Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

BREAKING NEWS: Barnára váltott Labancz Lilla

Dino | 2009.10.28. 14:26 | kategória: Hírek | 11 hozzászólás

Az imént esett be postaládánkba egy sajtóközlemény, mely a magazin hírei közé nem igazán fért be, de úgy gondoltuk, nagy kár lenne tartalmától olvasóinkat megfosztani ( ;-) ), így végül a blogon keresztüli közlés mellett döntöttünk. Alább változtatás nélkül olvasható a hír szövege, majd a kapott képekből látható pár.

Labancz Lilla bebarnult. A csinos színésznő a közelmúltban annyira megunta a már védjegyévé vált szőkeségét, hogy fodrásza kezeire bízta magát...

Labancz Lilla megunta, hogy huszonhárom éve ugyanúgy néz ki. Az Álom.net szexi sztárja nemrég megvált hosszú hajtincseitől, ám most még radikálisabb lépésre szánta el magát: barnára festette védjegyének számító platina szőke haját.

"Annyira változtatni akartam, hogy teljesen rábíztam magam a fodrászomra. Csak akkor ijedtem meg, amikor ott ültem a tükör előtt, és megláttam magam. Ugyanis a festék feketének tűnt a fejemen" – mesélte nevetve Lilla, aki végül nagyon elégedett lett a végeredménnyel, és nem is akarja visszafestetni a haját szőkére.

A színésznő jövőre kezdi el forgatni Boszorkányok című új filmjét, amelynek amerikai társalkotói még nem is tudják, hogy Lilla barna lett. "Természetesen, ha a szerepem úgy kívánja, újra szőke leszek, de amúgy nem szeretném visszafestetni a hajamat, hiszen nem csak én vagyok elégedett, hanem a családomnak és a barátaimnak is nagyon tetszem barnán" – mondta Lilla, aki nem mellékesen hozzátette, nagyon örül, ugyanis megjelent DVD-n az Álom.net című film, amelyben főszereplőként debütált.

U.i.: Hírszerkesztőnk üzeni, hogy két napig nem lesz friss hír, ennyi idő kell neki, hogy túltegye magát a dolgon, és felfogja, hogy oda Lilla szőkesége.
U.i.2.: Elnézést kérek a hírt küldő PR-ostól, de nem tudom kihagyni, hogy ne másoljam még ide a levél subjectjét és a kísérőszöveget:
Subject: Labancz Lilla atalakulasa - latvanyos fotokkal
"Kedves Kolléga!
Bizonyára tudod, hogy Labancz Lilla megváltoztatta frizuráját. Ezúton küldök Lilláról friss fotókat és sajtóanyagot szíves felhasználásra.
További információért állok rendelkezésre.
..."

Utolsó módosítás: 2009.10.29. 07:57

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2009.10.28. 15:17
Az ismeretségünk valamikor 2008-ban kezdődött, amikor az MTV-n a nyári Eb-közvetítések alatt ő készített riportot a kültéri szurkolói klubban. Legalábbis egy ideig, mert szerintem az MTV-nél is hamar rájöttek, amire az egész ország már az első műsor után: értelmesen beszélni nem nagyon tud, a focihoz meg aztán végképp nem ért.

Ennek ellenére később a kritikusok által méltán agyondicsért Álom.net-nek köszönhetően még inkább volt szerencsém megismerni, mert... szóval maradjunk annyiban, hogy iWiW-en három egység távolságra lenne tőlem, ha regisztrálta volna magát, és ugyan ez a három egység első olvasásra talán nem tűnik soknak, de a láncban mindhárom ismerősi kapcsolat különleges valamilyen szempontból.
szbszig
2 | szbszig 2009.10.28. 17:51
Mármint hogy nem tűnhet kevésnek, na...
LordMatteo
3 | LordMatteo 2009.10.29. 01:51
Ezt most komolyan ki kellett volna híreznetek, vagy csak nem esik le a poén hajnali kettőkor?
szbszig
4 | szbszig 2009.10.29. 02:00
LM: Szerintem feküdj most le, és majd reggel gondolkodjál rajta tovább!... :D
Dino
5 | Dino 2009.10.29. 08:02
Ezt a sajtóközleményt tényleg megkaptuk, kihírezni meg semmit sem kötelező, ezért nem került be még a "bulvár" megjelölésű hírkategóriába se. De leginkább a "bizonyára tudod" mondat annyira megtetszett, hogy ezek után különösen nem hagyhattam ki. Igazából ha nem jött volna erről a (véleményem szerint rettenetesen kinéző) csajról az év során vagy 5-6 sajtóközlemény az egyik PR ügynökségtől, akkor azt se tudnám, ki ez, és a hajának színváltozását se követtem soha...

