Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

Katyvasz Kettő

cygary | 2008.09.16. 18:41 | kategória: katyvasz | 13 hozzászólás

Ma az osztályfönököm keresztül kaptam egy levelet miszerint az egyik sofőr megtalálta a bérletem és le is adta az információs pultnál! WÁÁ! Vannak még rendesek emberek a földön. A mai napon egyébként annyi jó élmény ért hogy újabb blogbejegyzést írok majd. De most úgy érzem én vagyok az élet császára :D
Újra céltalan bloggolás nagyszerű érzése szállt meg miközben táskámat borogattam ki a bérletem után kutatva. Persze nem volt benne, a biztonság kedvéért még fejjel lefelé lógatva is belenyúltam, hátha megragadt valami fekete lyukba vagy ilyesmi. Úgyis számítani kell ilyesmire, meg arra hogy a Xen bolygó lakói leigáznak minket és répát dugdosnak a seggünkbe mert beindult a részecskegyorsító. Mondja a média. Tényleg ha az ember elveszti a diákigazolványát+bérletét a buszon van esély hogy nem valami mocskos paraszt találja meg? De tényleg? Ezeket a buszokat takarítják akkor megtalálhatja valami takarító szerintetek. Erről komolyan választ kérek :D Tudom nem valami érdekes téma de kénytelen voltam fellendíteni a blogom.

A másik megoldás az lett volna hogy felrakok egy kvízt, ami tényleg nagyon jó lett. De féltem a tömeges lincseléstől. De most kippatanat egy ötlet a fejemből! De nagyon nagy. Mit szólnátok ha a fórumon lenne egy kvíz topik. Például én lennék a kvízmester(de tényleg csak a káosz elkerülése végett :D) és mondjuk aki akar, szól nekem hogy ekkor meg amakkor feltenne egy kvízt. És nyugodtan lehetne játszadozni a fórumon, a blogokban nem teszünk kárt a fórumban meg tökmindegy, kevesebb embert zavarnánk mint a Helyzetjelentés topik. Komolyan nem is értem miért nem gondoltam erre előbb! Igény lenne rá? Szerintem igen. És mindenki örülne mert látszódna hogy az ember nem csak azért rak össze ilyen kvízeket hogy a bloglátogatottság több legyen. Mert őszintén engem már nem érdekel. Ahogy látom nemrég léptem át a hatezret de ezzel semmiféle toplistára nem kerültem fel és tekintve hogy jóval előrébb állnak előttem nem is fogok.

No mindegy magamban szidom Germit amiért kevesebb bejegyzéssel több sikert ért el. Félek hogy én leszek az új Star Wars(nem a film) akinek csomó bejegyzése van és egyik se ér francot se. De egyszerűen kifogytam. Tényleg nincs se erőm se energiám még akkor se ha ez a két fogalom ugyanazt jelenti. Annyira hiányzik már egy rohadt hosszúhétvége ahol egy napon keresztül semmit se kéne csinálnom csak délig aludni aztán enni felnézni a Pcdome-re délután elmenni a régi osztálytársaimmal valahova, aztán este pedig seggbehúznám LordMathaust... Mármint Battlefieldbe :D
Egyébként úgy érzem enyhült most a PcDome. Megvoltak a nagy balhék, erről tizenöt embert leírta hogy itt a világvége és annyi a Domenak és most. Totális béke van. Látom mindenkinek jót tesz a pihi, vagy pedig elmentek jégfürdőzni a japán fickókkal mint ahogy azt tanácsoltam anno. De nem kell félni nem maradunk mi akció nélkül sokáig van nekünk pár emberünk akik biztos hogy termelnék még némi vitát. De így is van ez. Még mindig jobb mint az egyik konkurens offline magazin online része, ahol ha valakire azt mondod hogy metamorf kapsz egy szép kis x-et a neved mellé hogy sértegetés. Húú ha ez menne a PcDome-n nem sok ember maradna;) De tényleg jobb ez így, emberek örüljünk ameddig jöhetünk ide vitázni mert az olyan jó dolog. De tényleg.

