Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

13. Lakástrend & Design kiállítás 2010

Dino | 2010.03.05. 21:15 | kategória: kiállítás | 0 hozzászólás

Annak ellenére, hogy idén már tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Lakástrend & Design kiállítást, idén mentem el először. Nem mintha jelenleg nagyon terveznék bármilyen felújítást vagy komolyabb bútorvásárlást, de kíváncsi voltam, miről is szól egy ilyen rendezvény. A Hősök terén a Műcsarnok ad helyet a kiállításnak, ahol közel 20 cég rendezett be standot vagy akár egy egész termet. Volt, aki a kevesebb több elve alapján inkább csak pár dolgot hozott magával, és volt, ahol rendesen túlzsúfolták a rendelkezésükre álló helyet mindenfélével, és persze az arany középutat is többen képviselték. Rájöttem, hogy továbbra is tetszenek az ívesen benyúló lámpák (kár, hogy a jobb minőségű darabok több százezer forintba kerülnek – igaz, nemrég láttam egy gazdaságosabb verziót is, kérdés, az mennyire masszív :-) ), az egyszerűbb vonalú üveg asztalok, vagy a falakra rakott nagyméretű fényképek (álmom, hogy valamelyik fotómból méteres nagyságú díszítse egyszer valamelyik szobán falát...), de ezeken kívül is jó pár ötletes dolgot láttam. Ilyen volt például a kavicsokból és valami átlátszó anyagból készült mosdó, vagy a beépítés helyett a szoba közepére rakható kád. (Külön kiemelném a Caracalla csodásan berendezett termét, ahol fehér függönyök között szellősen és igen elegánsan voltak a fürdőszobai tárgyak kiállítva - lásd a montázs szélső és középső fotóját.) Persze mindez vagy az ára vagy a helyigénye (vagy mindkettő) miatt kizárt, hogy valaha is szobám dísze lenne, de gyönyörködni azért lehetett bennük. :-) Egyszóval a Műcsarnokban körbejárva láttam, hogy ha rám szakadna a Magyar Nemzeti Bank, szépen be tudnék rendezni egy egész házat – nagy kár, hogy ilyen veszély nem fenyeget. A kiállítás amúgy vasárnapig (márc. 7.) látogatható, a belépődíj pedig 1800 Ft. További infók a Lakástrend & Design honlapján olvashatók.
(Ja, és fontos eredménye a napnak, hogy sikerült meggyőzni a Samsungosokat, hogy hardver rovatunk "kütyü" részlege számára kölcsönadjanak teszt céljára egy Navibot elnevezésű porszívó-robotot (lásd itt). Már most izgatottan várom, szerintem előtte pár hétig nem is takarítok majd, ha már teszt, akkor legyen kihívás is benne a tesztalany számára... ;-) Amúgy a Samsung termében bárki megnézheti a 3D LED TV-t, amiről múlt héten írtunk.)

Utolsó módosítás: 2010.03.06. 10:01

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.