szbszig: wiwen 3 távolság? Egyszer kíváncsiságból végeztem egy kis, nem reprezentatív "kutatást", kiválasztottam random embereket, és rákattintottam a legrövidebb út funkcióra. Nos, leszámítva azokat, akiknek max. 5-10 ismerőse volt (tehát látványosan nem használták a rendszert), _mindenkinél_ két ember esett útba. Kicsi ez az ország, nincsenek nagy "távolságok". :)
Shadowguard
6 | Shadowguard 2009.10.29. 08:40
Én továbbra sem tudom hová tenni ezt a nőszemélyt, igaz a bulvárlapokat és a televíziót is hanyagolom. Mondjuk kis poénként megjegyzem, hogy reggel nem kicsit álmosan kicsit félrenéztem és Labancz helyett valami hasonló, de más jelentésű szót olvastam. A képek alapján nem is tévedtem nagyot. Nomen est omen, még ha félreolvastam is :D
szbszig
7 | szbszig 2009.10.29. 11:31
Dino 1: Ja, hogy ezt most komolyan megkaptátok? Akkor én kérek elnézést LM-től, azt hittem, ez csak egy sima paródiabejegyzés a bulvárújságírásról itt a saját blogodon. De egyáltalán miért kaptok ti, egy számítástechnikai fórum celebekről híreket?...

Dino 2: Ezért is írtam, hogy a három nem tűnhet kevésnek, de ebben az esetben én valahogy sokkal közelibbnek érzem, mert van benne legjobb barátság, szerelem, meg vele egy filmben szereplés is (nem ilyen sorrendben, de most már erről többet tényleg ne).

Shadowguard: Nem kell szépítgetni, tudjuk, hogy mindenki Ribanc(z) Lillának hívja Magyarországon. :D
8 | Lacko 2009.10.29. 12:34
szbszig: nem "számítástechnikai fórum", hanem magazin! :D Olvass néha cikkeket is... ;)

Mi valami olyasmit tanultunk az egyetemen, hogy matematikailag bizonyított, hogy a világ(!!!) bármely két embere 7 vagy annál kevesebb ismeretségi távolságra van. Ehhez képest a három nagyon klassz!
szbszig
9 | szbszig 2009.10.29. 12:46
Hát, matematikailag bizonyítani ilyet csak akkor lehet, ha valami feltétel azért adott mellette. Például tudjuk, hogy minden embernek van legalább n db ismerőse. Innentől kezdve már tényleg el lehet játszani vele, hogy egy x milliárd csúcsú gráfban, ahol minden csúcs foka legalább n, mekkora klikkeknek meg utakna meg mittudomén miknek kell lenni. ;)

Másrészt a 7-es szám a világra vonatkozott, szóval az, hogy egy nepáli embertől vagyok mondjuk 7 egységre, azért nem ugyanaz, mint hogy egy magyartól, aki ráadásul még celeb is. ;)
Dino
10 | Dino 2009.10.29. 13:49
szbszig 1: Az egyik játékkiadó PR-ját intézte korábban az egyik PR ügynökség, és akkor felkerültünk a listájukra. És amellett, hogy pl. Comedy Central híreket kapunk tőlük, néha egy-egy ilyen is beesik.

szbszig 2: Lásd Milgram kísérletét, "kicsi a világ" címmel: http://en.wikipedia.org/wiki/Small_world_experiment
Ennek a kísérletnek volt a Lackó által is említett "7 embernyi távolság" az eredménye.
Nayrobi
11 | Nayrobi 2009.10.29. 21:50
Erről jut eszembe:

"Mindegy, hogy ki vagy,
Mindegy, hogy merre jársz,
6 lépésből rám találsz.
A távolság egy gombnyomás,
Kifürkészhető találkozás."

(Salvus - 6 lépés)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.