Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

Utazási élmények és emlékek - sorozatindító - Berlin

Dino | 2009.05.02. 19:25 | kategória: Utazás | 5 hozzászólás

Már régóta gondolkodom azon, hogy megosszam nyaralásaim néhány érdekes pillanatát, egy-egy jobban sikerült fotót, esetleg felhívjam valami érdekes látványosságra vagy épp múzeumra mások figyelmét. Most belekezdtek, aztán lesz, ami lesz, remélem, időm is akad majd hozzá, hogy pár mondatot írjak minden képhez kapcsolódóan (meg talán az egy bejegyzéshez több kép elhelyezésének a lehetőségét is előbb leprogramozom így, hogy már most előre látom, hogy szükségem lesz rá :-) ).

A sorozat első részeként inkább csak a hangulata miatt kerül ide egy kép, mely tavaly nyáron készült Berlinben. (A GC fárasztó hetét kipihenni ugrottam tovább a német fővárosba, ahol sikerült pont jókor lennem, hiszen akkor járt ott Madonna, akinek a koncertjét a színpadtól kb. 7-8 méterre néztem végig, másnap meg még az IFA kiállításra is sikerült eljutnom hazaindulás előtt. Pontosabban egy kis megszakítással értendő a hazaindulás, mert aznap este még egy kihagyhatatlan In Extremo koncert volt Lipcsétől nem messze, Merseburgban.)
No tehát a képre visszatérve: a városban sétálgatva a Dóm közelében egy kis utcában mentem el egy lámpaoszlop mellett, mely igen érdekesen "állt" ottan. Úgy éreztem, mindenképpen meg kell örökíteni, íme, itt van:

Hozzászólások

LordMatteo
1 | LordMatteo 2009.05.02. 20:15
Jópofa kép, a német precizitás az alternatív utcakép kialakításában is jelentkezik :D

Egyébiránt hosszabb bejegyzésre számítottam, esetleg Berlint magát bemutatni, vagy egy-egy nevezetességet, látnivalót bemutatni, ahol Te jártál. Remélem hasonló írások is napvilágot látnak majd. (Amúgy Pyro Tunéziás, és kopé USA-beli látogatását bemutató írásokhoz hasonlókat tudok hiányolni a blogból, holott sok fórumozó járt már sokfelé külföldön.)
Sturmgewehr
2 | Sturmgewehr 2009.05.02. 21:11
IFA kiállításnál én másra gondoltam:

http://www.claudibus.hu/buszok/ifa4x4.jpg

:-)
3 | ShuleyvA 2009.05.02. 23:46
Strum: Detto, de mondom nem említem meg, mert hülyének néznek X-)
Dino
4 | Dino 2009.05.03. 09:44
Most ennyire volt időm, az elképzelésem az, hogy egy bejegyzésben vagy egy random fotó pár mondat szöveggel, vagy egy látványosság bemutatása lesz, így előbb-utóbb egy-egy városról sokminden összejön majd. Elaprózom, abban bízom, hogy így apránként lesz időm összefoglalni a dolgokat, már régóta gondolkodom ezen, hogy hasznos lenne. És az is lehet, hogy össze-vissza fogok ugrálni évek és utazások között, úgy színesebb lesz talán.
IFA: Igen, másoknak is teherautók jutottak eszükbe, de valójában Internationale Funkausstellung.
Barthezz
5 | Barthezz 2009.05.03. 11:52
Jó ötlet a bejegyzés sorozat ^^, de én is szívesebben olvasnék egy-egy témáról hosszabban, részletesebben. Meg hát akkor várjuk a várva várt több kép beillesztésének lehetőségét is. ;-)

LM: Az én nyaralásomat kihagytad. X-(

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.