Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

Sziget 2009. - Die Toten Hosen

Dino | 2009.08.14. 09:16 | kategória: koncert | 3 hozzászólás

Az idei Sziget második napján délután 6 órakor lépett színpadra a kb. hetedik alkalommal hazánkban járó német punk-rock együttes, egyik nagy kedvencem, a Die Toten Hosen. Koncertjük a ráadással együtt 70 perces volt, ebben az idősávban sajnos csak ennyi jut egy fellépőnek, de sikerült elég sok fontos számot eljátszaniuk, mint a Hier Kommt Alex, Paradies, Zehn kleine Jägermeister, a ráadás előtti részt pedig a Schönen Gruss, auf Wiedersehen zárta, mely akármennyire is a záró dalok egyike szokott lenni, mégis kedvenceim között tartom számon. (A legvégső nóta a You'll Never Walk Alone volt, melyet a nagy focirajongó Campinoék persze szinte sose hagynak ki a setlistből.) Persze a legutóbbi, In aller Stille album számaiból is kaptunk párat, elvégre az az aktuális nagylemezük. További remek fotók még várhatóak a koncertről, egyelőre egy kis válogatást raktam csak össze.

Hozzászólások

Dealer
1 | Dealer 2009.08.14. 11:33
Mivel az Underground-nál nincs komment lehetőség (vagy csak nem néztem körül eléggé), itt jelzem, hogy remek lett a NIN élménybeszámoló! :-)
Dino
2 | Dino 2009.08.14. 19:29
Dealer: Köszi. :) Nem, nincs ott cikkekhez kommentelés.
Ja, és érdemes Fido fotóit is megnézni ott az oldalon, van egy rakás - nehéz fényviszonyok voltak, de lett jópár szuper kép. Reznor meg azért izzad rajtuk, mert a 8-9. számok környékén mehettek be a fotósok.
Dealer
3 | Dealer 2009.08.15. 13:27
Reznor már a Wish végére leizzadt, szegény nem bírja már annyira. :D De láttam a képeket, azok is baromi jók lettek, jobbak, mint amiket a nin.com-on láttam.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.