Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

cygary blogja

A Nyertesek!! Hof 2008

cygary | 2008.12.18. 17:54 | kategória: hall of fame 2008 | 13 hozzászólás

Elérkezett hát ez a nap is, kihirdetem a kis házi szavazás nyerteseit! Ezúton is köszönet mindenkinek aki részt vett, és segített nekem véghezvinni ezt a hirtelen felindulásból szült szavazást. Nos, lássuk!

(2009 legjobban várt játéka: Empire:Total War by anxius)


Az év Története:Mass Effect

Ebben a kérdésben egyet értettünk. A szavazatok elsöprő többsége Shepard galaktikus kalandjára érkezett. Úgy látszik mindenkit lenyűgözött a BioWare mutatványa:érdekes,fordulatos történet, szerethető szereplők és igazi, érzelmeket kiváltó események. A Mass Effect jött látott és díjat vitt. Le a kalappal, várjuk a következő részt!

Jelöltétek még: Wrath of Lich King, Dead Space, FarCry 2

Az év Főhőse:Altair(Assassin's Creed)

Altair, a kötelességtudó, mégis kicsit önfejű bérgyilkos úgy látszik sokaknak volt szimpatikus. Lelki vívódása nyomon követhető az egész játékon, és mint a végén kiderül nem is teljesen alaptalan. No meg persze azért is ő nyert mert nagyon laza egy csávó, hiszen tetőkön közlekedik és templomosok artériáját metszi fel. Egyetlen más karaktert jelöltetek még, Shepard parancsnokot. De nyugi BioWare, egy díj bőven elég. Vagy tán lesz több is?...

Az év ellensége:Boomer (Left 4 Dead)

Bár sokan divatból fikázzák a játékot, mégis az idei év egyik legaddiktívabb alkotásáról van szó, ezt ti is így vélitek. Az év ellensége így lehetett ez a dagadt, fekélyes nyálkás zombi aki nemes egyszerűséggel leokádja ellenfeleit, és ennek hatására több száz zombi özönli el szerencsétlen áldozatot. A nyereséghez valószínűleg sokat segített a Versus mód, ugyanis nincs is jobb annál mint ördögi mosollyal az arcunkon, a tetőről beborítani nyálkás bélnedvünkkel a túlélőket, és nézni ahogy az agyatlan csatlósaink szanaszét tépik őket :)

Jelöltétek még: Saren(Mass Effect), Ghouls(Fallout 3), The Jackal (FarCry 2)

Az év fegyvere:Lángszóró

Nos igen. Az idei év kétségkívül a tűz éve volt. Mindegy, hogy az Afrikai szavannán égettünk zsoldosokat, a második világháborúban pirítottunk pekingi kacsákat a japánokból, vagy Mutánsokat pörköltünk a lepusztult Washingtonban: a lángszóró odab@szott!

Jelöltétek még: Shishkebab(Fallout3), Minigun(Fallout3), Plazmavágó(Dead Space)

Az év meglepetése:Szerintetek: Audiosurf
Szerintem: Mount&Blade

Míg ti az interaktív ,,zenelovagló'' programba szerettetek bele, addig én a középkor-szimulátorba. Azonban mivel ez alapvetően egy közönségi díj, így az év pozitív csalódását az Audiosurf zsebeli be, aminek a hatására újra előkerültek régi, rongyosra hallgatott számaink, hogy egy-egy vad száguldozás erejéig újra átérezzük, mi több, meglovagoljuk a ritmust.

Jelöltétek még:Call of Duty 5, Crysis Warhead, Spider-Man: Web of Shadows

Az év csalódása:Need For Speed: UnderCover

Úgy látszik sok naiv ember még reménykedett benne, hogy az EA anyósülésbe rázza az NFS szériát, és talán régi fényében ragyoghat a sorozat. Azonban az UnderCover igazi bukás lett: nulla újítás, fantáziátlan sztori, elavult grafika és szánalmas fizika. Ezt ellensúlyozva telerakták a játékot csöcsökkel, de akinek ez kell az úgyis talál más oldalt, és nem fogja ezért végigunatkozni ezt a játékot. Tapsot az EA-nek, TAPSOT!

Jelöltétek még:Spore, Red Alert 3, Unreal Tournament 3, FIFA 09, COD 5

Az év Kiegészítője:Crysis Warhead

Taroltunk! Igen emberek a magyarok taroltak és öröm látni, hogy elismertétek ezt. A Warhead minden tekintetben felülmúlta elődjét, sajnos még gépigényben is :) Ezen kívül azonban minden más pozitív dolog: fantasztikus fegyverek, jobb AI, totális magyar szinkron, brutális jeges pályák. A multiplayer egyenes tökéletes, ráadásul kiadtak egy újabb patchet is, még több pályával és egyéb finomságokkal. Hajrá Magyarország!

