Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Mass Effect- Harcos Csapattagok

cygary | 2008.06.17. 13:27 | kategória: Fókuszban | 0 hozzászólás

Két Katona(szerű) társunk kerül bemutatásra a 6 közül.

Név: Ashley Madeline Williams
Faj: Ember
Életkor: 25 év
Vércsoport B pozitív
Kaszt: Katona
Rang: ŐrmesterÉlettörténet :
A családi tradíciót követkve Ashley M. Williams is katonának állt.
Tisztára akarja mosni a Williams nevet, mivel apja volt az egyetlen parancsnok aki megadta magát az idegen fajnak. Hiába mentett meg ezzel több száz emberéletet( különösebb veszteség nélkül) a katonság nem néz a családra jó szemmel. Mivel Ashley-t emiatt nem szívesen alkalmazták éles csatákban, harctéri tapasztalata nincsen, csupán agresszivitása, és magabiztoságga miatt léptették elő.

Személyiség:
Hirtelenharagú, megfontolatlan, csökönyös. Bár ezek a szavak elég negatív kicsengésűek azt azért hozzá kell tenni hogy Shepard( a játékos által alakított karakter)-nak engedelmeskedik, hiszen együtt jártak katonai kiképző iskolába. Az idegen lényeket nem kedveli( heves viták is kialakultak) remek csapattag lehet ha mi egy nem harcos kasztot választunk, hiszen társaink közül ő ért legjobban a gépfegyverekhez.


Név: Urdnot Wrex
Faj: Krogan
Egyéb adatok: N/A

Élettörténet:
Wrex egyike a kevés életben maradt Krogan harcmestereknek. Igazi brutális, nehézfegyveres harcosok. Az Urdnnot klánba született, és egy kisebb törzs vezére lett, máig a legfiatalabb vezetők közé tartozik. Dicsőségben, és tiszteletben tartották 1000 évig. Amíg társai ellene nem fordultak. Ez a támadás felnyitotta Wrex szemét. A Kroganok mentalitása, amely egykor az erőt, és a hatalmat biztosította nekik most azt eredményezi hogy a legtöbb férfi inkább halna meg értelmetlen csatákban, minthogy békében szaporítani az amúgy kihalóban lévő fajt. Ezt a makacsságot látva, Urdnot Wrex hátat fordított fajának, és magára hagyta a megmaradt fajtársait.

A következő három évszázadban testőrként, katonaként és fejvadászkénzt dolgozott

Személyiség:
Ritkán beszél de ha valamiről megvan a véleménye azt nem tartja magában: és ilyenkor nyersen fogalmaz. Hiába a brutális megjelenés Wrex nyugodt természetű. Ha csak egy kis keveset is megmutat dühödt oldalából, már általában el is éri azt amit akar. Mikor azonban kihozzák a sodrából, elképesztő pusztítást tud véghezvinni!

Sajna több szereplőt egyelőre nem találtam a Bioware oldalán, így még 4 társunk hátravan. Remélem élveztétek a bemutatást, én inkább Wrexet vinném magammal, persze a bájos Ash is csábító teremtés.

A fajokról külön bejegyzést nem írok, szóval tessék őket megnézni a képen.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.