Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

America's(AIN'T!!) Got Talent 2008

cygary | 2008.07.03. 16:26 | kategória: érdekesség | 2 hozzászólás

Ha az igazi tehetségek nem érdekelnek csak röhögni akartok lapozzatok a végére. De azért a jókat is érdemes megnézni;
Nah szóval ezt látnotok kell :D. Mint minden országban ahol van televízió vannak showműsorok. Nálunk csillag születik, kint meg ez. A zsűri között ott van David Hasselhoff is aki ennek is örülhet mivel azóta nem kaphat túl sok felkérést mióta egy hamburgert nyalt fel a szőnyegről. Nah mindegy kicsit poénosan megfogalmazva lássuk kik voltak jók.. és kik nem!

Rögtön kezdjük is egy kislánnyal Kaitlyn Maherrel aki 4 éves és szülei rángatták bele a mocskos médiagépezetbe. Bár 16 évesen valószínűleg anorexiás és alkoholista lesz mint a szintén fiatal Olsen ikrek de ettől függetlenül nagyon jó hangja van. Bár kicsit szelypít attól még tényleg nagyon aranyos és megható dalt énekel el.


Aztán itt van az Amerikai tinik kedvence Béla Spears akinek rendes nevét nem írom le, ilyent külön nem reklámozok. Mindenestre a hangja tényleg mint Britney, és öröm nézni ahogy David Hasselhoff izgalma is lelohad amint kiderül hogy a nő férfi. Bár kitudja a Baywatch után ez sem lenne meglepetés!
UPDATE: Matt ez neked való ;)


Persze énekeseken kívül mások is fellépnek itt van például a Russian Bar Trio akik lélegzetelállító mutatvánnyal próbálják megnyerni a közönséget. A hölgyemény egy alig pár centi átméréjű boton ugrálgat pusztán 3 métereket szaltóval. A mellette lévő két férfi a rudat fogja de ők is csak azért kerültek bele a produkcióba mert a Russian Bar Uno elég hülyén hangzana.


A hegedű mint hangszer engem sosem vonzott, a vonyító macskahangja miatt. De amit ez a két néger testvér művel az egyszerűen fantasztikus! Olyan intenzitással és pergős ritmussal húzzák vonják a hegedűt hogy az valami eszméletlen. Akár akciójátékok betétdalának is elmenne. Közben az a kis ugrálós hip-hop dolog szerintem egyáltalán nem pálya, ezzel akarták talán felrázni a produkciót szerintem felesleges volt! Ettől függetlenül ők a kedvenceim!


Na és persze vannak akiknek nem sikerült. Egyszerűen szörnyű miket ki nem találnak az éneklő tündér és a levitáló fickó fantasztikus XD
Must SEE!
Utolsó módosítás: 2008.07.03. 16:36

Hozzászólások

cygary
1 | cygary 2008.07.03. 16:30
Remélem nem lesz gond hogy ennyi videót belinkeltem, de majd meglátjuk :D Azért csak nem felesleges :P
2 | somesz83 2008.07.03. 19:58
Feketék kezébe réz való vagy gitár... :S

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.