Jelöltétek még: Galactic Civilizations 2: Twilight of the Arnor, X3 Terran Conflict

Az év Multiplayere:Left 4 Dead

Bezony, bezony! Zombieeez for president! A Valve tarolt, múlt évben a Team Fortress 2 volt az év multiplayere, idén pedig a Left 4 Dead. Tud valamit ez a Gabe Newell, különösen ha coop-ról van szó! Isteni pályák, taktika, adrenalin és félelem. Ahogy lélegzetünket visszafolytva barangolunk a hideg folyosókon, avagy sikoltva rohanunk a ködös erdőben, az elmondhatatlan élmény. Reptér, patakmenti kisházak, kórház, tetők, parkolók, alagutak metrók. Minden szerepel a játékban, ami oly sikeressé tette az elmúlt időkben a horrorfilmeket. Vétek kihagyni!

Az év Leghangulatosabb játéka:Fallout 3

HIHETETLENÜL szoros volt a verseny, a Fallout csupán egy szavazattal nyert a Left 4 Dead előtt. Ez a hihetetlenül lepusztult világ, keveredve a poénos helyzetekkel igencsak érdekes hangulatot kelt. Egyszerre röhögünk, és válunk enyhén depresszióssá a játékot játszva. Barangolni a lerombolt Fehérház környékén, roncsokból épített városokban járkálni és mutánsokat kergetni egy hű ebbel az oldalunkon: ez bizony Fallout!
Jelöltétek még: Dead Space, Left 4 Dead, GTA IV, FarCry2, Assassin’s Creed

Az ÉV Blogja! TADA-TADA-DAAAAM

Hát ez bizony Germinator. Akárhogy is próbáltam manipulálni a szavazatokat, lelkiismeretem nem engedte. Ez a roh… huncut kis Germinator bizony nagy hatással volt rátok! Azért el kell ismerni, jó párszor megnevettetett, elgondolkodtatott, és érdekes dolgokkal szolgált nekünk ebben az évben. Halkan jegyzem csak meg, hogy számomra az év blogja mégis csak ShuleyVA-é mert csupán regény miatt ritkán indít az ember blogot. Úgyhogy hatalmas gratuláció mindkettőjüknek. Jah, és csupán egy szavazattal maradtam le Germitől. Vigyázz… >:)

Köszönöm, hogy végigrágtátok magatokat az eredményeken, és remélem jövőre ugyanitt, azonban biztos hogy nem ugyanekkor, ugyanígy szavaztok majd. Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Utolsó módosítás: 2008.12.18. 20:44

Hozzászólások

anxius
1 | anxius 2008.12.18. 18:05
2009 legjobban várt játéka: Empire:Total War

Köszöntem:P


ON:

Köszi a HoF-t:)
Jövőre várjuk a következőt.
2 | rocsikzoli 2008.12.18. 18:13
Hát nekem a Fallout 3 maygar feliratos változata:) No meg a Lord of the Rings Conquest!
cygary
3 | cygary 2008.12.18. 18:14
ÓÓh shit! Kiment a fejemből :D De beleírom nyugi!
4 | ShuleyvA 2008.12.18. 19:56
A Spore jelölt volt az év csalódására? Hm, igaz, én csak ma próbáltam ki de nem tűnt rossznak (csak gyerekesnek).
Köszönöm a halk szavakat, igyekszem tartani a formám így, blog szinten :-)
Grat. Germinek!

Amúgy én nem is tudtam, hogy van olyan lehetőség, hogy "a 2009es év legjobban várt játéka" :-o (nekem Serious Sam 3 lett volna :$)
cygary
5 | cygary 2008.12.18. 20:44
Nincs olyan, csupán anxiusnak ígértem meg hogy berakom a véleményét :D

Spore nekem se tűnt rossznak, voltak furcsaságok, pl év meglepetése COD5 és hasonlók :D
LordMatteo
6 | LordMatteo 2008.12.18. 20:45
Az év csalódása:Need For Speed: UnderCover

Pedig ez nem volt csalódás, mert akinek normális igényei vannak, és ismeri már a játékipart vmennyire, az ezt várta. Az év csalódása inkább a C&CRA3 lett sztem, mert az NFS-t rég temettem, de a RA3 csak idén lett sírba helyezve.
cygary
7 | cygary 2008.12.18. 20:47
Szerintem sokan remélték, hogy az EA reklámkampánya mögött tényleg van valami újítás. De tévedtek :D
8 | ShuleyvA 2008.12.18. 20:48
De még mekkorát...
cygary
9 | cygary 2008.12.18. 20:54
Egyébként amilyen nehezen indultatok be szavazásba, végülis elég sok szavazat jött :D Összesen megvolt kb 150 szóval ennek örülök!
10 | rocsikzoli 2008.12.18. 20:59
Kár, h én igazán csak most csatlakozom ezen közösséghez, lemaradtam a szavazásról!
cygary
11 | cygary 2008.12.18. 21:00
Semmi gond, lesz még jövőre is, meg(többiek tudják :D) úgyis mindi kitalálok valamit amire mondhattok véleményt!
Germinator
12 | Germinator 2008.12.18. 22:14
Ó, köszönöm a szavazatokat és a támogatást, köszönöm a díjat:-D
cygary
13 | cygary 2008.12.19. 11:48
Szívesen... Nah azért nekem is köszönheted, mivel én mondtam ki a végszót. De mostmár az a minimum, hogy végre megelőzlek téged a nézettségi toplistán :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.