Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

A Power Gold teszt

ennter | 2010.09.18. 22:44 | kategória: energiaitalok | 2 hozzászólás

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült végre beszereznem egy rendkívül érdekes energiaitalt. Hagy mutassam be nektek a mai nap során a Power Gold nevű hihetetlenül érdekes, exkluzív energiaitalt!

Nagyon régóta vágytam már egy ilyen energiaitalra, amit még egy honlapon, méghozzá a www.spinshop.hu nevű weboldalon találtam rá, és azóta keresgéltem-kutakodtam, hátha rátalálok egy Power Gold-ra, és ez a reménykedés ezen a héten végre valóra is vált. Nos, lássuk, először is a külsővel. Nagyon szép, színvonalas doboza van. Amin meglepődtem, hogy az űrtartalma kissé eltér a szokványosoktól: 10 ml-rel kisebb, 240-es kiszerelésben kapható. Már látni is, hogy az ital tartalmaz glükózt, és C-vitamint is. Érdekesség, hogy a doboz hátulján a leírás ¾-e arab, és csak egy kis részben angol. Rögtön ki is derítettem, hogy az ital Szingapúrból származik! Máris jön a következő eltérés: a turin és a koffeinmennyiség bőven eltér az átlagtól: kicsit több, mint dupla annyi mennyiség van mindkét összetevőből, így hát ezt az energiaitalt meglehetősen erősnek mondhatjuk.
És akkor térjünk rá magára a belsőre, azaz az ízre. Szag alapján teljesen jó, nagyon kellemes íze volt. Majd jött a kóstolás. Megtartja az ízét, mellékíze nincsen, azt lehet mondani, hogy egy nagyon kellemes íz fogadott. Egyetlen szépséghiba a szénsavmentesség, de nem lesz tőle egyáltalán rossz, sőt azt mondhatjuk, hogy a kellemes tutti-fruttiszerű íz mellé a szénsavmentesség annyiban jót tesz az energiaitalnak, hogy a kettő kombinációjából egy igazi karakteres íz születik meg. Így hát nem is nagyon tudom más energiaitalhoz hasonlítani. Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom, hogy kóstoljátok meg, 5-ből 4 embernek ízleni fog, az 1-nek pedig tán azért nem, mert tényleg karakteres íze van. Betudhatjuk ezt az italt egyéniségnek, mert energiaital-gyűjtő pályafutásom óta nem találkoztam még olyan energiaitallal, ami hasonlított volna a Power Gold-ra, azaz kóstolásnál nem ugrott be egy energiaital sem, ezért egyedi. Na most mint tudjuk, az egyéniségnek két érme van: vagy bejön, vagy nem. Én a ’bejön’ kategóriába tartozom. De hogy mindenki eldönthesse, hogy ő hova tartozik, ehhez minimum egyszeri kóstolás kell. Budapest utcáin beszerezhető a Power Gold, bár szemfülesnek kell lenni, hogy ráakadjunk.
Összegzésképpen nekem ízlett ez az ital, örülök, hogy újabb kuriózummal bővült a gyűjteményem! Így hát még egyszer azt mondom, hogy kóstoljátok meg, és döntsétek el, hogy a pro vagy a kontra oldalt erősítitek. Én nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ezt az energiaitalt! Doboza: 9/10, íz: 8,5/10

Hozzászólások

Barthezz
1 | Barthezz 2010.09.18. 22:59
Nah ezzel az itallal még nem találkoztam. Van egy bolt az Oktogonnál, ahol viszont legalább 4 újfélét láttam, köztük üveges Red Bullt is. Jövő héten be is vásárlok.


A bejegyzést viszont olvasd el még egyszer és javítsd, rengeteg stilisztikai és mondatszerkesztési hiba van benne.
2 | szabi28 2010.09.20. 21:02
Nálam rendelhettek. skype:szabolcslatky Üdv pokka ivók

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.