Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

And all i can do is try...

cygary | 2008.07.01. 15:56 | kategória: zene | 2 hozzászólás

Őszintén ti is megmondhatjátok nem túl sok videót linkeltem be. De ezt.. ezt muszáj. Amellett hogy Nelly Furtado a kedvenc előadóm, ez a szám végképp megfogott. A képi világ, a szomorkás dallam és az a csodálatosan tiszta hang. Isteni. Írhatnék többet de nem tudok. Csak hallgatom...

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2008.07.03. 02:28
Az az egyik csoda, hogy ismerem a számot, én, zeneileg műveletlen paraszt. Még a 2004-es Eb okán egyébként, ahol a leányzó énekelte a hivatalos oldalt (Força).

A másik pedig, hogy a bejegyzés címéről ráadásul eszembe is jutott a szám, de egy másodpercig nem hittem, hogy ez itt most tényleg erről fog szólni. És mégis. ;)
cygary
2 | cygary 2008.07.03. 08:26
Örülök hogy írtál pedig már komment nélkülinek könyveltem el ezt a bejegyzést. Egyébként tényleg a Forca-val vált ismertebbé de a múlt évben ismerték meg többen, Timbaland felkarolta, és a Give it to me szám se lett rosz Justin Timberlake-kel és Timbalanddal noha egyiket se tartom túl nagyra. A Folklore a legszebb albuma, a Loose már populárisabb de no, nem gond :D Még mindig kisebb a pofáraesés mint Madonna új albuma. Az...*sóhaj*

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.