Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dante01 blogja

Medal of Honor: Airborne PC teszt

Dante01 | 2008.03.29. 19:30 | kategória: PC | 5 hozzászólás

Nemrég szereztem meg ezt a játékot amit már nagyon vártam, mivel én szeretem a 2. világháborús játékokat amiket manapság már egyre kevesebben kedvelnek.
Azzal harangozták be a játékot, hogy a pálya elején kiugorhatunk egy repülőből ejtőernyővel a hátunkon és a pályán ott landolhatunk, ahol akarunk. De vajon a játék jól sikerült? Elég vegyesek az érzelmeim a játék iránt. Most ezeket leírom.
A játék elején egy tréning pályán kezdünk ahol megtanítják nekünk, hogy kell jól landolni. Bár azt hiányoltam, hogy semmi mást nem tanítanak meg pedig ez egy TRÉNING PÁLYA.
Összesen kb. 7 pálya van, de mindegyik elég hosszú . Ahogy kiugrasz a gépből te döntöd el, hogy rögtön az akcióban landolsz vagy pedig távol tőle. Mivel zuhanás közben nem lehet lőni ezért nem érdemes rögtön az ellenséges csapatok közepén landolni. Ahogy megérkezel a kis térképeden láthatod a küldetéseket. Amikor ezeket megoldottad jön egy videó(nem egy eget rengető de nem is rossz.) ezután kapsz még pár megoldani való feladatot. Ezért a hangulata a játéknak egy erős közepes.
Minden pályán leszállsz,megcsinálod a küldetéseket,megnézed a videót,megint megcsinálod a küldetéseket,megint megnézed a videót. Ne értsétek félre vannak élvezetes részek, de a végén már egy kicsit monoton, hogy minden pályán robbantsak fel valamilyen tárgyat, vagy foglaljam el ezt a helyet.
A pályákon oda mész ahova akarsz nem kötött a terület. De amiért ezt nem fogod megtenni az azért lesz mivel egy idő után felélednek az ellenségek.. Ezek elég zavaróak tudnak lenni például egyszer elfoglaltam egy helyet ott voltak a katonáim, és 1 perc múlva már jött is vagy 5 német katona.
A pálya elején kiválaszthatod, milyen fegyvereid legyenek. 2 fegyvert választhatsz meg még egy pisztolyt. Ezeket tovább tudnak fejlődni(például nagyobb tára lesz a fegyvernek)
ha sok németet megölsz.
Ezek elég jók mivel van vagy 15 fegyver a játékban és mindet többször is tovább lehet fejleszteni. De ha kifogyna a fegyveredből a töltény felveheted az ellenség fegyverét is.
A játékban 3 nehézségi fokozat van én normálban vittem végig és szerintem nagyon nehéz. Főleg amikor már egyre erősebb ellenségek jönnek. És sajnos nincs automata mentés se ami megnehezíti a dolgunkat.
A története az egyenlő a 0-val. Leszállsz a pályára és ennyi. Bár ez egy FPS.nél nem olyan nagy dolog.
A grafika hozza a kor elvárásait és a robbanások szerintem nagyon jól sikerültek. A játékban elég sok a bug pl: lelőttem az ellenfelet és a lába és a keze megnyúlt vagy 5 méterre és az ilyen fajta hibákkal gyakran lehet találkozni.
A fizika az nagyon durva. Htalmasat száll az ellenség egy Headshottol. Néha össze vissza repkednek a németek néhány golyótól.
A mesterséges inteligencia az közepest érdemel. Néha nagyon hülyék a társaink és az ellenség is.
A játék irányítása olyan mint a többi FPS-é semmi extra a szokásos WASD-s mozgás jobb gomb célzás ball gomb tűz. A levegőben sem nehéz irányítani.
A hangok jól sikerültek bár egy idő után a németek ordibálása elég zavaró tud lenni. A fegyverhangok nagyon realisztikusak. És a zene az hozza a megszokott MOH zenét amit nem lehet megunni. Legalábbis nekem nagyon bejön.

Összegezve: A története nem egy COD 4 és a végén egy kicsit már elég monotonná válik sőt még elég bugos is de az ejtőernyőzés és a fegyverfejlesztés miatt 1-2. végig lehet játszani.

80%

Szerintetek jó lett a teszt?

Hozzászólások

McCl@ne
1 | McCl@ne 2008.03.30. 05:37
"Szerintetek jó lett a teszt?"

Nem.
Kis híján agyvérzést kaptam a szóismétlésektől, kb. minden mondatodban szerepelnek a "pálya", "játék", ill. "fegyver" szavak, még akkor is, ha ezek 90%-a egyszerű tőmondat csupán.

Illetve van benne néhány ökörség is sajnos, mint pl. a "A fizika az nagyon durva" vagy a "a végén egy kicsit már elég monotonná válik"...
Plusz csapongó is, egymás után hajigált címszavakat bontasz ki fél mondatban.
Mondjuk most nézem, hogy 14 éves vagy, úgy azért nem olyan gáz, de akkor is kicsit jobban összekaphattad volna, meg nem árt egyszer utólag átolvasni az írásokat, hogy a félregépeléseket, helyesírási hibákat kiszúrja az ember!
2 | Dante01 2008.03.30. 08:16
Ezeken a hibáimon majd próbálok változtatni.
McCl@ne
3 | McCl@ne 2008.03.30. 08:37
Ez csak az én véleményem, nem kell túl komolyan venni, én sem írok valami jól. :|
4 | padavan 2008.03.30. 09:42
Dante: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Persze 14 évesen vélhetően senki nem ír nyomdaképes anyagokat, de azért vess egy pillantást Razor blogjára, és az utolsó két játékismertetőjére, máris képben leszel, és ad viszonyítási alapot. Ha úgy gondolod, hogy azt a szintet egy kis odafigyeléssel - és nem ezzel a "mikor lesz már vége, hogy kirakhassam blogba"-írásmóddal - tudod hozni, akkor még próbálkozz, ha viszont ez a max, akkor kár erőltetni, ilyen írásra szvsz mindenki képes, ha nekiül. Akkor meg minek.

És nem rosszindulatból mondom, épp meg akarlak óvni a későbbi csalódásoktól, ha netán vérmes reményeid lennének az írással kapcsolatban.
5 | Dante01 2008.03.30. 11:19
Jó. Én még csak próbálkozok nem gondoltam arra, hogy majd rögtön mindenki le fog hidalni tőle. És nincsenek is nagyon terveim az írással kapcsolatba. Ezt is csak próbaként írtam és ami szerintetek rossz azt majd megpróbálom kijavítani.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.