Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

Madonna - Sticky & Sweet Tour

Dino | 2008.09.02. 16:54 | kategória: koncert | 1 hozzászólás

Nem nevezném magam Madonna rajongónak, a Ray of Light albuma zseniális, a régebbieken volt még pár hallgatható szám, az új lemezeit viszont teljesen kihagytam. Aztán év elején kölcsönkaptam a legutóbbi turnéjának DVD-jét, és miután 2-3-szor megnéztem, meg is vettem, annyira látványos volt a show, amit leadott, és a számok átdolgozott változatai is remekül szóltak. Aztán amikor kiderült, hogy pont Berlinben leszek, amikor a német fővárost érinti az aktuális turné, hosszas gondolkodás után egy jegy beszerzése mellett döntöttem. És egyáltalán nem bántam meg: a show élőben is nagyszerű volt, sikerült ráadásul elég jól helyezkedni, a színpadtól olyan 7-8 méterre. Hogy ez a nő 50 évesen mit összeugrál a színpadon, az nem semmi (bár pár hete ugyanezt megállapítottam az Iron Maiden 50 feletti tagjairól is... :) )
Azt meg mindig is tudtam, hogy a mobiltelefon nem fényképezésre való, de azért 4-5 fotót megpróbáltam készíteni. Az eredmény alább, siralmas... De azért látható az ott álló Madonna talán.
Videónak meg álljon itt egy YouTube-on talált felvétel az utolsó számmal (Give It 2 Me).

Hozzászólások

Barthezz
1 | Barthezz 2008.09.03. 09:44
Azért nem lett olyan rossz az a kép ;-) Számomra a saját magam által készítettek mindig kedvesebbek - még ha rosszabb is a minőségük - mint a netről letöltött hivatalos fotók.

Mennyi volt amúgy a belépő?

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.