Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

Made for Hungary

Dino | 2007.07.29. 17:15 | kategória: zene | 0 hozzászólás

A napokban kezembe került egy Saturn katalógus, benne egy rakás akciós CD-vel. Találtam is pár érdekeset, így amikor amúgy is a Mammutban volt dolgom, leugrottam a -1-es szintre is. Persze a 990 forintos Chemical Brothers kislemez-gyűjteményből nem volt (várják az új szállítmányt...), de a 2490-es új Manson CD-ből igen (Eat Me, Drink Me). Nem terveztem egyelőre ennek megvételét, de ilyen áron úgy döntöttem, minek várjak, ennyit megér, hogy teljes legyen a gyűjtemény :-) Viszont egész meglepő dolgot találtam rajta: egy óriási, kerek piros-fehér-zöld hátterű matricát, "Csak Magyarországon" felirattal. A borító bal alsó sarkában pedig egy kis magyar zászló mellett a "Made for Hungary" felirat látható. Nosza, kerestem egy eladót, a zenei részleg pultjánál töltött 5 perc várakozás után elő is került egy. És helyből megmondta, mit jelent ez az egész: nincs dalszöveges füzet, csak egyetlen lap a borító, cserébe van ez az ár.
Érdekes elgondolás (meg kicsit igénytelen, mivel a normál esetben matricaként rákerülő "including the hit singles..." rész a borítóra nyomtatva van), de mégis úgy döntöttem, hogy ez jó lesz, szövegeket megtalálni a neten, Manson pedig már nem a régi, ennél több pénzt nem szán rá az ember :) A nagy matrica persze nem jön le rendesen, úgyhogy dobozcsere is lesz majd, ha felszabadul egy ilyen tok.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.