Utolsó módosítás: 2008.09.18. 15:24

Hozzászólások

1 | ShuleyvA 2008.09.16. 19:28
Nem mondod, hogy kifogytál az ötletekből? Ez már csak azért is hangzik furcsán, mert új regényt jelentettél be. Ráadásul még pihen az előző történet is, ami szintén nincs befejezve. Én úgy gondolom, nincs itt nagy baj, csak rá kéne vetned magad a régebbi dolgokra :-) Legalább azért a pár olvasódért.
A vitához nem szólnék semmit. Kell az is. Lett, megvolt... és lappang. Mivel mindig lesz valami új hasogatni való úgyis :-)

Nah, te meg kapd össze magad :-)
Razor03
2 | Razor03 2008.09.16. 20:00
Rokonom ma 2 zsír új farmer nacit hagyott el :D, szal fel a fejjel, és küldjed neki ;).
cygary
3 | cygary 2008.09.16. 20:02
Jah mondjuk az nagyobb érték mint a diákom. Jóh, összekapom magam, de bemelegítés képpen ne várjatok regényt :D Lassan kell visszaszoknom :D
Razor03
4 | Razor03 2008.09.16. 20:05
Amúgy ez a bejegyzés is jó lett, kicsit olyan békebeli, főként úgy olvasva, hogy Road to Predition OST-t hallgatok közben :).

Amúgy látom te is Dome függő lettél. Az utolsó 2 mondat akár az én tőlem is származhatott volna :).
cygary
5 | cygary 2008.09.16. 20:13
:D Kösz, már rég akartam volna valami ilyen spontán mégis olvasható bejegyzést. Remélem sikerült;)
6 | padavan 2008.09.16. 20:56
Én még tanácstalanabb vagyok. :(
Barthezz
7 | Barthezz 2008.09.17. 02:31
Jó bejegyzés lett, élvezetes stílusban írsz, úgyhogy gratula! ^^

Sok mindenről írtál, szal sok mindenhez szólnék hozzá:

Haverom Egerszegen a telóját hagyta el a buszon, felhívta a saját számát, a sofőr vette fel és mondta, hogy leadja a Volán portán és hogy mikor, hol veheti át. Szal akad azért pozitív példa is. Nyilván persze mák, hogy a sofőr és nem vmi söpredék utas akadt rá és hogy a sofőr is rendes, becsületes volt.

Kvíztopik. Hááát. Nekem is megfordult a fejemben az ötlete a kvízem révén kavarodott indulatok után, de aztán elvetettem több ok miatt is. Egy topic ugyanis nem ad akkora interaktivitási lehetőséget a játékosoknak, valamint szabadsági lehetőséget a "kvízmesternek", mint a blog. Beír vki egy szabálytalan hsz-t (mondjuk egy hsz-ében megválaszol 15 kérdést, elvéve mások elől a lehetőséget) és nem tudod törölni. Ha OFF alakul ki, azt sem tudod. A már megválaszolt kérdések miatti frissítésre, update-ekre is csak a blogban van lehetőség. Ott te vagy az admin, de egy topicban nem. A blog tehát nem cél (pl. nézettségnövelés végett - amúgy nem nő többel a látogatottság, mert kb. ugyanaz a 20 ember nézi), hanem eszköz.
Egy kvíz visszavágót majd még feldobok, aztán leálltam vele én is. Igazából már most feldobhatnám bármikor, mert készen van, de az elmúlt idők temérdek kvíz-özöne után valóban már kicsit sok lenne, így hát várok még vele. Te is tedd ezt.

