Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Szeptemberi sorozatok

cygary | 2008.08.25. 12:34 | kategória: sorozat | 11 hozzászólás

Davkar engedélyével :D

NCIS
A legeslegjobb CSI-sorozat folytatódik a legújabb évaddal. Az lesz ami eddig is volt és amiért szerettük: jól megírt bűnesetek, szimpatikus karakterek, poénok, és persze az NCIS hangulat.

Dr.House
Mindenki kedvenc mogorva doktora a negyedik évaddal tér vissza ahol ismét titokzatos kórok nyomába ered, ráadásul új csapattal. Ugyanis a régi 3-as team kilépett, így most új válogatás kezdődik, amely Gregory House-t ismerve nem lesz egy leányálom!

Róma
Az HBO sorozata amit hálistenek átvett az RTL klub is, csak éppen 23.20-kor kezdődik. Hogy miért? Mert az HBO-ra méretezve egy órás részekből állnak össze az évadok és mert ez nem egy tipikus történelmi film! Felejtsd el a dicsőséget, a hősi halált. A Róma azt a romlott és mocskos Itáliát mutatja be, amelyet eddig nem ismertünk a vászonról. Árulás, gyilkosság, fenyegetés, és persze a hatalmat megszerezni akaró uralkodók, akik nem válogatnak az eszközökben.

A bolygó neve föld
Aki vevő a sci-fi sorozatokra az kukkantson az AXN-re néha, minden nap megy ez a nagyszerű sorozat. Megérkezik a földre az idegen faj, akik rögtön szövetséget akarnak kötni velünk. Azonban mint mindig most sem olyan tiszta minden mint elsőre látszik. A Tealoni faj talán sokkal többet akar az emberiségtől mint puszta szövetséget. Megkezdődnek a partizán akciók egy felkelő csoporttól és elindul a konfliktus: vajon a felkelők csak nem tudják elfogadni a tényt hogy van egy másik faj rajtunk kívül. Vagy a Tealoniaknak is vannak hátsó szándékaik?

Váltságdíj
Sajnos a sorozatot csak a 13. epizódig forgatták le, de még 6 epizód hátravan. Az egész úgy kezdődött hogy egy gazdag család fiát elrabolták és pénzt kérnek az életéért. Aztán persze bonyolódik a helyzet. A pénzt felrobbantják, a fiú testőrét üldözőbe veszik, nyomozót fogadnak fel, és szokás szerint kiderül hogy az anya és az apa háttere sem patyolattiszta. A színészgárdára nem lehet panasz, szinte mindegyik szereplő valamely más sikersorozatban is szerepelt már.

LOST
Személy szerint abbahagytam a LOST nézését de talán folytatom. AXN-en megérkezett a negyedik évad ahol a sorozat már kicsit előrehaladott. Vannak akik már hazatértek a rejtélyes szigetről azonban titkolnak valamit... Hogy mi történt a többiekkel!

Beugró
Végezetül amit davkar is említett! Ilyen műsorok kellenek. A poén forrása a rögtönzés. Elkezdődik a játék és a szereplők egy adott pontnál elővesznek egy papírt amelyre valami van írva. Azt hangosan felolvassák majd folytatni kell a jelenet persze értelmes keretek között. Leírva nem hangzik túl izgalmasan de bízzatok bennem! Félelmetesen jó!

Utolsó módosítás: 2008.08.25. 13:04

Hozzászólások

anxius
1 | anxius 2008.08.25. 12:39
Csak egy tipp.Amennyire én tudom,House neve Gregory:P
Vagy tévednék?:P
cygary
2 | cygary 2008.08.25. 12:41
Szerintem igen mert i-vel van írva az irodájára is a neve :D
Germinator
3 | Germinator 2008.08.25. 12:46
Ááá, hát az angol nyelvben ha valami "i"-re végződik, azt y-nal írják, szóval tényleg Gregory. És IMDb-n is Gregory-nak van írva:-P

Mellesleg jó vicc, hogy felsoroltad a szeptemberi sorozatokat MAGYARORSZÁGRÓL, de ezzel most eszembe juttattad, hogy a Lost ötödik évada csak februárban jön:-((
cygary
4 | cygary 2008.08.25. 13:04
:D Bocsánat, de most a magyar tévékről volt szó nem pedig az amcsi torrentekről... :D
5 | somesz83 2008.08.25. 13:38
Istenem de jó, hogy nem nézek TV - t. Ennyivel is kevesebb fölösleges információ szemét hatol az agyamba. Váá mennyivel szabadabbnak érzem magam TV nélkül!
xeLaR
6 | xeLaR 2008.08.25. 13:58
Az egyetlen dolog, ami mondjuk érdekelne az a Beugró. Bár nem annyira vicces, mint a Whose Line Is It Anyway, de még bele kell jönniük. Az utolsó pár adás már egész jó volt. Remélem sokáig lesz az M1 műsorán :)
LordMatteo
7 | LordMatteo 2008.08.25. 14:05
Dr. House ami érint, de azt is inkább letorrentezem, nincs 20 perc reklám 40 perc alatt.
cygary
8 | cygary 2008.08.25. 14:15
somesz pedig ezek még az értelmes sorozatok. :D
9 | Playbahnosh 2008.08.25. 18:10
Osztom somesz véleményét. Személy szerint már több mint 5 éve nem nézek TV-t, és nem mondhatnám, hogy hiányzik akár egy kicsit is. Gagyi reklámok, filmek, szinkronok, a híradóban folyik vér és a politikus üvöltése, egymás ócsárolása... kösz, nem.

Amit meg akarok nézni megveszem DVD-n, elmegyek moziba...stb, és akkor nézem meg amikor én akarom, nem akkor amikor azt mondják, ráadásul nincs reklám. Ennyi.
KisCsirkee
10 | KisCsirkee 2008.08.25. 19:06
A Legeslegjobb CSI azért túlzás, de nálam holtkettes a Miamival, mert a New York-i egy fos!
cygary
11 | cygary 2008.08.25. 19:16
Egyébként tényleg, a New York-i az mintha nem is CSI lenne. Egy részt láttam ahol valami motoros banda akarta visszakapni a holttestet ott le is kapcsoltam a készüléket. Délutáni szar lett belőle.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.