Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Milyen játékot vegyünk a nyárra?

cygary | 2008.07.03. 12:06 | kategória: Helyzetjelentés | 11 hozzászólás

Itt a nyár sok a szabadidő(már akinek) és az esős napokon, no meg amikor senki sem ér rá kimenni a strandra kell valami ami lefoglal. Nos összeírtam nektek egy top csoportot amelyikből bőven lehet válogatni: pénztárca és igények szerint

Mass Effect
Mi mással is kezdhetném a felsorolást :)! A Bioware új üdvöskéje fantasztikus, nyitott világgal, eszméletlenül kidolgozott grafikával és olyan élethű párbeszédekkell amit még az életben nem láttál. Külön öröm idegen bolygókat felfedezni kicsiny autónkkal, és szépen lassan karakterünket és társainkat fejleszteni. Aki egy kis szerepjátékra vágyik, és nem riad vissza a pergő akciótól annak itt a lehetőség. Azonban vigyázzunk: egyeseknek túl sok lehet a párbeszéd és lövöldözni akarna mások meg inkább diskurálnának és kutatnának minthogy harcoljanak. De aki mindkettőt szereti annak maga lesz az álom!
Ára 7990 Ft


Call of Duty 4
Lehet hogy sokan vannak úgy mint én: még nem vették meg a call of duty sorozat következő darabját és esetlegesen új gépükkel szeretnék kipróbálni. Nos nekem ennek ellenére volt alkalmam kipróbálni és egy szó van rá: WOW. Az online küzdelmek szinte megunhatatlanok, fegyverinket testre szabhatjuk, a perkek között pedig órakat lehet válogatni hogy melyik melyikhez passzol igazán. Mindenki a vérmérsékletének megfelelő kasztot hozhat létre, így nincs igazán jó fegyver és perk se: mindegyiket lehet egyeránt rosszul és jól is használni. Külön öröm hogy folyamatosan érkeznek az újabb patchek, 4 új pálya és egy map editor is nemrég kijött szóval csak úgy szállingóznak a custom mapok. Rengeteg a magyar szerver és játékos, kezdenek elterjedni a custom mapok, és a játékmódok megunhatatlanok. Itt az idő belevágni!
Ára 9990 FT

Gears of War
Pofátlan túlerő, tesztoszterentól tocsogó képernyő: a tökös legények bizony keményen odavágnak a ronda Locust fajnak. Fedezékről fedezékre haladva társainkkal együtt puffantjuk a rémségeket, és könnyebb fokozaton pedig örömmel rohangászunk láncfrűészünkkel. A multiplayer összesen 8 fő számára játszható, így minden személy fontos! Azonban még ilyen kevesen is élvezhető a játék a trükkös pályáknak köszönhetően és persze a cooperative móddal hónapokig ellehetünk, különösen a legnehezebb fokozaton! Most hihetetlenül alacsony áron, akár egy másik játék mellett is érdemes beruházni rá!
Ára4990 Ft


Team Fortress 2
Aki egy kicsit könnyedebb szórakozásra vágyik az látszólag erre is beruházhatna. De a külső alapján ne ítéljünk! Bár a játék mókásra veszi a hangulatot ettől függetlenül a TF2 a valaha létezett legösszetettebb játék. 9 kaszt közül válaszhatjük ki a magunkát. Minél színesebb a csapat annál jobb. Lehetsz Engineer aki lövegeket építhet, de vigyáznod kell mert a Spyok csapattársnak álcázva magukat tönkretehetik művedet. Ellenük hatásos a pyro aki lángszórójával égetheti meg a kellemetlenkedőket, viszont lassú haladása miatt könnyen leszedhetik őket a Sniperek. És még akkor nem is említettem a brutális tűzerővel( és lassúsággal) rendelkező Heavyt aki valamirevaló Medic nélkül halott. De van itt Demoman aki tapadós bombákat lőhet a falra, Scout aki villámgyors, duplát ugrik és kétszer olyan gyorsan foglalja el az ellenőrző pontokat. És maradt a hű Soldier akinek egyetlen képessége hogy rakátékat lő. De ennyi elég is neki.
Ára 7500 Ft


Egyelőre ennyi lenne, ezek a játékok véleményem szerint mind megérik az árukat. Következő rész is várható!
Aki még nem biztos a megvételben nézzen meg pár videót!
A Team Fortress 2-ről egy akciódús Pyro futamot nézhetünk meg, A többi játékról pedig a szokás szerint remekre sikeredett GameTrailers értékelést. Jó szórakozást!

