövőben. Kérlek értsétek meg hogy ez egy rendkívül nehéz döntés volt számunkra.

Bízunk benne hogy a dolgokat amiken munkálkodunk majd méltányolják az emberek, és továbbra is várjuk a véleményeket, támogatást.
Hogyha akármilyen kérdésetek, vagy véleményetek van, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!''

Mély felháborodást váltott ki mind a játékosokból és mind a modderekből az, hogy a crysis-hez nem érkezik az új, 1.3-as patch.
Mint ahogy ez lenni szokott, az emberek ezt nem tűrték és össze is állítottak egy kis oldalt!

http://www.petitiononline.com/crymod/petition-sign.html?
A fenti linken írhatjátok be a nevetek és egy email címet, aminek persze nem kell valódinak lennie :P Ezáltal akarják megmutatni a crysis fejlesztőinek hogy mennyi ember várja az újabb patchet, és hogy mennyi szem fog hatalmas könnyeket hullatni ha ez mégsem történne meg.

A mai napon indult el az oldal és már közel 300-an írták alá ezt a petíciót.

Utolsó módosítás: 2008.06.02. 16:22

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2008.06.02. 16:16
10 percenként kidob, vagy mi? Ha nem nyereséges a játék, akkor baszhatjátok a petíciót is. Ma indult, és csak 300 aláírás? Nevetséges. Az semmi.
cygary
2 | cygary 2008.06.02. 16:20
Én speciel még nem próbáltam a játékot, csak gondoltam felteszem, hogg tudassam azokkal az emberekkel, akiket érdekel a játék. Talán át is nevezem a hírt, lévén az 1.3-as patch nem kijövése a lényeg a petíció pedig csak egy plusz. Egyébként az oldal mi indult, legtöbb oldal is délután értesül róla, szóval olyan sok ember még tényleg nem gyűlhet össze. Az hogy meg ér-e valamit.. nos az egy más téma :S

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.