Miért nem vagy fent több mint 50 bejegyzéssel a listán? Mikor is kezdted a blogolást? Kb. mint én, februárban. S mikor kezdték azok, akik a top10-ben szerepelnek? Kivétel nélkül mind már 1 éve, szal fél évvel előtted. Gondolom tapasztaltad, hogy a blog pihenőre tétele idején is milyen stabilan nő vmi rejtélyes oknál fogva a látogatottság, így fél év kb. 4-5000 látogatót jelent egy inaktív blognak is. Pláne, hogy tavaly nyáron még nem sokan blogoltak innen, így pl. SW videoival tele volt mindegyik top 10 lista, ami még további látogatókat generált. Ma már egy friss bejegyzés hamar eltűnik a süllyesztőben. 1 hétig van kb. a legfrissebb listán, majd ezután - ha nem sikerült feltornásznod a bejegyzést a top kommentesek közé - a kutya nem talál már rá.
Mindezt azért írtam, hogy ne csüggedj, nincs semmi gond a blogoddal, látogatószámoddal sem (fej-fej mellett haladunk amúgy :-D ), csupán a legnépszerűbb blogok listáján nincs esélyed a fél évvel korábban kezdőkkel szemben.

Ötletek meg miért ne lennének? Volt, hogy nekem sem volt semmi tippem, miről is írhatnék, olyankor pár hétig szünetelt a blogom. De előbb-utóbb mindig akad téma, esetleg egy-egy jól sikerült bejegyzésből is lehet még csinálni 1-2 már jóval kevésbé sikeres rókabőrt, ahogy ezt a retro disco sorozattal is tettem...De ha csak egy ember is elolvassa, egy ember is letölti és meghallgatja, amit összedobtam válogatást, csak egy embernek is örömet szerzek vele, már megérte feltenni a bejegyzést.

A vitákról meg most sokat nem szólnék, én a továbbiakban igyekszem kimaradni minden kisebb-nagyobb csetepatéból, s csak kibicként, popcorn-nal a kézben szemlélni olyankor az eseményeket.

Kicsit sokat írtam, de nem gond, sok gondolatfolyamatot elindított bennem egyszerre párhuzamosan ez a bejegyzés :-)
Barthezz
8 | Barthezz 2008.09.17. 02:38
Erre most látom, hogy fent vagyok a legnépszerűbb blogok listáján, szal ügyesen megcáfoltam magam... :-) Hát vannak véletlenek, hogy pont akkor ír az ember vmiről, amikor az épp bekövetkezik :-D

6363 egyébként jelenleg, szal ezekszerint ennyi kellett hozzá ;-) Eddig olyan 8 ezer körülre saccoltam az alsó határt.

Barthezz
9 | Barthezz 2008.09.17. 02:39
Nah lassan meg annyit írok már terjedelmében, mint maga a bejegyzés, mintha nem lenne jobb dolgom és inkább aludnék :-D Úgyhogy el is teszem magam holnapra, bocsi a floodért.
10 | somesz83 2008.09.17. 07:58
Jól el vagy! :D
Barthezz
11 | Barthezz 2008.09.17. 19:10
UPDATE-hez:

Nocsak, hát akkor bejött, amit az éjjel írogattam ;-) Mondjuk egy diákbérletet még nagyobb eséllyel vissza is adnak, mint egy telefont :-)
cygary
12 | cygary 2008.09.17. 19:31
Igen bár erre az esély nem volt túl sok, már éppen kezdtem fontolgatni hogy adom be mindezt anyámnak :D Egyébként köszi, egy albejegyzést írtál az én bejegyzésemhez! De úgy láttam tetszett ez a spontán dolog mindenkinek lesz majd még több.
Neked pedig gratula a Toplistához, remélem még egy darabig ott leszel és nem előz be senki, nem tudom van-e közelebb hozzád valaki rajtam kívül.
Barthezz
13 | Barthezz 2008.09.18. 00:30
Ez nem verseny ;-) Te is beelőzhetsz még simán, meg lehet, nemsokára akár mindaketten egyszerre ott leszünk ;-)

Amúgy meg sztem tedd vissza a Katyvasz 2 címet, sokkal jobban állt, mint ez!

Most viszont nem kezdek el kis-bejegyzést írni ide, szal inkább alszom :-P

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.