Utolsó módosítás: 2008.07.03. 13:36

Hozzászólások

Germinator
1 | Germinator 2008.07.03. 12:26
Hallod, tetszik a blogod, de tényleg. Korodhoz képest tök jó dolgokat hozol össze, szóval gratula. Viszont ha javasolhatom, inkább rakd a videókat az egyes játékajánlók alá, így mindegyik bekezdés alatt lenne egy videó, szerintem így átláthatóbb lenne;-)
cygary
2 | cygary 2008.07.03. 12:55
Köszönöm. Egyébként őő... Azt meg hogy kell? :)
cygary
3 | cygary 2008.07.03. 13:27
ohh köszi
Ki mondta hogy befejeztem? :D
cygary
4 | cygary 2008.07.03. 13:54
Nah jó úgy nézne ki mintha épp tripláztam volna de igazából LordMathaus segített nekem és azt mondta még emelett
,,A Witcher is toplistás''
Válaszom: Még nem próbáltam de pótolom és akkor majd beírom ide :D
Egyébként meg köszönöm, tényleg jobb így hogy a játék alatt van róla a videó is ;) Germi kösz az ötletet Lord meg a megvalósítást!
szbszig
5 | szbszig 2008.07.03. 15:26
Most még az EURO 2008-cal baromkodom egy kicsit, aztán majd szeretném végigjátszani a HoMM 5 második kiegészítőjét. Egyéb grandiózus tervem játékügyileg nincs. De mondjuk nem is lehetne nagyon, mert augusztusban már olimpia, meg szigorlatra is kell tanulni mellette, szóval onnantól megint hanyagolni fogom a játékokat, így marad egy hónapom kb., és az alatt sem leszek végig itthon.
szbszig
6 | szbszig 2008.07.03. 15:29
A fentiek közül egyedül az első az, amit még érdekesnek találok. Az fps-ek és a multi(ra kihegyezett cucco)k engem már nem érdekelnek.
cygary
7 | cygary 2008.07.03. 15:35
Hát igen ez mondjuk Direkt multire kihegyezett bejegyzés volt, mivel ezek az igazán időtállók. A következőben inkább Single játékok fognak szerepelni, bár azoknál nem mindegyiknél garantált a hosszú játékidő. Mass Effect pedig biztos nagyon jó lesz én már alig várom hogy tolhassam. Egyszerűen lenyűgözött az a rész amikor a Turiam ügynök az a maszkos fejbelövi a túszejtőt igazi filmes klisé volt :D Bár nem tudom miért de megfogott az a rész :D
8 | Sith Assasin 2008.07.03. 16:05
Csak ennyit tudok mondani: Jó a blog :)
cygary
9 | cygary 2008.07.03. 16:28
Áhh régen láttalak. KÖszi :D Sejtettem hogy a Mass Effect felkelti az érdeklődésed :P
LordMatteo
10 | LordMatteo 2008.07.03. 19:15
Single rész inkább csak FPS-eknél rövid, ezért azoknak a leghosszabb a multi-élete :-)

Single részben a legjobb szórakozást az RTS-ek és az RPG-k nyújtják szvsz, én főleg az RTS-t preferálom :-))
cygary
11 | cygary 2008.07.03. 19:38
Jah igazad van, RPG most volt itt RTS pedig nem a kedvencem szóval arról nem tudok mit mondani :P

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.